Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

2much

Medlem
  • Innehållsantal

    145
  • Gick med

  • Besökte senast

Om 2much

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Male
  1. 2much

    Koh Lanta till Koh Chang

    Similan är alltid värt ett besök om man har 4 dagar över och vill göra många dyk. Var där senast mars 2016 och det var fantastiskt. Det var extra roligt att se att antalet manta har ökat dom senaste åren, första 2 dagarna hade vi manta hela tiden.
  2. Kolla din hemförsäkring, Folksam betalade betalade tillbaka när jag var tvungen att avboka.
  3. Kolla på MBK, där finns en del guldbutiker att kika runt i, köpte och sålde själv en del där för några år sedan.
  4. Gjorde en 30 dagars förlängning idag på Patong immigration. Kom in i Thailand på en vanlig 30 dagars visa exemption. Nemas Problemas.................
  5. 2much

    Köpa kontantkort

    Vill du låsa up din Iphone så sök på nätet, låste upp tjejens Iphone som var ansluten till 3 via imeiserver.se tror jag det hette. Allt sköts online.
  6. 2much

    Snaran dras åt på Hjälmlösa

    Dock så har antalet kontroller minskat rejält pga att bangkokpolisen är med på kontrollerna så dom kan inte köra egna kontroller där dom stoppar pengarna i fickan..........................
  7. 2much

    Kiwiknifes i Bangkok

    När jag läser detta så inser jag vilken otur jag hade när danska tullen varnade mig för en liten fickkniv jag hade i mitt incheckade bagage vid ankomsten till Danmark :-( Hur bra är Kiwi-knivarna? Har läst en del som lovordar dom och är sugen på att köpa ett set nästa månad när man är på plats.
  8. 2much

    Bangato eller kamala???

    Similan???
  9. Ni får kolla skyltarna och gå till Public Taxi
  10. Dom flesta taxibilar jag åkt med i BKK har en gastank i bagaget som stjäl nästan allt utrymme.
  11. Taxi. Kanske inte blir billigare men det kanske skiljer 100-200 baht. Provade sistnämda och jag tyckte det sög och då hade jag inget bagage samt reste själv.
  12. 2much

    Ännu en lite onödig fråga

    Ledsen att behöva säga det men läs TS första inlägg där han undrar om maten på flighten mellan BKK-Krabi................. Sen läser du inlägget du ditt inlägg: Thai och Bangkok Air "bjuder" alltid på något att äta - inte Norweigan du flyger med :flag_of_truce:
  13. 2much

    Ev allergireaktion?

    Gå till läkare, kanske inte behöver åka till sjukhuset men alltid läkare.
  14. 2much

    Fråga om Turistvisum ( 60 ) Dagar

    Turistvisum 60 dagar kan du förlänga med 30 dagar på immigration så du kan vara där 90 dagar utan att lämna landet. När du ansöker om visumet så kan du kanske komma undan med att lämna in en reseplan hur du har tänkt göra alternativt boka en avbokningsbar biljett som du kan visa upp när du ansöker om visumet/reser in i Thailand och sen avbokar du den.
  15. 2much

    Hajattack på Karon.

    Den tanken slog mig precis också. 200m från stranden har du nog en hel del titans. De kan nypa bra om du inkräktar på reviret Dök med en divemaster för några år sedan, hon hade blivit biten på underarmen av en triggerfish. Ärret såg stort och jävligt ut. Dom triggerfishattacker jag hört talas om eller sett har varit mot fötter/fenor då det är det sista som lämnar deras revir
×