Lassesnabb

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Lassesnabb

 • Placering
  Nykomling

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi kommer till Krabi den 4 oktober har vi bokat. Fick höra på annat forum att Koh Lanta mer eller mindre är stängt då, stämmer det?
 2. Nån svensk kan väl vara kul att träffa men man vill ju inte att det ska kännas som hemma verkar vara billigare att ta sig till Koh Lanta än till Koh Samui iaf. Är Lanta större än Ao Nang?
 3. Har kollat lite på Koh Samui som intressant resmål. Verkar vara snäppet turistigare än Krabi, men det kanske är lite lagom mycket folk omkring oktober? Hur stort är Koh lanta i jämförelse? verkar fint Speciella områden eller hotell som ni vill tipsa om?
 4. Vi tänkte vi skulle åka till thailand igen med våra barn som nu är 2.5 och 4år. Vi var där för 2 år sedan sist i Ao nang mitten sep till början okt, varför vi åker då är för att det är billigt, skönare väder och passar bra med mitt jobb. Nån som har förslag på bra resmål? Vi vill ha det hyfsat lugnt men ändå att det ska finnas nåt att göra, tyckte Ao nang var rätt så lagom lågsäsong. Är det billigast att flyga thai dit? tänkte stanna 2-3veckor, när bör man boka för o få det billigast? Kom gärna med allmänna tips! /Lars