sasha

Medlem
 • Innehållsantal

  139
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om sasha

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. 1 vecka kvar. Nu åker resväskan fram. Börjar plocka i det som ska med, kollar att allt är tvättat. Plockar ur lite som känns onödigt, plockar i något annat. Kollar pass, biljetter, hotelvouchers. Funderar över vad som ska ligga i handbagage och vad som ska checkas in. Börjar tjata på barnen att de ska börja packa de också. Maken får sköta sig själv och han slänger nog i lite saker i sista sekund.
 2. Tack för svar. Tror vi spar in lite pengar på att bo i standardrummen och lägger pengarna på frukosten som jag förstått är dyr istället. Så får det bli lunch och middag på någon liten restaurang på gatan eller stranden.
 3. Roligt att höra att ni tycker Novotel Rayong är en pärla. Vi kommer troligtvis att spendera några dagar där på vår nästa resa. Du kanske kan hjälpa oss med våra funderingar på rum där? Vi förstår inte riktigt skillnaden på standard och superiorrummen och om det är värt att betala det lilla extra för superior. Vet du vad som skiljer dem åt, läget kanske? Vad hade ni och var ni nöjda med rummen.
 4. Vi har bott på Samed Cabana. En gång i deras familjebungalow och senast hade vi 2 bungalows. Ok bungalows precis på stranden och barnen gillade poolen. Lagom med folk på dagarna och några olika restauranger att välja på till kvällen. Gick en promenad till grannstranden och åt lunch en dag annars rörde vi inte på oss mycket under de dagarna vi var där.
 5. Var bor ni någonstans? Har ni varit på någon utflykt som är värd att rekommendera?
 6. ...inser att det bara är några dagar kvar och rusar runt och försöker hitta kepsar, solglasögon, flipflops och badkläder. Försöker få ungarna att slita sig från dataspelen och se om flipflopsen, badkläder och shorts fortfarande passar efter hösten tillväxt. Och samtidigt dricker glögg och lyssnar på julmusik.
 7. Samma för oss, blev också favoritstället förra gången vi var där. Kanske värt att ändå boka in sig för julafton, vi får se när vi kommer ner hur det känns (och om det finns platser kvar).
 8. Vi som hade tänkt skippa julfirandet i år och slippa massa buffeer. Har lyckats hitta hotell utan obligatorisk julmiddag. Hade tänkt att vi ev. kunde sitta på Rock Sand i lugn och ro och njuta av en Pad Thai och en kall Chang på julafton utan att behöva boka bord. Suck, någonstans måste det väl gå att slippa julfirandet.
 9. En ryggsäck är smidigare att resa med men eftersom jag helst inte packar upp (pga vägglöss i garderoben)utan har väskan på en stol el. nåt så är ryggsäcken opraktisk på rummet. Har hellre en resväska för att den är lättare att hitta sakerna i och hålla ordning i.
 10. Nej det förstår jag, dock slängde vi bara hinkar med isvatten Aj, hinken måste ha gjort ont att få på sig
 11. Verkar vara olika från person till person. Jag och barnen märkte av något enstaka utslag som försvann nästan på en gång.. Maken och vår kompis fick många kliande utslag som var besvärande när vi var där. De fortsatte att klia och vara såriga ett bra tag hemma också. Aldrig mer Koh Mak säger de.
 12. - plockar fram resväskan 1 månad innan avfärd - går in på ThailandForum flera gånger om dagen - kollar vädertråden på platser som inte ens ligger på samma sida som du ska - lagar köttfärssås och tänker att nu gör jag lite extra så finns det färdigt i frysen till kvällen vi kommer hem (fast det är nästan 2 månader dit). Fyll på
 13. 1 månad kvar och nu ställde jag fram väskan. Så nu kan jag börja fylla i lite smått och plocka ur och lägga i igen och så kanske byta ut något osv. osv.. Maken bara skakar på huvudet men jag antar att någon här iallafall förstår mig och att inte alla är som min man och packar i sista stund.
 14. När vi skulle åka ifrån Samet ville vi åka så sent som möjligt. Då blev det en speedboat kl 17 för sen blev det mörkt, sa de. Sen är det kanske en prisfråga om man får tag på någon som vill köra över i mörkret.