ansjo69

Medlem
 • Innehållsantal

  305
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om ansjo69

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1969-03-09

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Varberg
 1. Då har du missat den överlägset bäst delen av WSB! Norr om Rock Sand är det som en helt annan strand. Taget, ska kolla in stranden där nästa gång !
 2. Aha, ja så långt var jag inte utan som längst nedanför 7-11...
 3. Vet inte var de ställena ligger, men såg ingen direkt skillnad i bebyggelsen mellan april förra året och februari i år...
 4. Ett bra råd om du inte varit i Thailand innan, som Evert ger. Åk till Kata och se dig omkring, nästa gång kan du spana in mer vart du vill med din resa . Min erfarenhet med Thailändare är att du måste känna en, för att lära känna fler. De är ofta lite tillbakadragna och blyga, om de inte är vana mot västerlänningar av en eller annan anledning. Den enklaste vägen du kan ta isf, är att försöka lära känna hotellpersonalen, och komma i kontakt med dem den vägen. De vet garanterat var man ska festa med .
 5. T.ex. Twitter och Richard Barrow...
 6. Det var tydligen en 25-årig Kambodjan, som numera skakar galler...
 7. Bara åk, är mitt råd:). Billiga flygbiljetter till Thailand, billigare boende samt mycket mindre turister är de tre största anledningarna. Förra året r jag var där i juni-juli kom det knappt en droppe regn på 3,5 veckaðŸ‘!
 8. Koh Chang med en avstickare till Koh Kood låter som ett vettigt alternativ. Koh Kood slår i mina ögon Koh Lipe med hästlängder, och det finns flertalet öar i den omgivningen som säkerligen är minst lika trevliga . Vi bodde i våras på Koh Kood beach resort, ett riktigt trevligt boende som har pool, inte så vanligt på ön vad jag förstått. På Koh Chang bodde vi på underbara La Bella, som låg tvärs över gatan vid White sand beach och var i närheten till det mesta. Vill man ta sig till en annan strand är det bara att hoppa på en songthew för några battingar...
 9. Det kom någon skvätt regn på kvällen/natten emellanåt, tror det var endast en dag på 3,5 vecka som vädret var såpass tråkigt att vi inte badade. Vi betalade "bara" runt 700:-/ natten när vi var där, de reade ut rummen lite närmare inpå .
 10. Vi bodde på Buri Rasa i början på juli förra året, kanonhotell och ok strand men lite långgrunt. Men det är det nog på de flesta stränderna den årstiden. Varför inte även Koh Tao, en riktig höjdare som jag gärna återbesöker !
 11. Även jag bodde på Pattayastranden, och skulle aldrig göra om det ifall jag åkte tillbaka till Lipe igen. Lipe var en jättefin ö, men alla dessa båtar som knattrade dag ut och dag in förstörde mitt intryck av ön. Jag skulle valt någon strand på andra sodan ön, så länge de nu får vara ifred....
 12. När ni skriver resa runt, är det hela Thailand som gäller då eller är det sol och bad/dykning utmed öarna som gäller? Budget?
 13. Ingen? Svarar på min egna fråga, kan ju finnas intresse för någon annan . Shantaa villa är lite mindre exclusivt, samt plats för fler personer än två. Så är man tex en barnfamilj är detta valet. Shantaa Sweet är designat för par, och ingen plats finns för en extrasäng. Jag frågade även om helpensionspaket, och det vete fasen om det är värt pengarna. 6995 bath för en Villa med mat för två pers, och för extra personer kostade det 2200 bath. är personen under 11 år fick man 25% rabatt på det priset. Då får man mat som är Thai-style och seafood, men ingen möjlighet att välja från menyn. De rekomenderade inte detta om man har svårt för nya maträtter eller vill ha speciell farangmat.
 14. Ingen?
 15. Hur länge har ni tänkt vara borta?