sandranilsson

Medlem
 • Innehållsantal

  161
 • Gick med

 • Besökte senast

Om sandranilsson

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hej! Jag och familjen befinner oss just nu på Koh Samui. Vi har nyligen kommit till Choeng Mon efter några dagar i Chaweng o provar denna gången Royal muang samui villas... men vårt favorithotell som vi brukar bo på vägg i vägg verkar stängt, plåtvägg uppsatt nere vid stranden och vid vägen... taxichauffören sa att de bygger nytt??! Undrar om någo här inne vet något mer om Imperial boat house? Verkar konstigt att bygga nytt, är väldigt fint och speciell att bo i risbåtarna så himla trist om detta ska försvinna!! har försökt googla men hittat inget, verkar inge heller kunna bokas... //Sandra
 2. 7 dagar kvar Det blir samui och bkk 4 veckor!
 3. Kunde inte sagt det bättre själv- längtar såååå, bara tre veckor kvar
 4. tackar ser inte fel ut
 5. Ok tack för klargörandet! Vi har bokat en vecka i juli så hoppas att vi kommer att trivas där. Det är första gången på chaweng då vi undvikit stranden innan pga att den känns väldigt "turistig" men vi ger det en chans då det förhoppningsvis är lite lugnare på sommaren i alla fall i den södra delen:) någon som bott på samui paradise? Har bokat en Grand villa:)
 6. Blev lite fundersam när jag såg Everts kommentar om stranden vid hotellet som ligger längst söderut på chaweng då vi bokat hotellet bredvid, alltså samui paradise, trodde stranden skulle va som finast där runt juli månad
 7. Intressant, vilken stran rekommenderar du på östra sidan snoris?
 8. Tack för tipset! Ser jättefint ut men är lite över vår prisklass på runt 500/natt, hur var vädret när ni var där?
 9. Jag, mannen och sonen på 3 år åker till Thailand i slutet av juni och stannar i 3,5 vecka, det blir koh samui som vi varit på tidigare och några nätter i bkk på hemresan men funderar nu på om det är värt det att konka oss över till koh phangan när vi ändå är så nära?! Har aldrig varit där så hade varit kul att se något nytt. Nu till mina frågor, vilka stränder är badvänliga under denna tid? Har försökt läsa mig till men inte hitta så mycket info om detta, den östra sidan verkar vara badbar men ligger ju en bit ifrån piren, men någon har även skrivit att haad yao ska funka under sommaren, vilket ser fint ut, men vågar inte gå på vad en person skrivit;) så om nån erfaren har tips är det välkommet!
 10. Haha vad rolig du är älskling
 11. Jaha du får gärna tipsa om hotell sen när du varit där! Vad tyckte du om Choeng mon på sommaren, var där förra januari och gillade det, denna gången tänkte vi testa whitehouse resort, bodde på choeng mon beach hotell sist, helt ok för ett budget hotell men denna gång vill vi passa på att lyxa till det när prisläget är som det är på sommaren:)
 12. Tack för tipset, ska kolla detta! Japp choeng mon bodde vi på sist och trivdes jättebra så det blir en vecka där i år med, men ville testa chaweng eftersom vi varit emot det innan då det är lite för turistigt med mkt folk o så men tänkte ge de en chans eftersom vi åker på sommaren
 13. Ja vi vill gärna ha tillgång till pool, och prisnivå 300-450kr/natt, brukar det vara mycket vågigt på sommaren? Har aldrig bott på chaweng tidigare utan bara varit där över dagen några gånger i januari/februari och då har det nästan alltid varit vågor, då var vid monkey bay men vet inte riktigt var på stranden detta ligger..
 14. Hej! Jag undrar lite hur det är i juni/juli på chaweng, i tråden står det att man ska bo norrut för att slippa vågor men är det samma som gäller även på sommaren, trodde jag läst någonstans att man skulle bo söderut på sommaren? Åker med en treåring så vill ha så lugnt och långgrunt som möjligt;) Nån som kan rekommendera ett bra och barnvänligt hotell gärna med bungalows på chaweng med hänsyn till bäst läge på stranden vid denna årstid?
 15. Hej Jag passar på att låna tråden lite:) Jag och min lilla familj ska eventuellt också testa på koh samui under sommaren i juni eller juli:) Vi brukar åka i januari-februari annars men nu studerar jag så då tog vi beslutet att det får bli på sommaren om det ska bli något Thailand under dessa tre åren, vilket vi inte kan vara utan!!!! Vi åker ju inte till Thailand bara för vädret men det är ju ett plus om det inte regnar varje dag i alla fall, och om det inte är sämre än i Sverige Vi bodde på choeng mon sist så funderar på att ta en vecka där igen men är det nån som vet hur den stranden är på sommaren? Vi tänkte även passa på att testa chaweng, har tittat på chaweng resort och undrar om nån vet hur detta är och om det ligger bra både i förhållande till affärer osv men också beroende på hur stranden ser ut vid årstiden? Lääääääängtar!!