jungfrun

Medlem
 • Innehållsantal

  148
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av jungfrun

 1. Vi har nu varit på Klong Nin och äälskade det! Skulle gärna ha bott vid stranden men tyckte inte att där fanns några shyssta hotell. Bodde på Moonlight men det var ju lite vid sidan om. Tips på riktigt bra boende? Var också och spanade in Long beach, hurdan är den, var är bra att bo där? Skulle också gärna höra åsikter för och emot dessa två. Nån som bott på Kan tiang beach? Hur är det att bo där? Funderar på nya alternativ för nästa gång!!
 2. Vi hittade aldrig till Cee side i Old town fast vi letade överallt och frågade
 3. Vi åker om 2 veckor till Lanta och kommer att första veckan bo på Moonligh bay resort nära Klong Nin. Tar gärna emot tips på restauranger och barer för lunch och kväll i omgivningen. Och om någon nyligen bott på det hotellet så vore det trevligt med saker att tänka på och veta angående just den platsen. Har förstått att hotellet ordnar gratis transfer till Klong nin stranden, stämmer det? Finns det solstolar och skugga där eller ska man ha egna arrangemang med?
 4. Kan du förklara hur vi hittar till Cee side i Old town? :-)
 5. Läste just nån annanstans att man inte ska ta ut från automaterna då det går så mycket provision?
 6. Hur är vädret nu? Kul med nån som är på plats nu!
 7. Finns det valutaväxlingställen i Klong Nin centrum eller lönar det sig att åka ända till Saladan?
 8. Nu är jag förvirrad med hotellet. Är Moonlight bay resort ett annat hotell än Moonlight exotic bay resort?
 9. Verkar ju superhärligt där i Lanta Old town! Trevlig blogg!
 10. Rasta baby såg ju bara för underbart ut!!! Tack för tipsen. Ska spana in de andra också.
 11. Tips på barer och restauranger i Klong Nin?
 12. Nästa vinter ska vi till Lanta igen och tänkte vara en vecka på Klong nin och andra på Klong dao där vi var sist. ( min man vill stenhårt dit igen, har svårt för förändringar:-) Han skulle vilja till samma hotell igen, Twin Lotus, en själv funderar jag på Royal Lanta. Tyckte det var så långt att gå till matställena från lotus. Nån som bott på Royal Lanta?
 13. Hej, ska vi packa paraplyt med? Vi åker i morgon den 10.2. Hur har vädret varit?
 14. Hejsan. Vi åker till Lanta nästa månad. Är det bara flipflops som gäller, och eventuellt tunna sportskor för äventyr? Har man användning för lite högklackat? Behövs nåt långärmat alls? Packningstips tas gärna emot
 15. Tack att nån förstår de här farliga myggen där, är det myggmedel som gäller? Har ni använt nåt speciellt? och hör du TomYam, jag gillar att planera i förväg! Lovar att försöka planera mindre när jag är där.
 16. Ja, lite tråkig ton. Tänk om det skulle vara första resan? Det är första resan till Koh Lanta och det kan ju vara ganska annorlunda där om man jämför med Phuket t.ex. Har ingen aning om alla restauranger bara ligger på beachen, eller om där är asfalterat, kostigar. I djungeln osv. Och kanske man behöver skydda sig mot mygg med långärmat t.ex
 17. Vi har bokat och betalat för dyr resa till koh Lanta den 10 februari och allt man hlr är bara elände där. Säg en enda orsak varför vi skulle vilja åka dit? (sur och oroar mig)
 18. Såg på TV nyheterna idag att där är världens oväder och vatten på gatorna överallt. Stämmer det inte?
 19. Åker första gången till Koh Lanta i februari. Jag antar att eftersom där är mycket svenskar, att där finns en utmärkt sjukvård vid behov? Rekommendationer på klinik eller läkare?
 20. Nämen fyy. Vi ska just dit nästa månad...men är detta ett allmänt problem där eller var detta en olycklig slump? Man tycker ju att det skulle varnas till allmänheten om detta om det vore vanligt? Betalde reseförsäkringen behandlingen förresten?
 21. Ok, vi byter då inte plats och hotell. Hittade förresten ett yogaställe en bit från hotellet som hette Oasis. Det såg trevligt ut, tänkte man kunde testa det. Blev nu ivrig på att komma iväg. Ska betala resan i dagarna
 22. Vi har bokat två veckor på hotel Twin Lotus på Klong dao. Nu börjar jag lite ångra oss och Long beach stranden lockar också. Funderar på Lanta beach resort andra veckan. Är detta ett ok val? Ett annat är Casuarina. Vi reser med Tui (fritidsresor) och det finns inte så mycket kvar att välja på mer. Vi är ett par 50+
 23. KU?Vad är det?
 24. Så med andra ord rekommenderar ni att vi håller oss kvar på Twin lotus båda veckorna?