khianjai

Medlem
 • Innehållsantal

  1 315
 • Gick med

 • Besökte senast

Om khianjai

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Kunde inte ha sagt dett bättre själv,håller med dig till fullo.
 2. Jag har bott i Thailand större delen av året sedan 2012,är pensionär och 65 år i år(tog ut min pension när jag var 61).Jag tycker inte att försäkringen är så väldigt dyr jag betalar cirka 800:- i månaden och lever så mycket billigare här än i Sverige så den utgiften klarar jag utan problem.
 3. Thung Wua Laen Beach 15 kilometer nordost om Chumphon är mitt tips,lugnt o fint med en härlig strand och inga försäljare,solstolar eller parasoller.Bra utbud på restauranger och barer och många resorter till humana priser,vill man ha pool kan jag rekommendera Nana beach hotel,nytt o fräscht med strandnära läge och även en restaurang på beachen med bra mat till vettiga priser.
 4. Klockrent +1
 5. Thung Wua Laen strax norr om Chumpon kan du titta på om du håller fast vid Chumpon. Haller med,ett mycket lugnt o trevligt stalle.Jag har nyss kommit hem till Isaan efter en manad pa Thung Wua Lean.
 6. Rövarpriser,jag betalar 30-50 för en liten och 60 för en stor.
 7. Svårt att bli stoppad om man inte framför något fordon,har jag heller aldrig blivit när jag inte kört.
 8. Varför inte ???Jag dricker alltid vin till maten,även i Thailand.
 9. Första resan 2001,många semesterresor sen dess och nu bor jag här sen 3,5 år tillbaka.Blir svårt att räkna men många dagar är det.
 10. Prova Koh Phangan det är min absoluta favoritö,fina stränder runt hela ön som man kan upptäcka på egen hand och inte så mycket folk på stränderna.Ha en trevlig resa vart ni än åker.
 11. Ja du flyger med Qatar med korta stopp i Doha för 4300:- 8/12-22/12.Då har du 8000:- över att lägga på massage hotel och pilsner och det kommer du långt på.Landar på Suvan och tar en buss eller en van till Koh Chang.Klart !!
 12. +1
 13. Vilket bolag flög du med?Krya på dig.
 14. För att besöka just Pattaya kanske? Det har jag redan förstått men är nyfiken på varför en barnfamilj tar en omväg för att besöka just Pattaya. Läs tråden så ser du varför,dom tyckte det var jättebra där.Får man inte tycka det bara för att du inte tycker det.Eller?