palleair

Medlem
 • Innehållsantal

  184
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av palleair

 1. Blev Palawan som vi åkte runt på till olika ställen, helt ok men stränderna va inte som Thailands, maten också lite sämre. prisbilden var lägre så det blev en hyfsad utdelning. Vakter med vapen på alla hotell vi bodde på, säkerheten var hög.
 2. 180 till Boracay, blev nytt resmål denna gång.
 3. Ska prova på Filippinerna i juni, så nu är countdown igång
 4. Va rädd om ditt Santanderkort, du får inget nytt när det går ut...
 5. 84 kvar, börja närma sig
 6. Hoho nu e det 97 dagar kvar
 7. Samma här, beställde nytt kort o kod för att det va nåt strul med mitt kort med sparränta, kom nytt med 3 års giltighetstid
 8. 150 och minskar stadigt.
 9. Hej, nån som varit där nyligen, funderar på ett stopp under nästa resa i mars-15
 10. vi simmad in i Emerald Cave då det var stora vågor o högvatten, åkte upp mot taket direkt, då kom det lite panik i gänget, var ganska otäckt.
 11. Åk till Krabi, där är det hyfsat med shopping möjligheter.
 12. Bli kompis med en granne, vi gav 2000kr för 3 veckor, och då bodde hunden i vårt område.
 13. Är det nån som bott på Bottle beach på Ko Phangan? Risk för lappsjuka??
 14. Jag undrar eftersom vi bott på Thong nai pan noi/yai några gånger, och undrar om det är ett nerköp att prova på bottle beach.
 15. 1000 sek blir idag 4368 THB om man växlar på Forex, ta ut på plats får du 4788 THB, kortavg o dyl tillkommer beroende på kort, många bäckar små....
 16. Håller med, var där i april-13, och åker nog dit en vecka vid nästa sväng. Perfekt att ta en vecka på Samui om man blir rastlös.
 17. Min favorit ligger i topp på omröstningen
 18. Jag bodde där i mars-12, längan närmast poolen, helt ok med nära till stranden, frukosten ok, men som sagt lite off, vi hyrde moppar av hotellet o åkte runt ön.
 19. åkte själv samma rutt 20 feb-10 mars i år, tog bankokair till o från samui, sen 6 dagar på varje ö, en bra mix av lungn o fullt ös på dessa öar. synd att flyget var så dyrt, men man är på samui på 1 timme. blir nog samma tripp i vår igen.
 20. förhandlade till mig en årlig bonus som räcker till en thailandsresa för 3 pers.