mif

Medlem
 • Innehållsantal

  19
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om mif

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Kho Lipe = Fantastiska stränder, bra snorkling direkt från ön, dyrt, sisådär restauranger och mycket folk. Khao Lak = Fantastiska ständer där man inte behöver trängas och bra restauranger. Personligen skulle jag välja Khao Lak mest på grund av att det är enklare att ta sig dit. En annan favorit är Koh Bulon men då ska man gilla att det är lite öde:).
 2. Vad tråkigt. Vat ett bra ställe.
 3. Koh Sukorn. Ett helt suveränt ställe att bo på är Sukorn beach bungalows.
 4. Ett stopp på Koh Sukorn resort Sukorn beach bungalows sär inte helt fel. Otroligt avslappnande att vara där. Inget för den party eller shoppingsugne men ett guldställe för den som vill slappa, äta gott och ta det lugnt.
 5. Jag rekomenderar Sukorn Beach Bungalows om ni ska till Sukorn. Suveränt ställe om man vill ha lugn och ro. Som tidigare inlägg säger så är det ingen vit korallstrand vilket gör att sikten i vattnet är dålig men vill man snorkla så fixar Sukorn Beach Bungalow snorkelturer som är suveräna och dessutom billiga. http://www.sukorn-island-trang.com/sk_english/03_bungalow.html
 6. Jag tycker Lipe har fantastiska stränder med fin snorkling precis utanför. Jag blev dock besviken på maten. Vi tillbringade 10 dar på ön och växlade friskt mellan restaurangerna och nog måste jag säga att jag ätit bättre på alla andra ställen jag varit på i Thailand.