Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

ArvikaJanna

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om ArvikaJanna

  • Placering
    Medlem
  • Födelsedag 1990-06-15

Kontakt

  • MSN
    XxStarChildxX@hotmail.com

Profilinformation

  • Kön
    Female
  • Plats
    Arvika Sverige
  1. ArvikaJanna

    Äntligen!

    Jo, raya var underbart^^ Vi var på Nai harn beach idag skit fint där Naah, det har vi inte tid med, åker om en vecka. alltså nästa Fredag, vi ska åka in till Phuket Stad imorgon, först blir det Lotus och sen blir det marknaden där^^
  2. ArvikaJanna

    Skippers!

    Det finns ett jätte mysigt gesthouse i Karon, det heter skippers och svensken Per äger det. Jag är där för tillfället och det är underbart, det finns en i personalen som inte riktigt kan Engelska, det är det enda negetiva. han har lagt upp annonser på blocket så ta chansen om ni är i Karon och leter boende. Skicka ett mejl så hämtar han er på erat gammla hotell och kör er till Skippers och ni får se rummen som är lediga och hur området ser ut! Det finns tillgång till pool 700 m från Skippers. Det är hos en Göteborgare som har ett hotell. skippers ligger "bakom" Centra.
  3. ArvikaJanna

    Denga feber

    Jämt så att folk vet så går Denge-febern på Koh Samui. Min mamma´s kompis är där och nästan alla i hennes rese-sällskap ligger på sjukhus för Denga-feber. Inte alls så kul om någon har planerat att åka dit och sen hamnar på sjukhus! man får denga-feber via myggor!
  4. ArvikaJanna

    Äntligen!

    Äntligen har jag och familjen kommit fram, vi har varit här i en vecka och har nyligen klämt i mig en bananpannkaka. Super duper gött. Jag och min familj bor på Skippers, ett litet gesthouse vid Centara i Karon. Super mysigt, och han som äger det är Svensk och skit trevlig! Rekomenderas varmt. Igår var vi och snorkla på Raya och sen åkte vi till Coral Island. Något mer ställe man bör åka till och kolla på? Vi har även varit på Central Festival, inge bra ställe. Dyra saker, sen var vi även på den centre i Patong. Vi ska försöka åka till Lotus någon dag med. Många varma hälsningar från Familjen Tomasson till er i kylan^^
  5. Att imorgon åker vi till Thailand Klockan 08:00 bär det iväg mot Landvetter och vid 16:00 flyger vi från Landvetter
  6. Att idag är det bara 4 dagar kvar tills man åker till Thailand
  7. ArvikaJanna

    Hur gamla är ni som hänger här??

    Jag är hela 18 år, blir 19 i sommar^^ Nästa år blir det systemet
  8. ArvikaJanna

    Om 22 dagar.

    Idag är det 17 dagar kvar och jag längtar som tusan , ser att mor min har varit inne och snokat genom min andvändare
  9. ArvikaJanna

    Om 22 dagar.

    Hej och tack till Grattiset...Inte kul att fylla 50 men vi kommer alla dit...Nåja inte så farligt om man får fira det i Thailand. Ser nog helst att dottern gör av med sina pengar på annat än tatuering... Lilla Mor
  10. ArvikaJanna

    Om 22 dagar.

    Nu är det 21 dagar kvar
  11. ArvikaJanna

    Om 22 dagar.

    Om 22 dagar åker jag och min familj med planet från Landvetter till Phuket. För första gången ska vi till Thailand just för att mamma fyller 50år, det är hennes dröm resa att få bada i det blåa underbara vattnet och det ska även handlas in balklänning till mig för studenten och även kostym till brosan som slutar 9:an. sen ska man förlora oskulden för tatuering och ta modet till sig och göra det där nere. Vi ska vara i Karon i 2 veckor och det ska bli underbart att slippa det gråa och stressen här hemma. Någon som har några bra tips på vad man kan göra där nere? Eller är det någon mer jämnårig som ska dit samtidigt som oss? (Jag är 18,mamma blir 50,brosan är 15,syrran är 14) Ha en underbar dag.
  12. ArvikaJanna

    Thaikalle behöver din hjälp

    htp://akolan90.blogg.se är grymt duktig på bloggdesigner. Hon har designat min http://Darkeyeangel.blogg.se Du kan kontakta henne på hennes blogg så ger du lite förslag så pillar hon ihop en design för en billig peng.
  13. ArvikaJanna

    Hello Kitty... finns det att handla?

    Man behöver inte vara en liten tjej för att handla eller ge till någon^^ Jag är 18 och ÄLSKAR Hello Kitty Så när jag kommer till Thailand ska jag köpa ett gosedjur som är svin dyra här i Sverige^^
  14. ArvikaJanna

    Sömnmedel/Ångestdämpande?

    Såg att någon skrev om atarax. Jag tycker att det är ingen bra medicin, viserligen har jag nyligen börjat gå på dom. Men det bror ju också på från person till person.
  15. ArvikaJanna

    Balklänning!

    Nu är det så här att jag tar studenten den 11:e Juni och jag och mamma tänkte att vi skulle skaffa balklänning där nere. Någon som vet något bra ställe i typ Karon som syr bra och fina klänningar till bra pris? Skulle varit jätte snällt om någon kunde berätta^^ 35 dagar kvar ( :
×