Jobisen

Medlem
 • Innehållsantal

  301
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Jobisen

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Att ha den mest populära bloggen på sajten.

Senaste besökare till profilen

752 profilvisningar
 1. Färdig

  Efter 51 inlägg och en kommentar så tror ja att jag är färdig, 1000 gånger har folk tittat in... och 1 kommentar gör att det kanske inte känns som om det är värt det hela. :-) Nu kanske det inte var så betungande... men någon respons hade ju varit kul. :-) Fortsätter på min andra blogg istället... där jag inte avhandlar musik så mycket utan den är väl mer som min gamla thailandsblogg fast i Sverige då. Må bra nu! Här har ni låtarna: De flesta låtarna i den här bloggen.
 2. Förhållande

 3. Handling

 4. Tappa

 5. Franskt

 6. Service

  Hej! För att underlätta för folk så har jag lagt upp en spotifylista med alla låtar och jag kommer lägga låtarna in nya låtar som jag lägger upp här. Jag har dock inte hittat alla som jag tidigare har lagt upp, problemet är att thailändska artister har en tendens att skriva på thailändska... som då inte är min starka sida. :-) Där kommer ni även se mitt riktiga namn, som om det skulle vara en överraskning, samt en rund bild på mig, se till att inga barn tittar på skärmen. Följ den om ni vill. Här har ni länken:
 7. Sorry

 8. Klocka

 9. Olycka

 10. Tycker att den personen som driver den populäraste bloggen ska ha något slags pris.
 11. Pengar

 12. Förlåt

 13. Försvinna

 14. Det blir nog svårt att få jobb som snickare. De flesta enklare arbeten är stängda för utlänningar. Telefonförsäljare söks ju en del, men där skulle jag googla företagen innan jag ansökte, det är många skumma bolag. Att annonsen finns på Arbetsförmedlingen är ingen som helst garanti att företaget är bra eller godkänt. Vem som helst får i praktiken annonsera.
 15. Varför?

  Ser att jag är den mest populära bloggen på sajten... eat that nr2! Men jag har en kommentar... varför säger ni inget?