Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

Jackonella

Medlem
  • Innehållsantal

    28
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om Jackonella

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Jackonella

    Suvarnabhumi - Don Mueang?

    Hejsan! Jag landar på Suvanabhumi och skall sedan åka med Airasia till Koh Lanta. Såg att de bytt flygplats till Don Mueang. Är det någon som har erfarenhet av färden mellan flygplatsen? Vad är rekommenderat färdmedel mellan? Jag har 2.5 timme på mig mellan landning och avfärd. Tack på förhand
  2. Jackonella

    Restauranger Bangkok, silom?

    Finns de några favorit-restauranger i Bangkok bland er ? Några som sticket ut på de ena eller andra sättet? Vi bor i Silom-området, men skall runt MBK ikväll. Tack:)
  3. Jackonella

    Från suvarnabhumi till Bangkok?

    Tack för alla svar. Har skrivit ut adress. Skall se om jag kan fixa karta. Furama Silom Hotel skall vi bo på. Vilks shoppingcentrum får man inte missa i BkK? Patpong? MBK? (off topic)
  4. Hejsan. Undrar hur man tar sig enklast från flygplatsen in till Bangkok. Vi skall bo i Silom-området. Om Man skall ta taxi, kan man då ta taxameter utan att de blir skyhöga priser? Tack för svar..
  5. Hejsan. Vet att det sakert finns tusen tradar som fragat samma fraga. Men jag vill bara ha klarhet vad som galler. Jag landar i Bangkok imorgon 10.25 och skall da forsoka ta mig med buss till Koh Chang. Vad har ni for tips? Ar det latt att hitta till bussterminalen och darifran smidigt att kopa biljett? Den sista farjan gar val 19.00 fram Trat sa det blir val precis om man tar nagon buss vid 12-tiden? Det jag har hort ar att man skall ta nagon AC-buss. Ytterst tacksam om nagon med sakerhet kan besvara denna fraga
  6. Jackonella

    Hotell nära Krabi Airport?

    Hejsan. Är just nu i Thailand. Underbart land. Älskar Koh Lanta, kan varmt rekommendera det till alla. På tisdag skall vi flyga från Krabi till Bangkok. Vi flyger tidigt. Redan vid 8.30. Känner att de varit skönt att bo nära flygplatsen natten innan så det inte blir en så lång resa. Min fråga: jag fattar att det inte är så glamoröst, men går det att bo nära flygplatsen? Och har ni något hotell som ni då rekommenderar. Jag vet att man kan bonnier i Ao Nang. Men hade varit skönt att slippa den taxi-turen på morgonen. Tack för svar!
  7. Jackonella

    Sportbarer Ao Nang

    Är på väg till Thailand. Kommer bo några dagar i Ao Nang. Vart kan man se engelsk fotboll någonstans? Känner redan ångest..
  8. Åker om ett par timmar till Thailand. Hur tar man sig enklast från flygplatsen i Krabi in till Ao Nang? Har hört att det är taxi, och vad är då rimligt att betala för denna sträcka? Tack !
  9. Jackonella

    Vår resrutt 11/1 - 3/2.

    Tack. Antecknar allt
  10. Jackonella

    Vår resrutt 11/1 - 3/2.

    Hejsan. Vill tacka alla för tips och annat jag fått såhär långt. På onsdag åker vi till Thailand och är där tre veckor. Såhär kommer vi att resa. Ao Nang-Koh Lanta- Koh Chang- Bangkok. Sträckan Lanta-Chang blir något krånglig. Men vi beslutade oss att ta en dag med resa för att vi ville besöka båda ställena. Kommer åka hem från BKK och stannar bara där två nätter. Om någon har tips på aktivitetet, restauranger eller dylikt i de olika områdena blir jag gladare än någonsin Jag kommer uppdatera hur vi har det och komma med egna tips.
  11. Snabb fråga. Jag har kollat runt ganska mycket men tycker informationen är varierande. Vi skall ta buss från Bangkok till Koh Chang. Går bussarna hela dagen? För vi kommer till Bangkok flygplats vid 10.30 och skall ta oss till Koh Chang då. Det går väl bussar runt den tiden också? Tack
  12. Jackonella

    Panviman Resort Koh Chang

    Jag har bott där för dryga veckan sen. Har skrivit en review på TA samt lite här. Jättefin resort om ni söker lugn o ro och en fin beach. . Det blev Panviman i slutet av Januari. Har du några tips på matställen eller andra saker att göra? Är det långt att ta sig till White sand beach?
  13. Jackonella

    Panviman Resort Koh Chang

    Någon som bott här och kan berätta lite hur det är och era intryck? Verkar vara ett lite dyrare hotell men funderar på att stanna här en vecka i slutet av januari.. Tack
  14. Jackonella

    Från Phuket - Koh Chang

    Uppskattar dina tankar. Vi måste ta oss en funderare. Vi skall vara där nere i 22 dagar. Landar i Ao Nang nästa onsdag. Men sen skall vi flyga hem från Bangkok för vi ville ha våra sista dagar där.. Sen så har vi hört mycket gott om Koh Chang och ville ta en vecka där..
  15. Jackonella

    Från Phuket - Koh Chang

    Men från Phuket till Bangkok med flyg kan det inte ta jättelång tid? Och sen 5 timmar buss? Är ju en halv dag resande. Men planerar att vara på KOh Chang en vecka.
×