Toby

Medlem
 • Innehållsantal

  220
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Toby

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Kanon. Tack för tipset. Laddar ner podden nu. Lyssningsvärt och skrämmande är även: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6081289
 2. När skall du åka? Vart flyger du ut ifrån Sverige? Har du för avsikt att stanna i bkk på dit eller hemresan?
 3. Haad Yao på Koh Phangan är också bra med barn. Själv har jag inga problem med att vara där i 3 veckor.
 4. Fantastiskt initiativ. Det låter underbart. Vad skall ni plugga för något? Lycka till!
 5. Vi har haft med en sån här på de två senaste resorna http://babyproffsen.se/produkt/resesang-basic-svart/. Vi gillar att kunna välja boende utan att behöva ta hänsyn till om det finns extrasäng eller inte på stället. I övrigt klarar vi oss med en stor väska incheckat för hela familjen. Så en extra väska för säng har inte varit nåt problem.
 6. Det går även bussar direkt till färjelägret om ni skall över till Koh Chang.
 7. Ni kommer att få en skön tid tillsammans. Känner ni er bara trygga skall det inte vara några problem. Om den lille ammas underlättar det såklart.
 8. Kopierar in texten jag skrev i en annan tråd (http://www.thailandforum.se/index.php?topic=23712.0): "Hej Själv är jag mycket tveksam till "barnhemsturism". Hoppas detta inte missuppfattas då jag verkligen önskar alla barn det bästa. Lyssna på följande reportage så förstår ni vad jag menar: Barn som turistattraktion del 1 - Barnhem ny arena för sexförbrytare http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/202312?programid=1316 Barn som turistattraktion del 2 - Unicef:"Barn är inte djur på ett zoo" http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/205246?programid=1316 Behöver vi tvunget åka och träffa barnen för att hjälpa bäst? Och skall vi stödja verksamheter som kan tänka sig att låna ut barn i utbyte mot gåvor? Nu menar jag inte att exemplen i tidigare inlägg är dåliga för det vet jag inget om. Vill bara uppmärksamma att problemet förekommer."
 9. Barn behöver inte vara ett hinder för att resa. Istället kan det öppna nya möjligheter för ledighet och resor. Du behöver tex ingens tillstånd för att ta ut föräldraledighet utan väljer själv när.
 10. Om man ställer Lomprayahs alternativ mot de statliga bussarna då? Vad har ni för kommentarer till det? Bekvämlighet, tider mm. Jag skall visserligen endast till Koh Phangan men ställer frågan här ändå.
 11. vänta inte för länge med reseberättelsen, väntar...
 12. Jag håller bitvis med. Ta eventuellt en utflykt till Haad Rin för att se hur det förändrats sen du var där sist. Satsa istället på att bo på Haad Yao. Kanon med barn.
 13. Smaken är ju olika men jag trivdes mycket bra på Ibiza Bungalows. De går ej att boka i förväg. Sandy bay hade bra läge på sina beachfront bungalows men jag vet inget annat om dem.
 14. Utsikt från high life över haad yao: http://instagram.com/p/YpBRsZq8kd/
 15. Jag har inte bott på high life men var där och åt några gånger under våra tre veckor på haad yao nu i februari. Bra cappuccino. Det ligger för långt från stranden för att jag skall vilja bo där själv (det är några trappor ner som du säkert vet). Annars är det ett trevligt ställe med fin utsikt. Jag vet tyvärr inget om strandstädningen under lågsäsong. När vi var där var det rent och fint. För mig är Haad yao en favorit. Hoppas återvända snart.