Rowan

Medlem
 • Innehållsantal

  788
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Rowan

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1965-07-29

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Jag skulle rekomendera Koh Kood för bad och snorkling eventuellt kombinerat med Koh Chang för lite mera liv och rörelse, för att sedan avsluta 3 dagar i Bangkok, hotell med pool och besök på Ocean World, shopping och andra aktiviteter. Lumphini park är en skön oas.
 2. Tack för rundturen, Chryzaliz, intressant!
 3. Bang bao bay på Koh Kood. Varje bungalow ligger beachfront och alla har sina egna solstolar som man fraktar ner ca 15 meter ner till beachen. Palmerna bjuder skugga om man vill och kall öl hämtar man i baren en liten bit bort. Man säger bara sin bungalows nummer och de lägger allt på din nota som du antingen betalar varje kväll, eller när du åker därifrån. Inga strandsäljare, störande longtails eller annat som låter, inga avgifter för parasoll och solstolar. Just relax and enjoy!!!
 4. Koh Kood... stor lugn ö som inte allför många har hittat ännu. Det var tre år sedan förra besöket, så ska bli intressant att se om det fortfarande är relativt oförstört. Åker dit I februari igen
 5. Inget problem för oss! Där vi brukar vara så ingår det egna solstolar till varje bungalow och palmer som ger skugga vid behov.
 6. Vad menas med denna? Fanns i en taxi i Bangkok.
 7. Bang Bao Bay rekomenderas. Det är i den viken som Natural Resort och ytterligare tre resorter ligger. Siam Beach Resort har den bästa stranden i den viken, men de ligger sida vid sida så det är ingen stor grej att gå till den bästa delen. Men det är MYCKET lugnt på Koh Kood. Se bilden som jag lagt upp i bildgalleriet.
 8. Ok, tack för informationen. Riktigt synd, skulle kunna vara ett kanonställe. Håller oss nog borta.
 9. Vi var där året efter tsunamin och känner igen mig i din beskrivning angående viken där båtarna lägger till. Är det lika på hela ön? Om man skulle hitta en undangömd vik så är ju vyerna ganska spektakulära med klipporna som kommar rakt upp ut havet.
 10. Lånar tråden för en egen fråga: Har bara tillbringat en dag i byn i Phi-Phi och där verkade det råddigt. Finns det några lugna platser på andra delar av Phi-Phi? Kanske just det trådskaparen frågar om.
 11. Håller med om norra delarna av White Sand..
 12. Phuket, Bang Tao?
 13. Vill ni smyga er undan till en enslig plats? Åk till Koh Rayang en eller ett par dagar. Privat ö med bara en Resort
 14. Shoot Hawi! Bhumiyama el Warapura då? Bhumiyama är helt rätt!
 15. Koh Chang är rätt. Någon som känner igen hotellpoolen? Det har frågats en del om detta lite finare hotell på forumet. KC? Om du menar den på White Sand så är det fel strand.