Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Sumairu

Medlem
  • Innehållsantal

    52
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Sumairu

  • Placering
    Avancerad medlem
  • Födelsedag 03/08/1981

Profilinformation

  • Kön
    Female
  • Plats
    Åland
  1. Sumairu

    Koh Mook resort och Pawapi resort

    ojdå, det lät ju inte allt för toppen. Kanske vi ändå skulle åka direkt till Koh Lipe eller möjligtvis besöka någon av de andra öarna runt i kring. Har ni några favoriter på lager?
  2. Sumairu

    Koh Mook resort och Pawapi resort

    Tydligen finns det till och med 2 till nu. Jag kan inte riktigt hitta några recenssioner, så jag gissar att det är relativt nytt.
  3. Har någon av er något att säga om dessa två ställen på Koh Mook? Jag tycker den där del av ön ser så häftig ut, men är det där allt händer (Longtail och liknande? Är stranden barnvänlig?
  4. Sumairu

    Vart ska alla åka?

    Haha, sån är jag också! Min man tycker att vi ska ta det så som det kommer, men jag vill nog ändå ha lite koll på vart vi ska. Så nu har vi bestämt direkt från bangkok till hua hin, vidare till krabi och sen vidare till antingen koh mook, koh kradan eller koh lipe eller flera av dem. Sen avslutar vi några dagar i bangkok. datumarna är inte riktigt bestämda än och det ska vi försöka ta som det kommer. Boendet bokat endast för de 3 första nätterna i hua hin. Restiden är en månad och nu är det 2 veckor kvar!!!!
  5. Sumairu

    17 dagar kvar

    Just det, jag har förstått att en kan få lite lappsjuka där. Jag har velat stanna till där någongång efter att jag åkte från Koh Lipe till Koh Lanta förra gången jag var ner. Det såg så otroligt fint ut. Vad tror du dottern strax 4 gillar koh mook? Har du annars stannat till på någon annan ö i området och kan rekommendera det?
  6. Sumairu

    17 dagar kvar

    med 17 dagar till take off har vi nu kommit så här långt i våra planer: Från Bangkok till Hua Hin med egen taxi. Stanna ca. 4-5 nätter i Hua Hin för att den 6 natten ta en buss ner till Krabi. Förmodligen blir det Ao Nang, bara för att se det med egna ögon och lite ö-besök. Från Krabi till Koh Mook 1 eller 2 nätter (räcker en??) och sen vidare till Koh Lipe för 4-5 nätter. Båt till Pak bara och flyg från Hat Yai till Bangkok för några dagars avslut. Jag vet inte om Koh Mook bara blir hattigt, men det kändes som resan skulle bli så lång direkt till Koh Lipe. Sen är jag väldigt nyfiken på Koh mook. Några åsikter på planen? Fyyyy vad skönt det ska bliii!!
  7. Sumairu

    Problem med sawadee.com??

    Jag undrar om det inte är någon skitversion av Chroome vi har annars. Jag tycker det är flera grejer som den inte klarar av, men som firefox gör. Kanske måste installera om alltihopa (helst skulle jag strunta i det, men mannen påstår att chroome är så jäkla bra ).
  8. Sumairu

    Problem med sawadee.com??

    Det visade sig att det var vår webläsare som strulade (Google Chrome). Funkade fint med Firefox.
  9. Sumairu

    Problem med sawadee.com??

    Jag har försökt reservera rum via sawadee.com hela kvällen, men anslutningen till sidan avslutas alltid då jag väljer att gå vidare efter att jag har valt rum. Flera som har problem med det här just nu? Nog kan en väl boka via den även här hemifrån??
  10. Sumairu

    Barnvagn med eller inte?

    Som sagt, barn behöver sova och det är därför vi skulle ha vagnen. Att hon skulle rymma har aldrig slagit mig. så nu vet vi vad du tycker. Tack!
  11. Sumairu

    Barnvagn med eller inte?

    Mitt barn är inte "stackars" eller "handikappad", det är väl vi föräldrar som är jävligt bekväma helt enkelt. Vi kommer att mellanlanda båda vägarna på tider då hon egentligen sover, därför denna enkla fråga. Jag är gravid och tänker inte bära på henne (hon väger ändå över 15 kg) och mannen lär inte kunna gå hur långt som helst med henne sovandes heller. Hon springer mer än gärna runt, bara hon är pigg och utvilad.
  12. Sumairu

    Koh Lipe, Thailand m barn 3 & 5år. Bra val?

    Smyger in och ställer en eller två fråga också. Var hittar ni dessa färjor och speedboats? Vi har varit inne och kollat på Tigerline, men något annat hittar jag inte till Koh Lipe. Vi funderar att hålla oss runt Krabi för att sen ta oss vidare, men hur?
  13. Sumairu

    Barnvagn med eller inte?

    Just det. Bra tankar. Jag är själv gravid och tror jag kommer vara ganska nöjd med tidiga kvällar, men förstås ska vi även ta detta i beaktandet.
  14. Sumairu

    Barnvagn med eller inte?

    Ja, jag tänkte det. Att den mest blir i vägen under resan sen. Tack för svaren!
  15. Sumairu

    Barnvagn med eller inte?

    Vi har huvudbry! Vår dotter fyller 4 strax efter resan till Thailand och vi funderar nu på hur vi ska göra med hennes vagn. Det vore ju supersmidigt att ha vagnen under mellanlandningarna, men vi är osäkra på om vi kommer att få ta den med oss till flyget ändå. Vad tror ni? Kommer vi sen bara att bli släpande runt på den i Thailand sen mellan alla boenden? Under utflykter känns det som vi mest kommer att åka båt ändå.. eller? Om vi nu inte tar vagnen med oss finns det någon sorts vagnar på flygplatsen som hon kan åka på ändå? Hjälp!
×