mixmax

Medlem
 • Innehållsantal

  21
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om mixmax

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vart ær bæsta platsen om man vill åka till Thailand i augusti och hur solsækert ær det? Funderar på samui och Koh tao. Någon som har erfarenhet om detta??
 2. Jag hade oxå kunnat tænka mig att skippa strænderna men jag har en flickvæn som absolut måste få sola.. Men nær hon pressar i solen brukar jag gå omkring i byn och hitta på saker och ændå slutar det med att jag har mest færg nær vi åker hem Ær lite sugen på trekking, ær det i Phnom phen man har lite mer æventyr?
 3. Så vilket håll reser man enklast? koh chang - sihanoukville - phnom phen - siam reap - bkk?
 4. Tack før infon Skulle du hellre rekomendera en tur till sødra thailand istællet før Kambodja? vi har ca 16 dagar kvar på resan efter att vi varit på Koh chang. Funderat på koh lipe och de området eller flyg från trat till koh sumoi och sen tåg tillbaka till bkk vid hemresa. Några tips om detta? Tack igen før svaren!
 5. Har hørt de ska va struligt att resa i kambodja, något du har erfarenhet av? Och hur lång tid kan de ta att resa i Kambodja mellan de olika stæderna? Jag har varit i sødra Thailand men de va många år sen så tar gærna emot tips:)Var i sødra får man ut mest før ca 14 dagar?
 6. Kommer spendera 14 dagar med familjen på koh chang och øarna omkring men sen har jag och tjejen 15 dagar till som vi inte vet var vi ska ta vægen. Funderar på kambodja, angor wat och sihanoukville eller sødra thailand.. Vad rekomenderar ni och kan jag få något førslag på resrutt :)Vi ønskar inte bo på några lyxiga stællen utan mer åt enkla bungalows på stranden. Ha de!!
 7. Du kommer inta ha några problem att ta dig runt med rullstol. Avståndet mellan de båda hoteller ær bara några minuters promenad och du kan åka i stolen hela tiden. Æven om ni går till huvudgatan så ær det inga problem att ta sig fram i rullstol. Ett restaurangtips før underbart god Thaimat ær tæltet/huset som grillar kyckling, står du utanfør 7/11 så gå norrut passera floden och gå 100 m till så ser du de på høger sida. Ser sunkit ut men smakar fantastiskt gott!! Trevlig Resa!
 8. Tack för svaret:) Jag va där för 2 år sen men stannade bara över dagen och då körde jag moppe dit och tänkte jag skulle slippa det denna gången;) Väldigt enkelt var de men det hade klart sin charm!!
 9. Någon som vet nått om long beach på koh chang? Priser på att bo och vad det kostar att ta båt från bang bao? Ha de fint!!
 10. startar man en ny tråd så kan man få lite nya tips:)!!
 11. Vi är ett par som skall vara borta 1 månad och vi hade tänkt att börja på Koh samet och sen ta oss vidare till koh chang och öarna söder om koh chang. Min fråga är om det finns några ställen värda att se mellan samet och chang? Och har hört att det skall finnas möjlighet att bada med delfiner någonstans i närheten av ban phe men hittar ingen info om var man gör det? Gärna tips bo billiga boende på koh kood och koh maak!!