dtbkk

Medlem
 • Innehållsantal

  1 049
 • Gick med

 • Besökte senast

Om dtbkk

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Bangkokvy!
 2. När ska du till Bangkok? Vad är du intresserad av? Lättae att tipsa om event, och saker att göra om vet lite inriktning. Det finns ju trost allt extremt mycket att göra och se.
 3. Vore kanon. Har skickat PM, hoppas du fått det! Hörs fredag em.
 4. Hur var det? Bangkok när? Vore kul att ses? Jag landar fredag igen efter resa...
 5. Tog buss på Don Muaeng till BTS Saphan Taksin för 30 baht helt nyligen.
 6. Håller med. Qatar är mycket bra. Jag har flugit långt (6-14 timmars flygningar) med halvdussin bolag (Lufthansa, Thai, ANA, Turkish, American, Qatar, SAS) de senaste månaderna. Qatar överlägset nummer 1 av de bolagen enligt mig.
 7. Frukost = Fanns allt. Massa olika bröd, pålägg, sallader, asiatisk station, äggstation, massa olika juicer etc. Bra service rakt igenom. Man sitter vid floden ute eller inne så riktigt nice. Rummen har alla fönster mot floden / mot staden. Jag bodde på 28 (eller var det 25?) våningen så såg bra. Litet gym men det räcker. Bra pool, dock inget för den som vill simma många långa längder. Egen båt ner till Saphan Taksin och BTS in mot stan.
 8. Bodde på Peninsula för några veckor sen. Världsklass. Det är ju ett av Bkk's / asiens finaste hotell enligt många listor. Riktigt nöjd hela vägen. Ska lägga up några bilder ,men inte vid min externa hårddisk just nu.
 9. HAde gärna träffats och visat lite, tyvärr är ju bortrest den perioden. Du kan ju testa svenska restaurangen cajutan på suk soi 18. Där borde det vara lite svenskar till och från.
 10. Rätt rakt på vad som gäller. http://www.tatnews.org/recommendations-regarding-mourning-period-for-his-majesty-king-bhumibol-adulyadej/
 11. Finns ju flera tankar runt detta så klart. 1. Varför inte prova nått nytt, nått annat i vilket fall som helst. 2. Jag tror mycket kommer ge sig vad som gäller i olika sammanhang inom en kort period. 3. Tänker du på säkerhetsaspekten så är det naturligvis helt omöjligt att säga nått om det.
 12. Jo men igen. Om du är såkär och ska gifta dig etc. Varför kolla upp dessa sunkställen i Bangkok, när det finns så mycket bra att se och göra. Du är 29 år är lycklig med din tjej och vill inte köpa sex etc. Vad får du av att hänga på dessa ställen då? Varför inte upptäcka världsstaden Bangkok och alla roliga, intressanta och bra barer, klubbar, restauranger. Livemusiken? Och varför åka till Pattaya när det finns så många bra öar, stränder och andra ställen i Thailand? Men det är klart, vi är alla olika, men det känns som du pratar mot dig själv hela tiden. Men du kanske bara googlar och youtubar sexställen? Annies body-massage, Nana, Soi Cowboy, Pattaya.... Nåväl. up to you some thaiarna säger...
 13. 4500 baht på Soi Cowboy. Låter som du smitit på ett short time hotel med en bartjej? Eller bjöd du alla på live musik-haket? Sen undrar jag varför unga killar som har flickvänner går på go-go bar och tittar på prostituerade? Dödar ju iofs myten om att det bara är gamla gubbar som hänger på såna hak och köper sex. Varför gynna denna verksamhet överhuvudtaget? Finns ju hundratals vanliga barer, nattklubbar, musikhak som har helt vanliga gäster; snygga, trevliga, smarta tjejer att träffa, och snacka med och hänga med. Upp till var och en, men varför? När det finns så mycket vanligt kul nattliv...
 14. Hittade du några beer towers förutom vid hotellet?? Hur var massagen på Annies? Två veckor på Koh Larn låter mycket?
 15. Tack. Ska kollas.