Fimpan

Medlem
 • Innehållsantal

  98
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Fimpan

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Lanta? Stabilt 32 & sol?
 2. Har bott på Southern lanta ett par gånger nu med 2 kidz, bra ställe men långt ifrån bäst. Vi gillar det för personalen är bra, relativt stor resort där ungarna kan gå omkring utan att "komma bort" samt lagom nära "stan" Har bott både i bungalow & senaste 3 ggr i deras lägenheter.
 3. Hej på er! Man måste tydligen ha 100+ post för sälj delen, antal år borde kanske räknas? Har en Finnair Gift Voucher på 150 EUR (ca 1450:-) som går att överlåtas om någon är intresserad att köpa? 750:- Skicka PM!
 4. Vi åker alltid egen mini-van direkt till Lanta. Har man mindre barn finns det även barnstolar att boka. kolla med Lanta divers.
 5. RANN på klong dao är bra o även black coral som har Svensk ägare. I Saladan, är både black pearl o coco shyssta hak.
 6. Blir nog att ta fram väskorna i helgen! Då har man ju 2 dagar på sig! T-minus Onsdag till Krabi!
 7. Låter som ett bra beslut, då har ni ialla fall säkrat det mesta av er resa. Trevlig resa!
 8. Jul & nyår är somsagt peak season & då är det lite mera klurigt. Jag personligen har bokat allt hemifrån på Agoda, & bestämt rutten hyffsat. Vill vi göra en utflykt till nån annan ö, går det säkert att bo nån natt om man kollar först. Men söker du runt nu i både Ao nang samt öarna utanför Krabi/Lanta så är det gode fullt!
 9. Beroende på hur många ni är i sällskapet rekomenderar jag starkt att boka boende hemifrån! Är du själv, är det lättare att hitta en bunge, men är ni fler är det nästan omöjligt i peak season...
 10. Lipe är riktigt fint! Men glöm inte att boka boende innan! Vi åkte med Tigerline, tog ett jäkla tag! Höll på o sjunka på vägen tillbaka till Lanta med färjan, men då var det nästan full storm! Vi tycker inte det är värt att åka dit igen tyvärr...
 11. Coco är helt ok också, svensk delägare ökar på kvaliten. Ligger åt höger ute på piren.
 12. Jag kom till Lanta den 6:e Dec o vi har haft 20 min regn på hela vistelsen. Som övriga säger, dom visar ALLTID regn i prognosen, troligen då luftfuktigheten är typ 98% Du kan vara lugn, just nu är det mulet, men runt 32 grader o stekhett! En bra sida som stämmer väl är : aonangweather.com Välkommen ner till paradiset!