Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

banphe63

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om banphe63

  • Placering
    Nykomling

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. banphe63

    Jetski på samui

    vilka genomtänkta svar man får.... herregud
  2. banphe63

    Jetski på samui

    Ja som sagt Thailand kan va underbart men rättsystemet här är ett stort skämt!!! va senast igår i Bangkok med bil o blev stoppad av en polis som såg jag va fallang o han påstod att jag kört för fort o att jag skulle betala 2000 bath i böter men han sa till slut till min thaitjej att betala 1000 bath i hans ficka va bättre... man blir så jävla trött! bara hitta på saker o ta pengar från oss utlänningar o vi har inte ett skit o säga till om. funderar på att bosätta mej här men blir det inte så så är det enbart för att det är totalt laglöst många ggr.
  3. banphe63

    Jetski på samui

    Vill härmed varna ALLA att hyra jetski på koh samui.jag har varit där i 5 år nu och dom skinnar folk varje dag på om folk skadat jetskin eller ibland har skadorna funnits sen tidigare! Det är stora pengar också som det handlar om,i flera fall kräver dom 100000 tals bath från dom som hyrt.ta dit polisen tjänar ingenting till för dom får bara en del av kakan så dom gör ingenting. Jag känner till dom som håller på med detta så detta är inget löst prat.Så vad ni gör så hyr inte jetski på samui och speciellt inte på chaweng beach
  4. banphe63

    Jetski maffian ???

    Hej Jag har bott på samui i 5 år och känner dom här grabbarna som håller på o skinna folk på pengar genom jetski, Det handlar många veckor om 1-2 st om dagen som dom säger att jetskin är skadad och har dom verkligen skadat den så kräver dom pengar som är helt vansinnigt.5 st engelsmän senast som gjort 3 st små små repor knappt synbara och dom fick betala 55000 bath och många krävs på hundratals tusen bath. Känner också gubben som dom skickar efter som pratar engelska en liten tjock man som berättar att det är bara o betala annars polisen,och kommer polisen så är det så att han får en del av kakan också så därför gör dom inget åt det. Detta har pågått under många år nu och dtär maffian på samui som styr detta!! SÅ VAD NI GÖR HYR INTE JETSKI PÅ SAMUI OCH SPECIELLT INTE PÅ CHAWENG BEACH!!!!
×