Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Dive

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Dive

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Jodå, finns bra dagar i regnsäsong också o bättre blir det väl nu snart
  2. Nej nej, mycket nöjd bara:)
  3. Tyckte det var fint när vi gick ut med båten till dem närliggande öarna och dök o snorkla :)Tror dem flesta som dykt o snorklat med en båt som gått ut till rätt öar och med ordentlig personal inte klagar, dock kan man ju alltid ha oturen att dyka när det är dålig sikt men, kan man ju enkelt undvika genom att ha lite koll på vädret. Dock är smaken som baken.
  4. Dive

    Restips?

    Jo kanske, alltså jag vet inte riktigt när regnsäsongen startar. men om man reser ner i regnsäsongen så är är rätt blött
  5. Nänä bara mycket nöjd lite svårt att få arbetsvisum i Thailand.
  6. Dive

    Hjälp! Vart ska vi åka?

    Skulle också säga att Koh Chang är en väldigt bra ö. Man kan hyra sin skooter åka runt vart man vill, eller så kan man vara på en av dem mycket fina resorterna med ca 200 meter till stranden (max). God mat och vettiga priser. Finns även lugna äventyr man kan göra som snorkling elefantridning osv.. // Koh Changare
  7. Dive

    Restips?

    Är själv på ön Koh Chang och trivs väldigt bra, här är fin natur, mycket aktiviteter så som elefantridning, dykning, hiking i jungeln osv.. Väldigt fina hotell/resorts med nära till stranden.
  8. Finns även ett väldigt bra dykcentra på Koh Chang som heter Scandinavian Chang Divingcenter (www.changdiving.com). Dem har mycket kompetent personal och pratar många olika språk även Svenska. Du dyker alltid med ny servad utrustning och med luft från en kontrollerad kompressor. Dykningen är inte så svår och där är mycket att se i havet.
  9. Hej alla glad som är intresserade av dykning eller sugna att prova på dykning. Vill bara tipsa om en utmärkt dykskola/centra på den fina ön Koh Chang, där ligger en väldigt trevlig dykskola/centra (www.changdiving.com) med bra och professionell personal som även hjälper och undervisar dig så du kan ta ett certifikat, dem har även många kurser för erfarna dykare. Dem har instruktörer som pratar Svenska och en massa andra språk. Det bästa är att man alltid dyker med ny servad utrustning och med bra instruktörer i små grupper så du får ut mycket av dina dyk/eller lektioner. Absolut bästa är att dem inte har några dolda priser som många andra i Thailand har. // en mycket nöjd dykare!
×