chicco

Medlem
 • Innehållsantal

  683
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om chicco

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Nja jetski var kvar i dag när jag gick förbi .
 2. Någon stans i svergies så tittade dom här små skönheterna fram i morse . Monokel kobror.
 3. Snåla på 811kr.
 4. Dumt att döda den med .
 5. Ha ha . Ha semester och slappna av .
 6. Hyfsad sida. Men ta den med en nypa salt. Absolut! Och enligt thailändare som jag är bekant med så menar de t.ex. att så gott som alla sjöormar i Thailand har för litet gap för att kunna bita en människa. även om de kan vara rejält giftiga. Finns det en mun så kan man blir biten . Men dom har delvis rätt. Dom flesta av dom större art är oftast inte aggressiva . Medans dom små art har så små tänder så dom går inte igenom en våtdräkt. Thaiare är oftast ute och cyklar när det gäller ormar .
 7. Misstänkte det
 8. Hyfsad sida. Men ta den med en nypa salt.
 9. Kan ha varit alt från en råttsnok till en monokel kobra . Men misstänker att du såg en Indochinese Rat Snake
 10. Synd att du inte tog bild. Kunde nog sagt till 90% vilken art. Av storleken av huvudet så kan det ha varit en King. Men förmodligen någon pyton. Svårt att säga faktiskt.
 11. Ha ha själv blir det 19 dagar i phuket . Skulle dö av trisdes på någon av öarn.
 12. Ja det behövs verkligen.
 13. Behövs en polis anmälan?? Min son tappar sin mobil minst 3 till 4 gånger om året . Har Folksam och drulle . Och har aldrig behövt polis anmäl vid förlust . Sista 3 gångerna har dom inte velat ha kvitto .
 14. Hur är priset där ??
 15. Innan backen till kata och Dinopark har du 5 eller 6 st resturanger som delar plåt tak. bra och billigt Tror de ligger precis vid mitt hotell Andaman Sea View. Har suttit där eftermiddagar druckit Chang och ätit gott. ok en av mina favo ställen på Karon. Du får gärna återkopla om hur du tyckte det vara på Phuket fishing park . Dom har bytt ägare sen jag var där .