Mialoppan

Medlem
 • Innehållsantal

  98
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Mialoppan

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vad skönt att vi inte tycker likadant allihop för då skulle det ju bli ännu fler svenskar i paradiset Dock förstår jag inte riktigt att det är Mae Phim jag läser om när jag läser ovanstående... det stämmer inte alls med min bild. Att restaurangerna skulle ha svenska flaggor och menyer på svenska tex... Visst finns det ett fåtal restauranger med internationell touch (och tom svensk om man tänker på Buffalo Bill och Tequila) men det stora flertalet av dem är genuina Thaiställen! Jag har inte stött på en enda mäklare som försökt kränga lägenhet. Dyrt? Det beror ju också på VAR man handlar/äter... JAja... jag åker i alla fall med glädje tillbaka till paradiset Mae Phim!
 2. Jag hängde på låset och bokade samma dag (natt) de släppte biljetterna. dvs 11 månader före avresa... Eftersom vi åker 20 jan bokade jag således redan i januari! Åker man inte peakseason behöver man nog inte vara ute i så god tid... hihi... menar förstås att vi åker 20december!!!!
 3. Jag hängde på låset och bokade samma dag (natt) de släppte biljetterna. dvs 11 månader före avresa... Eftersom vi åker 20 jan bokade jag således redan i januari! Åker man inte peakseason behöver man nog inte vara ute i så god tid...
 4. Lite nyfiken - var i Thailand ska ni åka? Låter som en väldigt billig resa för peakseason. Jag ska själv ta med hela min familj nästa jul och är på jakt efter något acceptabelt alternativ för 7 personer. Vi ska bo i Mae Phim! Visst är det billigt Nu får vi huset något billigare eftersom min mor och far kommer efteråt och hyr huset ytterligare 6 veckor. Men det är som du säger ett bra pris för den tiden!
 5. Vi åker över jul och nyår (20/12 - 6/1). Flygbiljetterna gick på straxt under 25.000 för tre vuxna och ett barn! Har hyrt ett hus som kostar 3.200 kr/vecka. Det blir alltså en riktigt billig semesterresa! :D