2much

Medlem
 • Innehållsantal

  145
 • Gick med

 • Besökte senast

Om 2much

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Similan är alltid värt ett besök om man har 4 dagar över och vill göra många dyk. Var där senast mars 2016 och det var fantastiskt. Det var extra roligt att se att antalet manta har ökat dom senaste åren, första 2 dagarna hade vi manta hela tiden.
 2. Similan???
 3. Tips på bra område i Phuket är södra spetsen där Rawai/Nai Harn ligger. Lugnt och skönt med en vacker strand samt 30 minuter till tex Patong eller Central Festival/Naka weekendmarket.
 4. Det finns att köpa i Patong, om dom nu inte var för uthyrning. Såg ett gäng killar bära ner lite lyxigare variant av brassestol när jag var på immigration i Patong. Kanske någon som varit på Patong beach vet bättre..................
 5. Var på Immigration i Patong idag och då gick det förbi en handfull thailändare med solstolar till salu, finare version av våra brassestolar. Så det är bara att köpa en om behov finns.
 6. Du skrev att du gillar motion, prova att köra en vecka på ett thaiboxningsgym. Där kommer du möta en del folk som reser ensamma som gärna gör dig sällskap på middag, fika, strand mm.
 7. Går att förlänga dom första 30 dagarna med 30 dagar till på närmsta immigration så att flygbolaget ska stoppa en på vägen ner låter väldigt långsökt. Sen vad som händer dag 31 & 32 om du inte söker visum är ditt problem precis som du skriver. Trevlig resa.........
 8. Tidsskillnaderna mellan dom olika resmålen är max 40 minuter, tycker det är bättre än alternativet att ta Ao Nang först eller sist. Från flygplatsen till Nai Harn är en timme, vad tar det till Bang Tao, 20? Patong 35?
 9. Tycker det ser stabilt ut, förstår inte vad omvägen blir med tanke på dom relativt små avstånden på Phuket. Fördelen med att ta Ao Nang i "mitten" på resan är att man får det lättare att passa flyget/färjetider. Nai Harn/Rawai är väldgt lugnt. Stranden på Nai Harn är väldigt vacker precis som omgivningen, missa inte Promthep Cape.
 10. Ifall dom inte bygtt nån mer sen jag var där i september s fanns det bara 2.. wn som var på baksidan och en i mitten... Det fanns mao ingen mot den sidan som är på Bangla.. Dör fanns bara Burger King. Den som är mot Bangla kanske bara är en glassMcDonalds, har inte tittat så noga.
 11. Tänk på att det finns 2 McD utanför Jungceylon, en vid varje väg. Samma med Starbucks om jag inte missminner mig. Om ni nu väljer det som träffpunkt.
 12. Vi åkte färja förra året. Phuket Town-Phi Phi, båtbyte och sedan Phi Phi-Koh Lanta. Första båten tog 2 timmar och andra båten tog 1 timme. Kommer dock inte ihåg vad det kostade :-)
 13. Åk till Wat Tam Sua, Tiger Cave Temple över dagen och klättra alla trappstegen upp och få en fantastisk utsikt över krabiområdet. Glöm inte vattenflaskan då det är 1247 trappsteg
 14. Nai Harn beach..................
 15. Tyckte det i Changmai var grymt. Guiden tyckte vi kom för nära strömmen och var rädd för att vi skulle dras med och få en gratis forsränning men det ordnade sig.