autofill

Medlem
 • Innehållsantal

  19
 • Gick med

 • Besökte senast

Om autofill

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Någon vänlig själ som har några tips på hus att hyra på Koh Chang? Helst strandnära? I januari 2017. Kanske någon har erfarenhet och kan tipsa? Hur var standarden m.m. Stort tack på förhand...
 2. Ja det går bra
 3. Koh koh kao och hapla beach är grymt avkopplande och skönt!
 4. 2 nätter på ko samet räcker. dra sen vidare till Koh Chang i ca 1 vecka. Resten av t idén på koh kood och koh maak!
 5. Vi skall åka ner till Ban phe och Koh Chang i januari 2015. Är inte intresserad av Koh Samet. Har 4 dagar som jag ej bokat något. Någon som har tips på någon annan ö eller ställe i bukten upp mot Bangkok som kunde vara mysigt?
 6. Hapla beach är fantastiskt om man vill ha det lugnt! Kolla på blocket!
 7. Har utforskat det mesta och snorkling är ej optimalt på de stränder jag varit nu. Och det är samtliga i stort sett! Dock är här fantastiskt! Kommer återkomma snarast!!
 8. Är i khao lak nu. Återkommer när jag utforskat!
 9. Vi börjar i varje fall på khao lak kom vi fram till.. Tack för alla tips..
 10. Hej åker till Phuket tillsammans med min sambo nu 24/11. Vi tänkte börja i Patong i 2 dagar för att sedan antingen ge oss till Khao Lak eller Ao Nang. Förstår att smaken är ju olika men vad tycker ni? Vad är fördelar med Khao lak kontra Ao Nang och vice versa? Det finns säkert någon som varit på bägge ställen nyligen på detta forum som kan förklara någon skillnad! får gärna komma med tips bo boende runt 400-500 kr natten på Ao nang och Khao lak med. Ha det gott och tack på förhand!!