Blixt84

Medlem
 • Innehållsantal

  94
 • Gick med

 • Besökte senast


Anseende-aktivitet

 1. Blixt84 gillade ett inlägg i ämnet av Ojva i Nai Harn   
  Vi(familj med två barn 8 & 11år) funderar på att ta en tre veckors till Phuket och då hålla oss till Nai Harn för boende.Naturligtvis kommer vi någon dag/kväll att åka till Kata, Karon, Patong men övrig tid...hur är det med restauranger mm på kvällstid? Kikat på att bo på Sunsuri Phuket Hotel och om jag förstår det rätt så finns det dels en del restauranger i anslutning till stranden och dels åt andra hållet i själva byn? Några frågor kring det:Restaurangerna vid stranden, är de öppna på kvällarna? Finns det lyse längs vägen, både ner mot stranden och in till byn?
  Vad finns det för lättillgängliga utflykter som utgår från närområdet, tex båt från Rawai? Jag gissar att ganska närbelägna öar som Coral Island, Bon Island, Racha Island går att nå från Rawai? Om man eventuellt vill åka längre bort tex Koh Yao Islands eller Phi Phi, utgår båtarna från andra ställen då? 
  Finns det något annat i området som man inte bör missa? Har förstått att Ya Nui beach är värd att besöka och Promthep Cape, något mer?
  Vad tror ni, får man lappsjuka om man stannar där tre veckor?
  Tacksam för hjälp
   
 2. Blixt84 gillade ett inlägg i ämnet av Tiger i Nang Tong Bay Resort?   
  Hej,
  Detta blir första gången för oss i Khao Lak och vi har bokat 14 nätter på Nang Tong Bay Resort i Nov, verkar vara ett trevligt hotell med framförallt ett bra läge i Khao Lak mitt på stranden och bara några minuters gång till centrum men det jag funderar på är att det inte ingår någon frukost men ska gå att köpa på plats, har fått detta svar ifrån hotellet (ABF costs 300 baht, CBF costs 250 Baht) antar att det betyder "American Breakfast 300 Bath, Continental Breakfast 250 Bath" och isåfall är det inte lite väl dyrt för en frukost (16800 bath för 4 per i 2 veckor)?
  Hur har ni som bott där gjort med frukosten, finns det något annat frukost ställe nere på stranden?
 3. Blixt84 gillade ett inlägg i ämnet av Snowflakes i Tips var ska vi resa i Juli Månad   
  Vi hade det ja. Var inte mkt uppehåll o en hel del vatten på gator mm men det var ju fortfarande varmt om man ska vara positiv. Har hört om andrasom varit i Phuket under sommaren och haft någon regnskur per dag och sen uppehåll men inte när vi var där
 4. Blixt84 gillade ett inlägg i ämnet av pelle77 i Tips var ska vi resa i Juli Månad   
  Det brukar det vara om man går på statistik. Undvik oktober till mitten av januari
 5. Blixt84 gillade ett inlägg i ämnet av Jimmieboy i Valutan/Kurser   
  Hoppas på över 400 snart =)
  100 SEK = 395,514 THB