Dobby

Medlem
 • Innehållsantal

  46
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Dobby

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi hade med flytvästar till våra barn. Visst, det finns förmodligen flytvästar men de kanske inte är så bra. Till små barn som inte kan simma vill man ju gärna ha räddningsvästar och det kanske inte finns...
 2. Glömde länken! http://www.elephantnaturepark.org/enp/en/17-elephant-nature-park-weekly-volunteer
 3. Man kan vara där en dag eller 1-4 veckor. Skulle helt klart kunna var där länge men ska börja med en vecka denna gång. Man betalar en summa men får då mat och husrum. Det jag måste göra är att ta mig till Chiang Mai. Sedan vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Åka dit några dagar innan och vara kvar några dagar efter och försöka se lite av Chiang Mai. Eller åka precis den veckan. Jag kommer förmodligen att åka själv så det är nervöst bara det! Men detta känns verkligen som något jag vill göra!
 4. Jag funderar på att åka som volontär till Elephant Nature Park. Försöker planera in någon dag före och efter för att se lite av staden...
 5. Någon som känner till staden? Ett billigt hyfsat hotell nära flygplatsen? Kan man gå till flygplatsen från city? Ser ut på kartan som om flygplatsen ligger centralt? Hur är det bäst att ta sig dit? Via Bangkok? Alla tips om staden tas tacksamt emot...
 6. Någon som bott här? Är det ett bra hotell? Vad kostar det att åka in till Patong? Är det en bra utgångspunkt om man vill åka på utflykter och inte bara ligga vid poolen? Vi vill absolut åka till Freedom Beach. Hur tar man sig bäst dit från Bangtao och vad kostar det?
 7. Vi har varit på Phuket två gånger. Nu funderar vi på att åka till Ao Nang, Krabi nästa gång. Jag vill jättegärna "bada" med elefanter, skulle väldigt gärna se en sköldpadda och gärna delfiner. Vi vill inte bara ligga i solstolen på hotellet utan åker hellre runt lite. Har någon tips på något bra hotell eller tips på fina stränder eller utflykter man kan åka på? Vi vill ha nära till stranden.
 8. Är i valet och kvalet att tatuera in ett porträtt. Någon som kan tipsa om den bästa porträttataueraren på Phuket?
 9. Har fått tips om denna ö som verkar fantastisk! Någon som varit där och kan tipsa om hur man tar sig dit bäst? Ska man boka ett paket eller kan man ta sig dit själv enkelt?
 10. Freedom beach! Fantastisk strand!
 11. Similan såklart! Fantastiskt vackert. Men det är ju ett par timmar dit och sedan speedboat. Laem Sing och Freedom är ju fantastiska stränder. Om ni ska bo på Merlin så går det ju fort med Longtail därifrån till Freedom. På Freeom kan man snorkla. Eller bara stå i strandkanten och mata fiskarna med banan... Trevlig resa!
 12. Vi bodde utanför Patong på vår första Thailandsresa och tyckte det var perfekt. Vi vill inte bara ligga på samma strand utan åka runt och kolla på olika stränder, göra utflykter etc. Nu funderar vi på att åka till Khao Lak men jag får intrycket att det är väldigt lugnt. Finns det samma möjligheter att åka runt på olika ställen. Det finns väl inga longtailbåtar där vad jag hört..? Funderar på att ta en kombinationsresa. Någon som gjort det och tyckt det var bra?
 13. Någon som simmat med delfiner i Thailand. Läste att det finns Oasis sea world men även några ställen på Koh Chang där man kan göra det. Någon som gjort det och kan tipsa?
 14. Ja ett återbesök lär vara det enda som hjälper mot thailandsabstinens. Iallafall tillfälligt.
 15. Vid ett tillfälle stod vi och skulle gå över en gata, då kliver en taxichaffis och en vakt med en lysande batong fram, tar oss i handen, vakten blåser i visselpipan och håller fram batongen, stoppar trafiken och leder oss över gatan! Vi bara log! Vilken service! Skulle ju aldrig hända här... Bara en hint om hur vänliga och serviceinriktade thailändarna är..!