Malvina

Medlem
 • Innehållsantal

  96
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Malvina

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Landar i Krabi, och ska vidare till Koh Samui och slutligen då med båt, troligtvis med buss eller med bil. Någon som kan ge en detaljerad bild med företag som kör transport mellan de här två ställena, kommer jag över till Koh Samui utan att byta transport medel. Ser fram mot era förslag.
 2. Jag tror att vi köpte vår biljett på Bangkoks järnvägs station`s övre plan, men det var en stor miss, bussen stannade var 100`ade meter så det tog väldigt lång tid. Köp biljetten på plats så du kan se bussen, så att det går att avgöra om det är en sk. lokalbuss.
 3. Jag tycker att det är tråkigt att det inte är mer aktivitet här än så här: 13 mars till 2 juli, det är sorgligt. Blev det så när sidan gjordes om eller vad har hänt?
 4. Känns som det lutar åt det.
 5. Om man jämför tåg mellan Bangkok järnvägsstation till koh lipe och Singapore flygplats (järnvägsstation) till koh lipe, hur är restiden (timmar) med tåg dessa två orter?
 6. Jag håller med om detta, nu är det 3 år sedan vi var i väg sist men var nöjd med det upplägget på sidan som var då. Har kanske inte satt mig in i hur sidan är fullt ut nu, men tycker som Jimmieboy att det var bättre tidigare.
 7. Hejsan Som rubriken lyder, någon som har erfarenhet av detta, och hur man tar sig här imellan (kanske flera alternativ).
 8. Jo så är det nog. Men människan är ju lat av naturen och i det här fallet så vill vi ju åka från A till B och inte A till C och sedan till B
 9. Jag har varit inne och sett att det inte går direkt med Bangkok Air, är det bara dom som trafikerar Trat flygplats? Känns lite bökigt att göra ett mellanstopp.
 10. Hejsan, finns det någon direktförbindelse med flyg mellan Koh Chang och Krabi, skulle vara nice att flyga ner.
 11. Rasamus, Nu var det ett par år sedan vi var på Koh Lipe , vet inte om det ändrat sig något men kommer bara ihåg en angöringsplats, och då fick vi minsann släpa våra väskor själva.
 12. Det handlar inte om 10kr utan när man varit på resande fot sedan Svedala att då behöva ytterligare en gång behöva forsla resväskor mellan båtar 50m utanför stranden när man tror att man är framme och bara längtar att slänga av sig skiten och känna smaken av en öl.
 13. Var 3-4 år sedan vi var på Koh Lipe, är det fortfarande så att strax utanför stranden måste man byta båt för att komma iland. Kommer inte ihåg men har för mig att det kostade 50-100 baht för att komma iland.
 14. Just därför kan det vara en chansning.
 15. Eluf, om man lyssnar av här på forumet om Koh Tao och Koh Samui under den här tiden som vi vill åka så är det inte så varmt och relativt höga vågor, det är vad de vice säger här på forumet, rätta mig gärna om det är fel för det är hit resan skulle gå.