hamradio

Medlem
 • Innehållsantal

  23
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om hamradio

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hej! Khanom har jag inte varit i, men däremot två gånger i Ban Krut! Helt underbart ställe, precis intill havet, kanske det bor här 1000 pers, knappt några turister alls, lättillgängligt med tåg från Bangkoks järnvägsstation. Här finnas allt som en stressad svensk kan tänkas behöva: Underbar natur, go mat, låga hotellpriser, långa folktomma stränder, kall BILLIG öl för den som tycker om det..Läs mer här: http://www.bangsaphanguide.com/ban-krut.htm Jag fullkomligt älskar denna lilla ort, och är det någonstans i världen jag skulle vilja bosätta mig när pensioneringen står för dörren då jag fyller 61 om tretton år så är det i BAN KRUT! Välkommen kan jag bara säga!
 2. Får jag fråga dig varifrån du fick Hindås-referensen? Är uppvuxen där nämligen, är ju inte världens största ort Hej! Hindås-referensen togs ur det enkla perspektivet att min flickvän är född och uppvuxen strax utanför byn Ödenäs utanför Hindås där hon fortfarande har sitt färäldrahem!
 3. De har ingen karta på sin hemsida. Var ligger det? Ligger det söder om BanKlangAow eller norr om Baan Grood Arcadia eller mittemellan??? Var deras restaurang bra? Hej! Haft en del att göra de senaste dagarna, mycket jobb innan jul..! För och svara på din fråga "skruttan" så har du här http://www.bangsaphanguide.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=156 en karta som har märkt ut de största och viktigaste ställena i ban Krut..! En annan karta på samma forum finns här http://www.bankrutinfo.com/bankrut-map.php // Deras restaurang var kalas, dom serverar inga "middagar" utan bara en stor frukostbuffé som även ingår i logipriset! Middagen kan med fördel avnjutas hos Sermsri:s syster som äger restaurangen tvärs över gårdplanen, cirka 50 meter... Väldigt låga priser dessutom..! Hoppas det gav lite svar mina rader!
 4. Hej alla!! Om 76 dagar , känns som en evighet till dess,, lyfter vi från Landvetter och via Istanbul till BKK.. och sen efter några dagar i storstan väntar stranden i Ban Krut.. en helt underbar liten idyllisk badort 15 mil söder om Hua Hin. Var där för 2 år sen och fastnade verkligen för ställets slappa stil.. Här blir man inte Bankrutt som man vid första anblicken på namnet kan få för sig.. En liten Thailändsk fiskeby inte större än Hindås utanför Göteborg, som nås lättast med tåg faktist.. 08,05 varje dag går "the sprinter" från Hua Lampong train station mot Surath Thani, klockan 12,47 är det tänkt att man kan kviva av i paradiset...http://www.railway.co.th/english/images/south.gif !! Har bott hos Sermsri på Ban Krut Resort..http://www.bankrutresort.com/home.html ett helt underbart ställe för en skaplig penning om man inte har för stora krav...! Hit återvänder jag därför att jag trivdes med att det INTE HÄNDE någonting.. slappa, läsa, äta, sova, gå långa promenader på stranden, få lite inblick hur folk lever och har det utanför alla stora turistparadis med egna flygplatser och red light disticts... det kan jag/vi vara utan! Sen förmodligen Koh libong utanför Trang.. sen Malaysia och Singapore..!! Ban Krut kan jag rekommendera för dom som inte ställer stora krav utan bara vill uppleva lugnet...det är väl därför man åker på semester..!