xellie

Medlem
 • Innehållsantal

  149
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om xellie

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Är ni en familj eller ? I Pattaya tycker inte jag man får missa Mikes Shopping mall kul att kolla lite även bra shopping på Pattaya night bazaar. Har ni barn kan Ripley's Believe It or not var lite roligt också. Det kanske jag skulle ha klargjort ja. Vi är ett (relativt) ungt par. Inga barn!
 2. Som rubriken lyder: Vad får vi inte missa i Pattaya och Jomtien? Restauranger? Shopping? Utflykter? Sevärdheter? Barer? Kom igen, ös på med era bästa tips!
 3. Hej! Vi brukar alltid åka i mitten av Mars (till Patong) och vi är mer än nöjda. Det brukar vara riktigt varmt, men regna en gång om dagen/natten så att det blir lite friskare i luften! ÅK!
 4. Ursäkta.. Jag var så stressad är jag skrev att jag missade att klargöra att det var alkoholförbud jag syftade på.
 5. Tjena! Senast vi var nere under April så var det total torrläggning under typ 5 dagar. Är det så även i år och är det någon som har exakta datum? Det kan ju vara bra att veta i förväg så att man kan planera in något annat skoj att göra då. Vi åker i övermorgon och besöker Bangkok och Koh Samui för att sen fara hem till Svedala 18/4.
 6. Menar du att vi ska köpa den samma dag som vi åker för att de har rabatt på biljetterna för första och sista flyget? Jag kan inte se några prisskillnader alls på deras hemsida. Det är lika jäkla dyrt varje dag och nästan samma pris oavsett tid.
 7. Angående Samui.. Vilket område är bäst? Ni kanske rent av har tips på hotell? :-) Visst kan man väl flyga till Samui? Kostar det ungefär som till Phuket eller? Antar att det är bäst att ordna det på plats? Tack än en gång för all hjälp!
 8. Tack för tipset! Har funderat på Koh Samui ett tag, men nu fått bekräftat att det faktiskt är något för oss! Ang. Bangkok så har vi bokat fyra nätter på Evergreen place, som någon hade tipsat om i en tråd här på forumet. OK läge?
 9. Hej på er! Nu vänder jag mig återigen till er experter här på forumet. Ni har hjälpt mig så fint så många gånger tidigare. Vi är ett par som åker till Bangkok om fyra veckor. Vi ska vara i Thailand 22 dagar och ska tillbringa de första 5 i just Bangkok. Lyxproblemet vi har är dock att vi inte vet vart vi ska ta vägen sen. Vi har endast varit på Phuket tidigare (4ggr) och är några av de få som verkligen älskar Patong (för att det finns allt och är lätt att ta sig runt därifrån). Vi skulle absolut kunna tänka oss att åka dit igen, men såklart så vore det spännande att se något nytt. Jag har försökt kika runt efter ställen som kan passa oss, men det är supersvårt att veta. Sambon gillar party (jag också för den delen) så en liten bar på stranden räcker inte. Jag älskar shopping (främst marknader) men kan tänka mig att klara av en hel del av det i Bangkok. Båda gillar att bada och sola. Det ska gärna finnas en hel del valmöjligheter och saker att hitta på utan att vi ska behöva åka allt för långt. Så.. Känner ni spontant att något speciellt ställe passar in på beskrivningen? Alltså: - Bra nattliv (fest) - Gärna någon bra marknad - OK strand - Mycket att hitta på och bra utbud av restauranger - Gärna bra möjligheter till utflykter - Bra "fart" under Songkran. (Fast det kanske det är överallt? ;P ) Tacksam för ALLA tips. För övrigt så har jag bestämt mig för att livet är för kort för att tillbringa hemma i lägenheten och ska därför boka en nyårsresa sen också. Med andra ord blir det både thailändskt och internationellt nyårsfirande i Thailand i år.
 10. Jo, vet att det är så.. Trökigt men det är ju bara att acceptera. Tycker inte att jag hittar billigare någon annanstans heller och att det är samma sak på alla bolag. Dyrare ju längre tid man är borta. Jag slår nog till. Ska bara få klartecken från resesällskapet först. ;-)
 11. Okej. Vi vill vara borta 4 veckor som nu nyss. Tycker det blir för kort med 2 veckor. Men då borde väl det priset som jag hittade inte vara hutlöst i alla fall?
 12. Vilket flygbolag? Också till phuket fyra veckor? Är det direktflyg? Nu blev jag nyfiken!
 13. Två.
 14. Hittat flyg med fritidsresor 28 dagar, två personer, arlanda - phuket direktflyg, ENDAST FLYG för 15796:- med avgång den 17/3 2011. Vi var nyss där och vill tillbaka, tycker att det var en bra tid att åka! Alternativet är 16596:- den 10/3. SKa vi vänta och leta vidare eller ska vi boka? Vi vill inte vänta till sista minuten och tar dessutom gärna direktflyg. Kom igen, ni som har lite erfarenhet!
 15. Bör kanske nämna att det är till Phuket.. Vi ska tillbaka till Patong.