Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

gr0ttan

Medlem
 • Innehållsantal

  1 514
 • Gick med

 • Besökte senast

1 följare

Om gr0ttan

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1980-07-18

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Göteborg

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. gr0ttan

  Koh Chang med småbarn, tips?

  Jag får väl ligga på lite när flygbiljetterna är beställda så man har ett datum. Både Dewa och Gajapuri verkar som du säger inte riktigt för barn och ligger väl aningen över vad vi har lust att betala. Är mer ute efter den mer avslappnade känslan där val av kläder kanske inte kommer i första hand.
 2. gr0ttan

  Koh Chang med småbarn, tips?

  Tror nog vi kommer hålla oss på land med lill-tjejen. Känns säkrast så Har bott på wsb innan och förutom ett par vettiga restauranger och bra strand så är det som du säger rätt omysigt överlag. Gillar Siam Beach på Lonley annars. Bhumiyama är väl också ett säkert kort men det är dyrt. Coconut Beach på Klong Prao var också bra men från att ha kostat 2500 baht/natten för deras superior bungalow för 7 år sen så kostar dom nu 4500 baht. Saftig höjning måste jag säga.
 3. gr0ttan

  Koh Chang med småbarn, tips?

  Tack! Har du andra tips förutom KB?
 4. gr0ttan

  Koh Chang med småbarn, tips?

  Det verkar ju dock som att det inte spelar någon roll vilket datum jag än petar in, det står "no room avalible" oavsett. I vilken typ av boende har du själv haft där? Inga andra tips på liknande resorts?
 5. Sitter och kikar lite på resa till nästa vinter. Åker troligtvis i början av januari 2018. Har varit på KC två ggr tidigare dock utan barn i bilden. Nu kommer vi åka med en 2,5 åring vilket kanske kräver en lite mer noggrann planering av boende osv. Finns där några säkra kort när det kommer till boende med yngre barn? WSB går bort. Kai Bae har vi aldrig testat men är helt klart intressant. KB Resort har ju alltid blivit hyllat här, men vad är problemet med deras egna sida? Det finns ju inget ledigt vilket datum jag än väljer öht? Mail verkar dom inte heller svara på. Ska man verkligen behöva ringa? Även tips på större bra bungalows för 4-5 personer mottags då kanske föräldrar och syskon följer med och dela boende funkar om det finns separata rum. tack på förhand!
 6. gr0ttan

  Mysigt boende Koh Chang

  Vet inte om du uppfattade mitt inlägg som om jag ogillade LB vilket är helt fel. Det är det stället jag klart gillar mest på hela ön och som du säger så finns allt som gör så man klarar sig mer än väl. Tror däremot många tycker det är för litet osv. Tolkade det faktiskt så, men det visade sig visst vara helt fel. Beklagar det! Kan ju istället fråga vilken resort på LB som du bott på? Vi bodde på Bhumiyama, vilket var helt perfekt för oss. Sist bodde vi som jag skrev ett par inlägg längre upp på Siam Beach Resort, vi var där vid påsk och då hade hela stranden flyttat sig (hade visst med månen att göra vad vi hörde) så borta vid Bhumiyama var det nästan bara sten och bråte så valet var rätt enkelt för oss. Vi trivdes oerhört bra men som jag skrev tidigare så var väl läget och stranddelen fördelen samt priset. Restaurang osv var usel så man åkte ju alltid in till byn. Ett annat minus var aporna där. Har även bott på Warapura som ligger längst ner på gatan som går ner till "tatueringsgatan", något dyrare och det hade lite högre standard och var mycket trevligt. Grym personal osv. Man får ju dock åka till stranden.
 7. gr0ttan

  Mysigt boende Koh Chang

  Vet inte om du uppfattade mitt inlägg som om jag ogillade LB vilket är helt fel. Det är det stället jag klart gillar mest på hela ön och som du säger så finns allt som gör så man klarar sig mer än väl. Tror däremot många tycker det är för litet osv. Hur menar du med förfallit? Just Kacha är ju känt för magsjuka och det har väl hållt på där i minst ett år nu i samma stil. VJ Hotel Health Spa kan man ju läsa på tripadvisor om just stanken från det du kallar "avlopps lagun". Problemet med Rock Sand's och White Sand Beach Resort är ju att dom ligger halvt illa till. Har man barn lär det inte vara nån höjdare att bo på nåt av dessa ställen. WSBR har ju iofs en väg ner men det är långt in till centrum och Rock Sands är ju en rätt bra promenad på stranden för att komma till byn. Skulle dock själv hellre välja att bo på dom ställena än inne i byn men mest en varning för de som tror att man bara kan knalla hit och dit utan problem.
 8. gr0ttan

  Mysigt boende Koh Chang

  Som är? *Nyfiken* Menar mest att publiken på LB är ofta yngre och av backpacker-stil. Utbudet på restauranger och annat är rätt litet m.m. Avsaknaden av finare resorts osv.
 9. gr0ttan

  Mysigt boende Koh Chang

  Det är en av fördelarna med att just bo på Lonley Beach, den stranden vid Bang Bao är svinbra! Åkte dit i stort sett varje dag när vi bodde på Lonley för att det var schysst med solstolar och man kunde ta siesta i skuggan där. F.ö bodde vi just på Siam Beach i bungarna på andra sidan vägen i skogen. Hade kunnat vara bättre då vägarna till bakre bungarna var obefintliga och egentligen livsfarliga om man bodde vid "stupet". En hel del apor kunde vara lite störande ibland men annars helt okej. 900baht/natten så kan man inte klaga för mycket. Kan dock hålla med om att restaurangen var usel och servicen likaså, åt där en gång det fick räcka. Suverän strandremsa precis nedanför så man bor väldigt bra där måste jag säga men ville man ha mat och sånt så tog man moppen in till "centrum" istället och åt gott. Skulle lätt kunna bo där igen då jag älskar stranden och själva byn, samt närheten till Bang Bao och stranden nedanför. WSB tycker jag kan vara okej att åka in för en kväll eller två annars kan det kvitta. Klong Prao är så utspritt och konstigt, känns som det består av 3 mindre "byar" eller liknande med ganska uselt utbud. Men, men smaken är som baken, tror att många ogillar Lonley Beach av andra anledningar så
 10. gr0ttan

  Sanningen om Qatar airways

  Dåliga arbetsförhållanden osv är väl inget direkt som intresserar folk på detta forumet som jag förstått det?
 11. gr0ttan

  Köpa varm jacka i Bangkok?

  Jo och det är av den anledningen man borde leta efter lokalt tillverkade produkter istället för att ge pengar till kriminella organisationer. Ser dagligen en som går med en fejk Canada Goose, den ser FÖRJÄVLIG ut. Originalen är inte så jävla snygga heller men denna är bara pinsam. Då är det igång igen Vad är problemet? Fick du aldrig de märkeskläder du ville ha när du gick i skolan? Om det här nu är så viktigt för dig så borde du försöka påverka på annat håll än här. Det blir lätt löjligt när du kör samma grej varenda gång nå'n funderar kring olika märken på kläder. Jag tror inte du lyckas påverka någon heller, mer än i den andra riktningen. Förstår att du tar åt dig då du innan pratat så varmt om din fejkade CG-jacka som är av toppkvalité. Jag får väl säga min åsikt överallt där jag anser känna för det? Finns kanske andra som inte är lika trångsynta som du och Evert och orkar tänka och bry sig ett steg längre. http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=46921#.UuFO8GQRk00
 12. gr0ttan

  Köpa varm jacka i Bangkok?

  Jo och det är av den anledningen man borde leta efter lokalt tillverkade produkter istället för att ge pengar till kriminella organisationer. Ser dagligen en som går med en fejk Canada Goose, den ser FÖRJÄVLIG ut. Originalen är inte så jävla snygga heller men denna är bara pinsam.
 13. gr0ttan

  Bästa shoppingen på MBK?

  +1 på den
 14. gr0ttan

  Alternativen till Thailand?

  Jag tror inte heller folk kommer tröttna på att åka hit, eftersom all statistik talar om motsatsen. Dock har jag hört argumentet ofta... Dvs, att "snart tar andra länder över" osv. Nej det tror inte jag heller. Förutom en ganska spontan resa nu i påsk till Thailand så väljer jag numera att kolla resor till USA istället. Inte samma prisbild men passar mig betydligt bättre, suveränt mycket bättre shopping och maten gör mig inte lika risig i magen
×