Falang

Medlem
 • Innehållsantal

  139
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Falang

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi åkte som sagt minibuss och det gick så bra. Vi sov i princip hela bilresan. Fällde sätena till liggläge och sov. Den stund jag var vaken så var det tvåfilig motorväg utan möte och det vill jag tro var mestadels av vägen. Känner inte igen 150 km timmen med dödsångest men det kanske beror på chauffören. Vi checkade ut.väskan i Bangkok och lastade i den i bussen. Nästa gång togs den ur vid hotellet ist för ytterligare in och utcheckning. Vi kommer ta bussen även nästa gång. Andra föredrar flyget. Lycka till!
 2. https://www.kohchangminibus.com/ Denna åkte vi med för en vecka sedan. Fungerade utmärkt. Kollade alternativ att bli hämtad av hotellet men detta blev billigare. För oss iaf. Lycka till.
 3. Såklart. Tack slipper man då oxå avgiften på 200 baht?
 4. Tack för snabba svaren. Har Swedbank mastercard. Tänkte att på en bank så använder man ju mastercardet och det som begränsar? Men tack, ska hitta på en bank och kolla. tack
 5. Läst några trådar och sett att det verkar vara en gräns på 10 000 baht,iaf med Mastercard. Någon som vet hur vi kan få ut mer pengar på ett uttag? Växlingskontoren tar inte via kort. Kan man gå in på en bank och växla via mastercard? Just nu på Kai bae,Koh chang och inte sett en bank ännu. Tack på förhand!
 6. Hej. Vi är ett resesällskap på 14 personer varav 6 barn. Blir minibuss från Bangkok. Tänkte höra någon kan rekommendera något företag som ni har bra erfarenhet av. Vill ha tillgång till barnstolar som många verkar ha. Verkar ligga på +-6000 baht. Tack på förhand.
 7. Hej. Det blir så att vi får ta oss till Bangkok kvällen innan flygets avgång kommande morgon. Är det någon som har något bra och prisvärt hotell för endast en natts sömn. Och kanske en bit mat och en sista Chang. Tack på förhand!
 8. Skälet till att vi inte valde Koh Chang från början var den långa resan,om man nu inte flyger. Men som ni säger. Kan ju börja på Koh Samet,vidare till Koh Chang och sen avsluta på Samet. Då blir det ju inte den där direkt långa resan. Det ska jag föreslå för de andra. Tack för att ni tänker åt mig
 9. Tack för alla svar. Vi hade tänkt stanna 2-3 veckor. Det låter kanske som det blir lite lång tid på just Samet? För en annan är det lugnt. Jag vill bada med barnen och äta gott. Dock har vi sällskap med oss som gärna vill ha en liten streeta i närheten som den kan gå och strosa på på kvällarna och shoppa lite krimskrams. Är ju närheten från Bangkok som vi tänkte. Eller finns det något "bättre" i närheten av Bangkok som man tar sig med en bil? Tack än en gång för alla svar!
 10. Vi planerar att åka till Koh Samet. Tänker att det blir bäst logistiskt sett då det är nära Bangkok. Vi är flera vuxna och barn i ett spann från 2-6 år gamla. Är Koh samet att rek? Hur är prisbilden? Mysigt? Något tips på bra hotell? Utflykter från Samet? Allt nyttiga tips tas emot med öppna armar. Tack på förhand!!
 11. Tack! Hittade faktiskt vagnen igår. Stod nästan där. Så nu har jag fått mina efterlängtade pannkakor. Tack än en gång!
 12. Tack alla!! Ska kolla era tips. Bor på sunwing bangtao. Inte sett någon ännu men då vet jag att det finns hopp. Överallt annars de andra åren jag varit runt i Thailand har de funnits. Även på de mest ödsligaste ställena. Nu är vi på riktig charter och turistar men hittar inget. Ska leta vidare. Tack än en gång!
 13. Någon som vet var de finns i närheten av bangtao? Tack på förhand!
 14. Vi har åkt runt med ryggsäck i det riktiga Thailand några ggr. Från Koh Mook och norrut. I bästa av världar hade vi gjort det denna gång också men frun vill ha allt ordnat för sig och sex månaders bebisen,2åringen och 4åringen. Därför. Är själv lite orolig för att jag inte får den där riktiga känslan. Men det var det eller inget och hellre komma dit än inte alls. Får göra det bästa av situationen. Är också lite orolig efter alla rensningar. Solstolarna gör mig ingenting. Men strandrestaurangena,är de också borta? Vill ju som sagt äta på ett lokalt hak hellre än på resorten. Tack på förhand.
 15. Nu är äntligen resan bokad. Blev charter denna gång. Får gå för den här gången. Finns det någon vänlig själ som skulle kunna komma med lite tips? Med Ving får vi betala 700 kr för transfer t/r. Men tar nog en taxi istället då jag googlat att det kostar runt 500 baht enkel. Någon som vet mer exakt? Vi har inte bokat mat på hotellet. Tänkte äta mer "lokalt". Finns det små restauranger kring Sunwing Bangtao Beach? vi får med oss ett par som vi skulle vilja visa upp ett mer "paradislikt" Thailand. Några tips på utflykter kring Phuket till några "paradisöar"? Många " " men det få gå =) Och om någon annan har något matnyttigt att berätta om Bangtao Beach och Sunwing Bangtao Beach. Tack på förhand!!