aehn

Medlem
 • Innehållsantal

  63
 • Gick med

 • Besökte senast

Om aehn

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. NI pratar nog nu om PC laptops, och jag har en sådan också, och där måste man, om man nu skall klippa sönder kabeln, göra det mellan kontakten och den svarta omvandlaren kan jag tänka. Men annars har jag några desktop Macar, och de har bara kablar som sitter fast i själva datorn, så strömomvandlingen sker inuti datorn. Men är inte så sugen på att klippa sönder dessa kablar. Tycker det borde finnas någon slags kontakt-adaptor liknande den n1an länkade till i tidigare inlägg. Den kanske fungerar, eller inte, osäkert då den inte nämner att den passar Thailändska kontakter specifikt.
 2. Ah tack, missade länken, men där står att den har anslutning "Apparater från Australien, England, Europa, Italien, Kina, Schweiz och USA " Men får hoppas att det kanske går att köra Thai också även om det inte står något om det där.
 3. Nja, känns sådär att klippa av sladden, men visst, om ingen annan lösning fungerar så... Är det inte Svenskt till Thai? Eller går det att köra omvänt också? Det är det jag behöver, alltså Thai till Svenskt.
 4. Har Thailändska datorer som jag tänkt använda i Sverige, men de har Thailändska kontakter, 3 pinnar med jord, någon som har erfarenhet av detta? Borde finnas adaptor från Thailändskt till Svenskt? Eller hur har ni gjort som köpt elektronik och använder i Sverige?
 5. Det verkar vara en himla låg gräns. Konstigt. Har kollat runt på vad dom säger på andra forum och dom flesta säger 50 000 baht... Ja som sagt, skickade just 100 000 kr, och det var inga problem. Skickade du typ 500 000 baht då? Är kanske olika från bank till bank då hur dom tolkar reglerna... Jag skickade 500 000 thb, No pombem!
 6. Det verkar vara en himla låg gräns. Konstigt. Har kollat runt på vad dom säger på andra forum och dom flesta säger 50 000 baht... Ja som sagt, skickade just 100 000 kr, och det var inga problem.
 7. tack alla, kom just från banken nu, vet inte vad som väntar på den svenska sidan, men härifrån var det inga problem alls, inte hittills i alla fall. Så det där med max 50 000 thb, stämmer inte.
 8. Läs frågan igen Han vill föra över 100 000 kr... Men man får la bara föra ut 40-50 000 baht? alltså cirka 10 000 kr... Var har du hört att man bara får föra ut 40-50 000 thb? Kollade upp det nu och det är 50 000 baht som gäller. Vill man föra ut mer måste man söka tillstånd.. Låter ju helt vansinnigt! Hmmm
 9. Läs frågan igen Han vill föra över 100 000 kr... Men man får la bara föra ut 40-50 000 baht? alltså cirka 10 000 kr... Var har du hört att man bara får föra ut 40-50 000 thb?
 10. Tänkte skicka över ungefär 100 K kr från Thailand till svensk bank. Tror ni det blir problem? Pengarna är ärligt intjänade och skattade här i Thailand. Åker jag på dubbelbeskattning? Blir jag misstänkligjord och mitt bankkonto ställs under uppsikt? Kommer min Thailändska bank ha några invändingar? Någon som har någon erfarenhet av detta?