Roing

Medlem
 • Innehållsantal

  29
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Roing

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Jo vi vet vad som gäller, har stor motorcykel hemma, har internationellt körkort, har egen hjälm med hemifrån
 2. Försöker du vara rolig? De flesta vet nog vad man menar med moppe. Eller?? Man kan ju svara hövligt på en enkel fråga. Eller låta bli! Har varit i Thailand ett antal gånger, men i Ban Phe var det några år sedan. Vi hyrde moppe av en kille på stranden mot Mae Phim då, men kommer inte ihåg om det fanns uthyrning i själva Ban Phe. Tack Singha för tips om hamnen, ska kolla där nu där vi kommer dit.
 3. Finns det någon uthyrning av moppe i Ban Phe?
 4. Åker 1 mars - hmm det blir väl 58 dagar eller nåt
 5. Hej Befinner oss just nu i Ban Phe på Safir Village. Området här är jättefint och väldigt fina hus. Om det är lugn och ro man är ute efter så är det rätt ställe. Det är 400 meter till stranden där man kan bada, men vi åker med gratisbussen cirka 1 mil till en finare strand. Vill man shoppa är det inte rätt ställe, i Ban Phe finns lite butiker men inget som lockar direkt. Närheten till Koh Samet är ju ett plus, lätt att ta sig dit med båten i Ban Phe.
 6. Ska besöka Bangkok för första gången i november. Vad menas med vårdad klädsel för att besöka någon skybar? Är det ok med jeans och skjorta? Shorts och flipflop fattar jag inte är ok. Hur reser man med skytrain, köper man biljett eller kort innan eller på tåget? :-\
 7. Hej Kan varmt rekommendera hotell Bhandari. Det ligger perfekt med endast 5 min promenad till centrum. Mycket vacker trädgård och poolområde. En fantastisk frukost! Till stranden går man bara rakt över en otrafikerad gata, ett par minuters promenad. Också systerhotellet Khao Lak Oriental, som ej tar emot barn under 12 år, var också fint. Den mycket vänliga personalen arbetar på båda hotellen. Man kan gå emellan dessa båda hotell och använda faciliteterna på båda. Hos Fritidsresor heter detta hotell Bhandari Oriental.
 8. Hej Man får gå över en liten otrafikerad väg för att komma till stranden. Inte långt alls. Hotellet har inga egna solstolar. Stranden ligger inom ett naturskyddsområde så där får inte vara några solstolar direkt på stranden. Det finns solstolar vid barerna som man kan hyra. Vi tyckte det var underbart med "solstolsfritt". Promenera en bit längs stranden så finns det ett ställe med många barer och solstolar om man så vill. Tips: Ta en tur till White sand Beach och Bangsak Beach. Ni kommer att trivas!
 9. Nej. SAS hade en kampanj i våras med 1 miljon billiga biljetter. Betalade 11.200 kr för två, dagen efter kostade samma resa 21.000! De hade liknande kampanj nu i höst men inte lika billigt då.
 10. Vi ska åka med SAS om 2,5 vecka Göteborg-Bangkok och betalade 5600 kr/person. Hoppas vi överlever?
 11. Hej. Hoppar in här med en fråga, hoppas det är OK. Vi hade funderingar på att stanna typ 3 nätter i Pattaya eller Jomtien området men efter vad vi läst på här på forumet så blir vi tveksamma, speciellt vad Evert skriver, och han verkar ju veta en del. Har kollat på Rayongområdet. Hur är det? Har tittat på hotell nära Ban Phe men de verkar ligga väldigt långt ut i "bushen"?. Eller var ska man stanna till på väg mot Koh Chang? Vill ju gärna bada i havet + kanske shoppa lite. :-\ Hälsn Roing
 12. Hej Om ni vill ha närhet och gångavstånd till affärer, många restauranger o s v ska ni absolut välja nära Nang Thong-stranden. Vi bodde på hotell Bhandari resort som var fint. De har också ett systerhotell Khaolak Oriental som ligger alldeles intill. Andra hotell som såg fina ut i närheten var Khaolak Seaview och Ocean Breeze resort. Från alla dessa hotell är det endast 5 min promenad till den stora affärsgatan i Khao Lak. Vi var i alla fall supernöjda.