wohlgart

Medlem
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Om wohlgart

 • Placering
  Nykomling
 • Födelsedag 1951-04-22

Kontakt

 • Hemsida
  www.lindenytt.com/blogg

Profilinformation

 • Kön
 • Plats
  Rayong - Banphe

Senaste besökare till profilen

304 profilvisningar
 1. Det finns modulhus i Mae Rumpueng Beach också, där kostar ett modulhus omkring 300.000 bath, men det är en annan typ av uppbyggnad.
 2. Tyvärr var jag för oerfaren för att kolla referenser. Vid den tiden var han relativt nystartad. Det fanns två referenser på hemsidan då, båda är nu borta, en av dem har gett upp, och bara lämnat sitt hus där. Han har förlorat mycket mer än mig. Husen är heller inte flyttbara utan att all sten går sönder, men det är en upplysning man inte får vid köpet. I ett komplett hus ingår ingen isolering, ingen köksinredning eller toalett, allting tillkommer. Till sista hyresgästen inköptes gardiner för 7000 bath utan att fråga mig. Lika mycket gardiner köpte lag till min lägenhet för 2500 bath, men det är lätt att handla om man inte ska betala själv.
 3. Ska man hyra eller kanske ännu värre köpa, hus eller lägenhet, så använd någon annan än Orestone Group och *** *******. Han gör modulhus utanför Pattaya som folk får placera på en resort där han själv hyr marken. Han hyr sedan ut husen så det blir en förlust för husägaren. Han lovar dyrt att ta hand om din investering i Thailand. Han är duktig på marknadsföring, och det är lätt att gå på hans snack. Jag köpte ett hus 2008 som jag nu lyckats sälja till en kund som flyttar det till Mae Rumpueng Beach. Det är en affär jag förlorat drygt en halv miljon på. När sista hyresgästen flyttade in hade jag en skuld på 29.000 bath, när hon flyttade ut var skulden uppe i 33.000 bath. En av husägarna på resorten har övergett sitt hus, för att slippa ha med honom att göra. De andra husägarna har tillsammans med markägaren petat bort honom från resorten, och han har nu startat upp en ny, för att ytterligare försöka blåsa några nya kunder. Nu har jag fått bort alla mina grejer därifrån. Kylskåpet köptes nytt förra året och har fått flera skador som ser ut att vara enbart på vårdlöst bruk. Flera andra inventarier var också skadade. Något ansvar för detta tar inte *** ******.