Killian

Medlem
 • Innehållsantal

  46
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Killian

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1976-04-01

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm
 1. Låter intressant, Babaloo ska absolut besökas!
 2. Vilken påpasslig fråga, har gått med samma funderingar! Åker till Koh Samui om två veckor och vi har tänkt spendera någon natt på Koh Tao och har liksom TS fastnat för Jansom Bay. Måste bara fråga, vad är det som är så speciellt med denna Babaloo Bar? Det är inte första gången jag läser oreserverade hyllningar till stället här
 3. Tack för de snabba och informativa svaren! Det här låter ju både lovande och görbart! Både jag och sambon är riktigt sugna på att stanna några nätter på ön och just Jansom Bay tycker jag ser extra lockande ut. Låter ju alldeles utmärkt att man inte behöver leva i exil där utan att man har goda möjligheter att utforska resten av ön också. Beroende på hur mobil man är så kanske vi stannar alla nätter där då, skulle det visa sig att det inte går att ta sig hem efter en pilsner på något "livligare" ställe så får man väl ta en natt där. Även om just nattlivssuget borde vara hyfsat stillat efter Chaweng.
 4. Bumpar en äldre tråd eftersom den passar in på mina funderingar. Var på Koh Samui förra året och det blev genast mitt nya favoritställe i Thailand. I mars återvänder vi dit och hade även tänkt klämma in några nätter på Koh Phangan eller Koh Tao eller rent utav båda. Har bara varit på Koh Tao i ett par timmar under en snorkeltur så kollen är dålig, hur enkelt är det att förflytta sig mellan stränderna där och hur stora är avstånden? Skulle gärna vilja testa att bo i t ex Jansom Bay, är det enkelt ordnat eller behöver man gå i fullt Indiana Jones-mode för att ta sig dit?
 5. Kan du inte dela med dig lite av dina erfarenheter, man får intrycket att du har varit med om en hel del?
 6. Hm ok, det är så illa alltså? Är det så att ställen stänger ner osv eller är det bara mindre folk? Även om det kanske blir lite väl ödsligt för min del så kanske man istället kan göra en del bra dealar, bo på extra lyxiga hotell osv Men som det ser ut nu så lockar nog Miami mer isf, orkansäsong eller inte.
 7. Jo jag gissade det Men det låter ju lovande att det inte är regnperiod iaf. Såg att orkansäsongen i Miami börjar i juni så det alternativet känns genast lite tveksamt. Har du annars nån erfarenhet av hur mycket eller lite drag det är i Chaweng vid den tidpunkten? Visst är det nice att koppla av men påtvingad avkoppling är jag lätt allergisk mot.
 8. Var tänkt att jag och en polare skulle ha åkt till Thailand nu i slutet av mars men det visade sig vara ogörbart med våra scheman. Så nu tänkte vi sikta på en resa i slutet av maj/början av april istället. Men eftersom jag vet att det är lågsäsong och regnperiod så undrar jag hur vädret "brukar" vara på Koh Samui under den perioden? Spåkulan behöver ni inte ta fram, undrar mest om det är någon form av monsunperiod där risken är stor att hela semestern regnar bort. Följdfrågan blir hur livat det är i Chaweng under den här perioden? Är det fortfarande drag i stan eller somnar den in totalt? Jag är riktigt sugen på att åka till Thailand igen men är mer än lite nojig över timingen, alternativet är att åka någon helt annanstans, förmodligen Miami. Tack på förhand!
 9. Det låter ju faktiskt rätt lovande! Var där i mars/april i år och hade riktigt skoj, allt var bra så när som på en ordentlig bränna jag åkte på. Hade velat åka tillbaka och ta revansch så snabbt som möjligt Har inget emot lite regn men det vore ju helt klart lite synd om hela vistelsen regnade bort
 10. Jag tänkte eventuellt åka tillbaka till Thailand under sommarsemestern och vilket ställe är då bättre att vända sig med sina frågor än det här forumet? Eftersom det är lågsäsong undrar jag om ställen som Patong är helt öde eller om det fortfarande finns lite fest att hitta där?
 11. Försöker komma igång med att packa inför morgondagens avresa, går dock jävligt segt än...