MR.Big

Medlem
 • Innehållsantal

  99
 • Gick med

 • Besökte senast

Om MR.Big

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Då blev det resa till Kha lak på midsommarafton för relax så10 dagar kvar till vilopuls!
 2. Skål Annelie! Beklagar att din far är döende, men försök att minnas dom fina stunder som ni haft !! Livet går vidare ,min far skulle fyllt år idag men gick bort för 11 år sedan saknaden är något man alltid bär med sig . Det man ska ha med genom livet är att alltid ta vara på de positiva och göra så bra man kan för nära och kära!
 3. Att Phatthalung försöker hålla liv i forumet!Och att det är sol och helg på gång.
 4. Tråkigt att det har somnat in ! Hoppas folk kan hitta tillbaka igen och få liv i forumet!!
 5. Glad Påsk till alla!
 6. Så skönt helg på gång, nu saknas bara sol och värme!
 7. Pomollo och mango!!
 8. Jul firas i år på Maui !Känns lite konstigt att inte vara i Thailand men det ligger i planeringen.
 9. Kata Noi fin strand lugnt område ,PHI PHI alltid trevligt kan bo mitt i partyt eller avsides.
 10. Lycka till med resan!!!Berätta gärna hur det går med allt .
 11. Tack LantaMas!!! För tidresan underbart var tar tiden vägen ? Men resandet fortsätter och hoppas njuta av det länge till! Träffa ett par 70 +år som hade varit ute och backpackat 3 månader i Asien som skulle träffa barn och barnbarn på PhiPhi underbart att se.
 12. Flyg till Krabi eller Phuket transfer till färja på båda ställen sen 1-3 timmar med båt beroende på vara du åker själv älskar jag PhiPhi (inte korrekt men var där för 20 år sedan och återvänder ändå trots invasionen av turister) Och trivs där ! men som alla säger skippa så mycket transporter som ni kan http://www.phiphiportalen.se och party hittar ni på PhiPhi också!
 13. Kul ni kommer älska landet ! men tycker ni ska och fokusera på Bangkok och något mer så det inte bara blir transporter. Själv skulle jag åka till Krabi (Railey,PhiPhi,Lanta(korta transporter) ofta bra väder under den tiden .Kan var så där på Koh Samui under den tiden.
 14. Kul med väderrapporter! då jag fundera på nästa sommarsemester om man skulle testa den perioden istället för det gamla vanliga på vintern.