Rasamus

Medlem
 • Innehållsantal

  440
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Rasamus

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hoppar du in i taxin 03.45 bör du vara på Don Muang en halvtimme senare. Då har du en timme innan incheckningen stänger. God marginal. Nackdelen att åka så tidigt är att det går inga bussar från Surat Thani flygplats till Donsak så tidigt som klockan sju utan räkna med att vänta på flygplatsen 1,5 timme. Har du kollat med andra flygbolag som flyger till Surat? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Surat_Thani_Airport
 2. Alla är vi olika. Jag vill inte påstå att jag varit i hela Thailand, men kanske 90 % av det som verkar intressant, och det genuina som inte kan engelska intresserar inte alls. Inget slår Koh Samui som helhet.
 3. Jag vill inte retas på något sätt, men varför åker ni till Khao lak? (Vi åkte dit med bil, stannade två dagar, och fann det tråkigt, långdraget utmed en landsväg? Har jag missat något?)
 4. Gissar att du har en biljett bokad från Don Muang!? Om du har det är det bara att gå igenom passkontrollen och till utgång fem, visa din bokning från Don Muang och åka gratisbussen som tar en timme ungefär.
 5. Man bör nog vara försiktig med speedboat i Thailand. 1000 hk i aktern framförandes av en yngling, knappast med skepparexamen?Många på detta forumet tycks ovetande hur många som omkommer i Thailand varje år med speedboat. Senast för inte så länge sen både på Phuket och Samui!
 6. Älskar du Phuket så åk dit. Från Bangkok city till Don Muang airport 25-60 min med taxi. Inrikesflyg 1 Tim 20 min. Det tar två tre timmar till Hua Hin och Pattaya också.
 7. Om du tyckte en vecka var tillräckligt på Lanta kommer du känna motsvarande på Koh Chang. Åk till Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, strunta i Koh Chang. Själv blir jag rastlös på Koh lanta efter en dag.
 8. Jobbar som elektriker i Sverige. Jobbar några månader och sen en månad åt gången i Thailand. Ungefär tre månader per år i Thailand. Klagar inte...
 9. Morgan och Ola-Conny fiskade stingrocka med detta företag. Kolla klippet på nätet.
 10. Åk till Choeng min, Koh Samui. Försäljare, solstolar, restauranger, fint och lugnt.
 11. På onsdagar är det inga solstolar eller försäljare på stranden i Pattaya från nu såg jag på tv.
 12. Jag bor i närheten av Choeng-mon och visst är botten dyig och något som "bits" i vattnet, men vilken härlig strand...
 13. +1 Det går inte att säga emot!
 14. Vad jag hört om Egyptien är sanslöst dålig kvinnosyn. Tafsande män. Hur roligt är det då att åka dit? Själv åker jag bara till Thailand, tre månader per år.