M_Olsson

Medlem
 • Innehållsantal

  1 183
 • Gick med

 • Besökte senast

Om M_Olsson

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Nu finns det flyg till bra priser för er som kan resa med kort varsel. Från 1998:- ToR. https://www.tui.se/resor/endast-flyg/?destination=G-000004&selection=flightonly&sorting=price
 2. Hur är det med solceller på taken i Thailand, finns det något intresse för det? Är det något man ens överväger att installera som privatperson, eller är elförbrukningen så pass låg att det inte är något att fundera på? Misstänker att det inte fungerar som hemma i Sverige där vi kan sälja vårat överskott till elbolagen när ens egen produktion överstiger behovet.
 3. 203 dagar. Blir ett 5 dagars stopp i Thailand med återbesök på Hard Rock Hotel i Pattaya innan vi reser vidare mot Vietnam för första gången.
 4. Boeing 777-300 https://uk.flightaware.com/live/flight/THA961
 5. 23 dagar till Lombok & Bali.
 6. Finns billiga flyg med Air China om någon planerar att flyga runt jul. Långt stopp i Peking ger möjlighet att hinna med att se några sevärdheter i/runt Peking under dagen. Lite tråkig avresetid på hemvägen. Se nedan för exempel.
 7. Har varit runt Phuket i juni vid 2 tillfällen i juni och har haft helt OK väder både 2012 & 2015. En del bilder finns i annan tråd från resan 2015. En del mulna timmar under vissa dagar och kanske någon kort regnskur. Bäst väder hade vi runt Rawai.
 8. Bilden verkar nog vara skapad digitalt för att använda i någon sorts prospektering för någon resort. Rimligtvis borde en bildsökning på Google ge en träff till rätt hotell. Högerklicka på bilden och välj "Sök på Google efter bild", funkar med webläsaren Chrome. Men Tantawan är nog den som är mest lik. http://tantawan-resort.com/
 9. Har ni kommit hem? Hur upplevde ni hemresan, såg i annan tråd att ni blev ombokade och fick direktflyg på vägen ner.
 10. Kul, en gammal medlem som hittat tillbaka.
 11. Trådlyft. Bara 115 dagar till ny resa till Indonesien, flyger till Lombok och hem från Bali. Har tänkt börja med 6 nätter på Novotel på Kuta, Lombok. Sedan blir det 4 nätter på Gili T, båt över till Bali och boende i villa på norra Bali. Sista veckan kan det bli Kuta eller kanske någon av Nusa öarna. Någon mer som ska till Bali i år?
 12. Vi har ända sen vi upptäckte Berkeley bott där. Bra hotell mitt i Pratunam med pool, nära till shopping. Ofta bra priser, ett familjerum har två stora dubbelsängar och fungerar bra till 4 pers. Vill man ta sig till MBK (samma shopping som i Pratunam men dyrare) är det bara att åka klongbåt en station för en billig peng och sedan gå ett par hundra meter. https://goo.gl/maps/xUCidBWgWsm http://berkeleypratunam.com/
 13. Hade valt Krabi/Ao Nang just för möjligheten att kunna ta sig till olika öar/stränder. Upplever själv Khao Lak som lite "ocharmigt" med den stora vägen som löper genom de centrala delarna.
 14. Du kanske bör komplettera med lite mer info. Vill du bo nära havet eller ute på landsbygden? Ska det vara ett ställe där det finns turister? Har du ngn idé om vad du vill göra om dagarna osv. Hur stor budget har för hela den tänkta perioden