Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

AndersG

Medlem
  • Innehållsantal

    4331
  • Gick med

  • Besökte senast

Om AndersG

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. AndersG

    Aterkommen

    Martin har inte gjort något åt rasist svinen, det har gjort dom flesta andra har dratt, rasisterna har också stuckit då dom inte längre har någon publik. Skulle forumet mot all förmodan komma tillbaka så börjar garanterat rasisterna skrika ut sitt hat och sin skräck här igen.
  2. AndersG

    Vart är ni på väg?

    Har inte bott på Hilton Sukhumvit än men får hyfsade omdömen. Föredrar egentligen läget på Millenium men var rätt dyrt i år samtidigt som Conrad hade ett kalas pris, som Diamonds håller vi oss helst inom Hilton sfären, att va garanterad tillgång till loungen är rätt bra!
  3. AndersG

    Vart är ni på väg?

    2 nätter på Conrad, bkk. Sen förmodligen en sväng till Vietnam och sedan västkusten i vanlig ordning. Avslutar med 2 nätter på Hilton Sukhumvit.
  4. Om 42 dagar får Qatar räkna med större åtgång av skumpan.
  5. AndersG

    Qatar airways

    Logga in med efternamn och boknings nummer på Qatar hemsida. Övre däck på a380 kan du bara boka när incheckningen börjar om du inte ha status inom one World.
  6. AndersG

    Taxfri om man ska mellanlanda

    Inget problem så länge du inte ska till Australien, stå på dig om någon försöker neka att sälja. Säkerhetskontrollen vid transfer ( om det ens är någon) är rätt snabb och ingen mening med att plocka upp vätskor eller datorer.
  7. AndersG

    Gått i graven?

    Det var anledningen till att jag kan slutade på forumet. Inlägg som på dom flesta forum lett till omedelbar avstängning ledde här inte till något. Martin verkar tro att det har med FB att göra men själv är jag rätt övertygad om att hade han sparkat ut ett halvdussin personer så hade han fortfarande haft ett populärt forum.
  8. AndersG

    Mellanlandning

    Nej. VIsum behövs nästan aldrig vid mellanlandning. Om där är svensk medborgare kan du landa eller stanna i dom 3 länderna utan visum.
  9. AndersG

    Finnair VS Turkish business?

    Har man tid kan ju annars åka in till Istanbul! Vi flög Athens - Manchester via Istanbul för några år sen med ett 23.5 timmars "byte". Helt perfekt för en dag i Istanbul! Istanbul är härligt! Sämst var Turkish så hypade business lounge i Istanbul! Plus i kanten för omelett kock men det enda i övrigt att äta till frukost var panini och några ostbitar, inget större bekymmer om man hade flyget business men vi flög apklass och kom bara in för att jag var star guld.
  10. AndersG

    Gått i graven?

    Åkte fler svenska turister till Thailand 2016 än 2015 och 2014, bara marginellt färre än 2013. Jag gör mitt bästa för att inte göra några inlägg på forumet, jag tror jag vet varför andra också håller sig borta och jag tror att du också vet det.
  11. AndersG

    Finnair VS Turkish business?

    Tror att finnair har dom nya lie flat stolarna på samtliga A330 numera.
  12. AndersG

    Valutan/Kurser

    Korrekt kurs om du vill växla baht till NOK, vill du växla norska kronor till Baht så blir kursen rätt mycket sämre...
  13. AndersG

    Byte av namn på biljett

    Thai använder sig av nästan hela alfabetet med olika boknings klasser. Ring Thai och fråga vad som gäller för eran biljett. Flyg skatt brukar alltid gå gått få tillbaka men tar resebyrån en avgift för att boka av så är den ofta högre än skatten.
  14. AndersG

    Svenska familjen fast i Bangkok

    Förmodligen har dom bokat separata biljetter och helt enkelt kommit försenat till hemresan och då har Thai ingen skyldighet att hjälpa dom. Är Thai riktigt snälla så bokar dom om till något annat Thai flyg men är fortfarande hårt bokat efter jul/nyårshelgerna.
×