Pezan

Medlem
 • Innehållsantal

  155
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Pezan

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hej, Nyfiken fråga. Är på Patong beach och såg i dag en buss 30B eller 31B, som var märkt sträckan Patong beach - ett ställe på M (minns tyvärr inte vad det hette) - Central - Big C - Phuket Town. Är det köpcentrum el. stora affärer som syftas på stationerna? Tack.
 2. Ok, renare och finare stränder. Bättre vatten, lugnare utan waterskii och annat oljud. Vilka vill de ha på stränderna? Varit i Patong två gånger, att ligga på stranden i en solstol, under parasoll och bara njuta. Som turist är det lyxigt. Och jag kan tillbringa en heldag på stranden. Utan parasoll blir det svårt, trots 50 i solkräm. I ens ett par timmar. Att åka till Thailand är ju strandlivet en stor del av semestern. Känns en aningen trist att behöva köra strandliv, som vi gör hemma. Släpa runt parasoll och behöva skaka handduk vart femte minut. Om parasoll Nu är ok. Annars blir det inte mycket till strandliv. Måste ju gå att hitta en bra lösning, eller?
 3. Den vänlighet man möts av, överallt. Ananashake, den supergoda maten, lugnet och bananpannkakan. Njutningen att kunna ta dagen som den kommer. Sambon lägger till Singha och snorkling.
 4. Vi siktar också på Koh Lanta nästa gång. Boka själva, det gjorde vi första gången till Thailand efter att ha läst runt på denna sida. Det är roligt och spännande att leta. Hitta det hotell man verkligen får en känsla för. Charter i alla ära, vi körde det också men kommer att boka själva till vintern 2013 / 2014. Jorden resor kan jag tipsa om, bra service och trevliga. Svara på alla frågor du bara har. Lycka till och trevlig resa!
 5. Tack Hellefa! Det skall verkligen bli underbart och det är faktiskt på dagen bara 2 månader kvar! Det är jätteroligt att få tips och råd om dit man skall resa. Vi kommer att få det underbart med alla hälsningar från er som redan varit där. Skall berättat sedan om väder och vind!
 6. Härligt. Tack för inlägget om Kamala. . "Bara" 3 månader kvar.
 7. Delade meningar verkligen om regn , har fått kontakt med folk som varit i Kamala i maj i flertal år och uppfattat det som regnskurar men inget att hänga upp sig på. Tror det är en tolkningsfråga. Alla uppfattar nog olika. Gällande drukningar, allt handlar om sundaförnuftet . Drygt tre månader kvar.
 8. Vi skall bo på Cape Sienna så det finns en härlig pool . Fritidsresor far vi med.
 9. Första gången jul & nyår 2010/2011. Patong, Koh Chang och den underbara staden Bangkok på resa i ca 3 veckor. I maj testar vi Kamala. Ren sol och bad. Självklart äta! Vi funderar redan på resa nummer 3.
 10. Bengt bara fejkar för att han är så bitter att han vill ge Majlis dåligt samvete. Varför gifta han sig med henne efter att ha blivit dumpad av flygvärdinnan ?. Sköterska!! Heja Majlis!
 11. Tack för alla svar, vi far i maj, inte med Ving . Har fått respons på att Kamala är underbart och vädret är inget att avstå från att åka så mer kan man inte önska sig.
 12. Tack för alla svar. Blir mer och mer tveksam till att resa, man kan undra varför charter går i maj om vädret kan vara så illa som reng i två veckor. :'(
 13. Låter som riktigt positivt att ha bokat resa till Kamala i maj. Om det nu är så illa undra jag varför det går resor dit med charter.
 14. Ingen som varit i Kamala? :-\
 15. Hej, vi skall för andra gången besöka Thailand. Förra gången bokade vi allt själva och reste runt lite i 3,5 veckor. Denna gången blir det 2 veckor charter i Kamala. Vi var på Patong Beach förra gången, men har hört mycket trevligt om Kamala. Hur är vädret i maj? Tips på bra restauranger och annat som kan vara trevligt. Tack!