albinmax

Medlem
 • Innehållsantal

  56
 • Gick med

 • Besökte senast

Om albinmax

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Tack! Såg det finare ut än Salad beach resort?
 2. Tack för svar men är det ingen som vet något om Green Papaya? Skiljer ju avsevärt mycket i pris och jag undrar då om det är så mycket bättre än Salad Beach Resort?
 3. Tack så mycket! Nice! Sådär uppbyggt på stranden var det inte när jag var där 2005 ;-). Antar att det har med tidvattnet att göra....
 4. Vilket resort är trevligast att bo på?
 5. Är det någon här som har erfarenhet av Mae Nam stranden och boende där? Har kollat på "Paradise beach hotel" samt på Fair House villas & Spa. Vilket av dessa hotell rekommenderar ni fr en barnfamilj? Kostnaden är densamma i stort sett. Tack på förhand!
 6. Datumen 17 feb tom 3 mars.
 7. nu kollar jag på Koh samui och >Koh Phangan
 8. Inte baht utan svenska kronor...Kollar på alla möjliga: agoda, booking, sawadee etc.
 9. Tack så jättemycket! :-))
 10. Klong-Nin!!! :-))
 11. Klong-nin alla dagar i veckan!! Mysigt, lugnt och avslappnat. Lanta Miami var så bra med både pool, strand, massage och restaurang på armlängds avstånd..
 12. Tack Vicky, Nangthongbayresort verkar bra. Antar att du själv bott där? Vad finns runtomkring? Är stranden fin? Berätta gärna :-).
 13. Ja kanske i en bambuhydda med hål ute i djungeln....Jag menar 2500 kr per natt och det är inte lätt när man kollar på bokningssidorna.
 14. Vi har inga problem med att sova ihop bara det är tillräckligt med plats. Vill max lägga 2500 kr per natt. Vill ha bra pool och strandläge. Går det att finna? Var?
 15. Kommer till Phuket i februari men har ej bokat hotell. Vi är 2 vuxna och 4 barn och jag märker att det är lite knepigt att hitta något som är tillräckligt stort för oss alla. Känns som att man måste boka 2 rum och det vill vi helst inte för det blir väldigt dyrt..Finns några alternativ? Familjerum? Vi behöver ej bo på Phuket. Har lite planer på Koh Phangan, men det gör nog ingen skillnad?