AndersG

Medlem
 • Innehållsantal

  4 327
 • Gick med

 • Besökte senast

Om AndersG

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Logga in med efternamn och boknings nummer på Qatar hemsida. Övre däck på a380 kan du bara boka när incheckningen börjar om du inte ha status inom one World.
 2. Inget problem så länge du inte ska till Australien, stå på dig om någon försöker neka att sälja. Säkerhetskontrollen vid transfer ( om det ens är någon) är rätt snabb och ingen mening med att plocka upp vätskor eller datorer.
 3. Det var anledningen till att jag kan slutade på forumet. Inlägg som på dom flesta forum lett till omedelbar avstängning ledde här inte till något. Martin verkar tro att det har med FB att göra men själv är jag rätt övertygad om att hade han sparkat ut ett halvdussin personer så hade han fortfarande haft ett populärt forum.
 4. Nej. VIsum behövs nästan aldrig vid mellanlandning. Om där är svensk medborgare kan du landa eller stanna i dom 3 länderna utan visum.
 5. Har man tid kan ju annars åka in till Istanbul! Vi flög Athens - Manchester via Istanbul för några år sen med ett 23.5 timmars "byte". Helt perfekt för en dag i Istanbul! Istanbul är härligt! Sämst var Turkish så hypade business lounge i Istanbul! Plus i kanten för omelett kock men det enda i övrigt att äta till frukost var panini och några ostbitar, inget större bekymmer om man hade flyget business men vi flög apklass och kom bara in för att jag var star guld.
 6. Åkte fler svenska turister till Thailand 2016 än 2015 och 2014, bara marginellt färre än 2013. Jag gör mitt bästa för att inte göra några inlägg på forumet, jag tror jag vet varför andra också håller sig borta och jag tror att du också vet det.
 7. Tror att finnair har dom nya lie flat stolarna på samtliga A330 numera.
 8. Korrekt kurs om du vill växla baht till NOK, vill du växla norska kronor till Baht så blir kursen rätt mycket sämre...
 9. Thai använder sig av nästan hela alfabetet med olika boknings klasser. Ring Thai och fråga vad som gäller för eran biljett. Flyg skatt brukar alltid gå gått få tillbaka men tar resebyrån en avgift för att boka av så är den ofta högre än skatten.
 10. Förmodligen har dom bokat separata biljetter och helt enkelt kommit försenat till hemresan och då har Thai ingen skyldighet att hjälpa dom. Är Thai riktigt snälla så bokar dom om till något annat Thai flyg men är fortfarande hårt bokat efter jul/nyårshelgerna.
 11. Ligger 1 kilometer från stranden enligt deras egen hemsida.
 12. Skulle förvåna mig om dom tjuvhåller några rum men skadar inte att kolla direkt med reef resort bara i fall att...Kan också hända att dom får avbokningar så kolla om det går att ställa sig i kö. Väldigt sent ute så finns risk att kön är full. Nåt annat boende som är värt att bo i på Kradan känner jag inte till.
 13. Inom EU gäller det bara för den almänna sjukvården, inte privata sjukhus, är det verkligen vad ni är ute efter? Kan inte påminna mig att jag hört talats om någon som blivit utsparkad från ett statligt thailändsk sjukhus, är det vanligt? Vad skulle den praktiska skillnaden bli mot idag OM Sverige gör som ni vill?
 14. Om man bara lägger 15000 kr om året i utländsk valuta så finns det väl ingen anledning att böka till det men om man lägger mer pengar så blir det strax en bra hög som man skänkt bort till banken. Nu har jag ingen större koll på svenska konton men är inte det här kortet i stort sett det sista med 0% valuta påslag? Har också fördelen av att det är ett kreditkort och därmed ger det konsument skydd som bara ett kreditkort kan ge.