Carin

Medlem
 • Innehållsantal

  55
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Carin

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. "Semesterkläder" finns det alltid att få tag i i Thailand, shorts, T-shirts osv
 2. Tack M Olsson och mippson, har koll på allt nu.
 3. mippson! Du verkar ju ha utmärkt koll på detta. Tack för det. Men vet du på viken sida jag kan hitta någon tidtabell. Den linje vi har åkt till Phiphi med verkar inte ha några direktlinje till koh lanta.
 4. Long beach på Phi phi hotel paradise Pearl, utmärkt ställe att landa några dagar på. Ingen shopping, inga bilar, bara underbar strand och trevliga hotell och restauranger. Lätt att ta sig till koh lanta eller ao nang.
 5. Tack för snabba svar.
 6. Är det någon som har koll på om man kan ta sig till koh lanta via båt om man landar 09.20 på krabi flygplats. Vi har tidigare åkt till Phiphi och det har fungerat jättebra. Eller är det bil/buss som gäller.
 7. Åh, va tråkigt det var ju det som var mysigt med Ao Nang, Hyddorna, massagen och att man kunde sitta under träden.
 8. Starta med några dygn på long beach på phi phi, hotell paradise pearl. Gudomligt ställe. Efter det är man helt utvilad och på språng till nya upptäckter.
 9. vi åker 17 hotell nätter den 18 januari. 5 nätter på long beach på phi phi , 6 nätter på long beach på koh lanta, avslutar på ao nang 6 nätter.. Ingen stress men väldigt varierat. Har gjort det tidigare och tycker området är kanon. Det blir liksom small - medium - large
 10. Finns det även ett Cook Kai på Long Beach? Det hade ju varit trevligt?
 11. vi har också tittat på Somkiet Buri och tycker det ser jättemysigt ut med lite jungelliknande trädgård, men då slår det mig, hur är det med mygg?? vi tänkte åka i januarimånad.Har någon koll på detta?
 12. Arlanda - Bangkok - Krabi ToR för 2 pers 10-27 mars med Thai Air 10 200:-, Det tycker vi var bra pris.
 13. Man behöver ju inte gå på det egna hotellets restauranger om det nu finns så många alternativ utefter stranden, huvudsaken att man får bo drägligt.
 14. Instämmer helt, det är så vi känner också! Jag ska kolla Amantra resort. Tack i alla fall för kommentaren.