Sumairu

Medlem
 • Innehållsantal

  52
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Sumairu

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1981-03-08

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Åland
 1. Lite som vi misstänkte då. Vi lär vara så trötta då ännu efter resan så vi är säkert däckade vid tolvslaget i alla fall
 2. Vi landar i Bangkok 29.12 och har en liten flicka med oss, så vi ville ta oss ner till en strand så snabbt som möjligt. Sen vill jag besöka ett tempel i Cha Am för att besöka en grav. Därför föll valet på Hua Hin
 3. Ingen som vet något? Ni behöver inte oroa er, vi ska nog åka till "häftigare" ställen sen
 4. Det enda vi vet om vår resa i slutet av december till slutet av januari är att vi ska vara i Hua hin över nyår. Någon som har varit där eller ska vara där och har idéer på vad och var det kan hända något skoj? Vi kommer visserligen dit dagen innan så det kan hända att vi inte gör många knop, men tar tacksamt emot idéer i alla fall.
 5. Tack alla för att ni delger era "paradisstränder". Det lutar mot norr och vi vill ta oss dit relativt lätt så det måste vara väg ändå fram. Chaloklum har jag kollat runt på lite. Verkar inte som en får varken soluppgång eller solnedgång där, men det hinner vi säkert få på någon av alla andra ställen vi ska besöka.
 6. Tack för svaret! Hur är stranden? Hur tog ni er dit?
 7. Vilken strand har ni fastnat för på Koh Phangan och varför? Vi är inte intresserade av Had Rin eftersom vi (förmodligen) kommer vara på ön då fullmoonpartyt är och har en liten flicka med oss. Vi behöver sen inte veta vad ni tycker om att vi kommer att vara där då eller vad ni tycker om att vi överhuvudtaget reser, men det hoppas jag att alla redan förstår. Saklig information önskas Hoppas alla får åka på härliga resor och komma bort från vinterrusket!