MR.Big

Medlem
 • Innehållsantal

  94
 • Gick med

 • Besökte senast

Om MR.Big

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Glad Påsk till alla!
 2. Så skönt helg på gång, nu saknas bara sol och värme!
 3. Pomollo och mango!!
 4. Jul firas i år på Maui !Känns lite konstigt att inte vara i Thailand men det ligger i planeringen.
 5. Kata Noi fin strand lugnt område ,PHI PHI alltid trevligt kan bo mitt i partyt eller avsides.
 6. Lycka till med resan!!!Berätta gärna hur det går med allt .
 7. Tack LantaMas!!! För tidresan underbart var tar tiden vägen ? Men resandet fortsätter och hoppas njuta av det länge till! Träffa ett par 70 +år som hade varit ute och backpackat 3 månader i Asien som skulle träffa barn och barnbarn på PhiPhi underbart att se.
 8. Flyg till Krabi eller Phuket transfer till färja på båda ställen sen 1-3 timmar med båt beroende på vara du åker själv älskar jag PhiPhi (inte korrekt men var där för 20 år sedan och återvänder ändå trots invasionen av turister) Och trivs där ! men som alla säger skippa så mycket transporter som ni kan http://www.phiphiportalen.se och party hittar ni på PhiPhi också!
 9. Kul ni kommer älska landet ! men tycker ni ska och fokusera på Bangkok och något mer så det inte bara blir transporter. Själv skulle jag åka till Krabi (Railey,PhiPhi,Lanta(korta transporter) ofta bra väder under den tiden .Kan var så där på Koh Samui under den tiden.
 10. Kul med väderrapporter! då jag fundera på nästa sommarsemester om man skulle testa den perioden istället för det gamla vanliga på vintern.
 11. Vad som stör mig idag är att det underbara forumet har smittats av på tok för mycket negativa vibbar! Dom flesta önskar nog bara tips om hur man får ut det mesta av sina semester veckor i Thailand(som såklart har sina fel och brister också) Men ändå är ett avslappnat ställe för mina semesterdagar, Sen kan alla diskussioner vara givande men ibland så känns det mera som rena provokationer!!!
 12. Önskar alla på forumet en Glad Påsk!!
 13. Jag tvivlar på att intelligens på dessa IS terrorister är hög ! Däremot är det ett väldigt dåligt sätt att tack Svenska folket för vår gästfrihet. Dock tror jag att vi bör försöka få ut alla som inte har legitima skäl att befinna sig i Sverige som denna person inte hade.
 14. Maximilien Robespierre, en av den franska revolutionens förgrundsfigurer