kottis

Medlem
 • Innehållsantal

  137
 • Gick med

 • Besökte senast

Om kottis

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1972-11-20

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.facebook.com/profile.php?id=678173994

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Norrköping
 1. Detta var en svår nöt,hehe!!!
 2. Den 9 Maj flyger jag till Udon Thani med vidare färd till Nong Bua Lamphu!Ligger inte så långt från Udon vad jag vet.I Nong Bua Lamphu pratar dom både thai o Lao???Så jag tänkte kolla om någon på forumet har haft vägarna förbi,om det är stor eller en liten stad eller om det finns nåt man inte får missa?Men jag tänkte åka in till Udon också och tillbringa några dagar där också!Lite tips på bra hotell eller något annat med pool i Udon vore tacksamt!!!
 3. Done!!!
 4. Tur man slipper dom problemen,sluta för nästan 10 år sen!
 5. Brukar få runt 30-36000 kronor i återbäring varje år!Det räcker ganska långt.
 6. Åker nog själv ner den 5:dec. Brukar hänga en hel del på "Bar with No Name" i Karon. Spela lite pool och kolla på lite sport (3-4 tv apparater med sport) sen en repa på "rock baren" (som jag kallar den för att jag aldrig kommer ihåg vad den heter). Ligger på grann gatan. Och runt 23-24.00 drar man till Kata på Robert's Pub.. http://www.robertband.net/ Är det Corner Bar du menar med rockbaren?
 7. Jag hoppas att det inte är lika hysteriskt som hemma i svedala!
 8. Om ni äter där kanske det blir lite chicken satay? Om så är fallet bli inte förundrad när du tror dig få in en tallrik med några använda tops, DET ÄR DIN CHICKEN SATAY. Det är bara det att dem är väldigt svåra att skilja från varandra, storleken är exakt den samma och färgen också. Hepp inte så gott!!!
 9. Är dessa flodbåtar okej att åka med barn,på en nyårssupe?Finns en del olika båtar att välja på också ser väldigt lockande ut tycker jag!
 10. Vi spenderar Julafton i Karon,inget planerat förutom att jag ska ligga på stranden med en drink i handen o mysa!Blir första Julen utanför Sverige.
 11. Vad nice!
 12. Kanske lite ot men får jag bara fråga vilket bolag ni reser med ? Hoppsan glömde visst skriva att vi reser med Turkish!Från BKK vidare till Phuket med Air Asia.
 13. Vi betala 25500 kr.till Bangkok för 2 vuxna och 3 barn på 4,10 och 12 år.Vi åker 8 dec. åker hem 1 Jan.