Golfkillen

Medlem
 • Innehållsantal

  771
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Golfkillen

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. om det är så bökigt så kan du faktiskt strunta i det! Du kan ju länka till dina bilder någon annanstans, inte alls svårt.
 2. Skit bakom spakarna kanske?
 3. Haha, visa nu lite ödmjukhet och erkänn att folks feedback fick dig att ändra dig! Skönt att du tog ditt förnuft tillfånga.
 4. Aha, så du lyssnade alltså på folk här, se där.
 5. har sagt det innan också, norra delen är väldigt bra för barnfamiljer, inga höga vågor och långgrunt. Om ni har pengarna, ta några nätter på Akyra. Kollade lite på ett ställe som hette Natien.... Akyra ser ju grymt ut men lite över vår budget... jag vet inte var du kollar eller er budget. Kolla luxury Link, där var priset 1000 SEK per natt kontra 2000 på alla andra sidor.
 6. har sagt det innan också, norra delen är väldigt bra för barnfamiljer, inga höga vågor och långgrunt. Om ni har pengarna, ta några nätter på Akyra.
 7. håller helt med! Vi bodde både på Baan Haad och Akyra. Perfekt långgrunt för en ettåring.
 8. Ja och då förväntar jag mig givande svar tillbaka inte bara "är ni helt från vettet" osv.. när resan är möjlig? Jag skiter väl i om du inte tycker att vi orkar jag frågar om den är MÖJLIG och om ni tycker vi ska ändra den kom med förslag på andra öar isåfall istället för gnäll.. Cool för jag åkt buss? Tack, du som sa det inte jag. Kan du inte vara trevlig behöver du inte svara. Du frågar om den är möjlig, och ha, fysiskt möjlig är den. Du kan säkert klämma in ett tiotal öar till... Du verkar inte förstå, folk kommer med förslag att ni skall skära ner på antal öar, men du tycker att man skall lämna förslag på andra öar om man har synpunkter på er resplan?! Hur går det ihop? som sagt, resan är möjlig, ha det roligt! Till sist kan man dra en empirisk slutsats att trots att man tydligen är grymt cool och berest för att man åkt buss i tio timmar så påverkar det inte mognadsgraden hos samma individ.
 9. Men herregud, du skrev ju själv följande: Vi kommer vara borta 2 veckor känns det som för mycket på agendan med alla dessa öar? borde vi skippa något eller ta något annat? Du frågade alltså om alla dessa öar var för mycket för er resa. Du har ju fått en hel del svar att det antagligen är för mycket! Vad vill du ha för konstruktiv diskussion egentligen? Att ni gör något jättebra och att du är cool som har åkt buss helt själv i Filippinerna? Sen gillar jag "jag har nog rest mer än dig"-attityden! Vill du inte ha input och åsikter skall du nog inte skriva här...
 10. Dricks är onödigt i stora delar av Asien.
 11. kommer sakna dig här
 12. Jag gillar verkligen den här tråden. Den har grymt mycket med Thailand att göra, och är absolut inget dravel! Angående badbyxor jag gillar, ja, det är medellånga byxor. Som mönster gillar jag att ha folk som silar mygg och sväljer elefanter!
 13. Det handlar inte om "obekväma sanningar" utan om helt opassande kommentarer och trådar. Jag tycker inte att rasistiska uttalande och påhopp behövs i den kategorin. Då man under en tid missat en del av dessa trådar och medlemmarna har inte alls varit aktiva på att anmäla dessa skräpinlägg och trådar, väljer jag att stänga ner kategorin och gå igenom den. Att den hette "Order är fritt" är helt rätt, men det betyder inte att det är fritt fram och kränka folk. Det finns gränser för allt i alla medier. En del åsikter som man hittills hittat i den kategorin passar i avpixlat och inte på detta forum. I fortsättningen kommer nog hårdare moderering tillämpas, i alla fall under en tid. Klarar man inte av detta, så är det tråkigt. Jag stänger hellre ner forumet än låter det förfalla med dumma kommentarer och påhopp. Det är ju i detta jag till 100% håller med dig! Meningen med "ordet är fritt" och "obekväma sanningar" var ju inom "", och den slutade med att det är (och skall vara) lönlöst att klaga på att man inte får skriva vilken dynga som helst. Som jag skrev, i slutändan är det ditt forum, du bestämmer. Det enda negativa i min kommentar var ett till synes raljerande över att klarar vi inte av att vara här utan att diskutera recept kan vi gå till twitter eller facebook. Så att allting är glasklart, jag välkomnar en mer närvarande och hårdare moderering, och ett tips från andra forum är att ta hjälp av en eller flera andra (en medhjälpare för rese-delen och en för ordet-är-fritt-delen tex). Men som sagt, du äger, du bestämmer.
 14. Jag är helt för att en ägare / moderator till ett forum är den som bestämmer allting. Att ifrågasätta vad som får debatteras, eller "varför heter det ordet är fritt när vissa obekväma sanningar inte får skrivas där" skall bara vara lönlöst. Dock, bara ett vänskapligt råd, även om ägaren har absolut bestämmanderätt, ett forum är också enbart dess medlemmar. Att raljera över att twitter och facebook kan användas istället, eller en "vänta och se"-attityd är kanske inte det absolut bästa. Vad är målet med forumet? Är det att bara diskutera vilka hotell som är bra, var uttagsautomater ligger, hur bra / dåliga forex osv? Det må ju såklart vara fallet, vilket jag personligen hade tyckt var tråkigt, men jag antar att de som har klagat på "ordet-är-fritt"-delen hade tyckt var bra.
 15. Glöm inte de viktiga frågorna om var man skall växla!