Linken

Medlem
 • Innehållsantal

  211
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Linken

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Sanook sportbar är fortfarande den som gäller om man vill titta på fotboll och dricka Chang. Trevlig personal med Ralphie och brudarna. 2gether om man som omväxling vill bryta av Thaimaten med oxfilé eller sjötunga. "Hål i väggen" för vällagad och kryddad thaimat.
 2. Råkade gå förbi Universal Collection i dag och beställde 5 skjortor i bomull. Randiga med annan färg på krage. 7000b kunde antagligen prutat ner lite till men men ....
 3. Kan du beskriva var det ligger.
 4. Schysst skräddare någon? Tänkte sy upp några skjortor. Kanske inte spelar så stor roll om det bara är skjortor. Men tips mottages tacksamt. Helst i Karon nära Andaman Seaview.
 5. Innan backen till kata och Dinopark har du 5 eller 6 st resturanger som delar plåt tak. bra och billigt Tror de ligger precis vid mitt hotell Andaman Sea View. Har suttit där eftermiddagar druckit Chang och ätit gott.
 6. Då blir det en liten promenad då. Kommer bo på Andaman Sea View. Bara att promenera nedåt vägen då. Iväg från SkitDino. Många plus på Red Onion verkar det som. Håller Roberts Pub fortfarande måttet? Levande musik?
 7. Kanon, tack för det tipset. Precis vad jag var ute efter.
 8. Låter spännande, var ungefär ligger den. Om man tex tar Dino som utgånspunkt.
 9. Tack för tips får bli ett besök.
 10. Antar att det går bussar. Är det från Phuket Town du menar.
 11. Tack för länk och prisindikation. Är det billigare eller dyrare med minibuss. Samma prisnivå antar jag.
 12. I december blir det ett nytt besök till Thailand och. Phuket/Karon. Denna gång bokat via JadeTravel. Hur mycket kostar det att ta de 5 milen (?) från flygplatsen till Karon/Kata? På ett ungefär alltså så att inte det första som händer att man åker på en luring. Kör man på taxameter eller gör man upp om priset innan? Det är några år sedan jag var där nu. Är det några nya trevliga ställen som tillkommit? Tips på trevliga restauranger, pubar, ... Om man vill åka och fiska tex låna utrustning och sitta och meta. Har ni tips på det? Det var frågor som proppade upp så här en månad innan avresa.
 13. gött..då blir de en vecka före mig..kör hårt Ja ska bli skönt att komma ner till värmen och lite avkoppling.
 14. Åker till Lamai om en vecka och blir borta i tre veckor. Hoppas på ordentligt med sol. ser dock ut som det blir några skurar per dag men det kanske bara är skönt.
 15. Några besök på Chaweng lär det väl bli finns några favorit krogar man vill besöka. Men först måste ju Lamai utforskas.