tipsu

Medlem
 • Innehållsantal

  1 045
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om tipsu

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. http://www.skatteverket.se/privat/folkbokforing/flytta/flyttatillfransverige/studerautomlands.4.906b37c10bd295ff4880002570.html Du har väl följt reglerna... ps.anger aldrig folk bor ju inte på Samui ds.
 2. Långt ifrån...
 3. Kan ju vara så att jag tänker gammalmodigt eller något,livnär man sig på ett ställe så bidrar man ju förhoppningsvis med något. Lever man på egna tillgångar,ja då kan man ju iof också bidra med något... men i MINA ögon så blir man turist. Så skulle jag kalla den som gör så i Sverige,vad skulle du kalla den? Alla bidrar ju mer eller mindre. Min/familjens resa kostade ju totalt drygt 200000 sek senast har jag för mig. Bara en turist betalar så mycket - faktiskt.Jag är en ren turist...men ingen charterhjälte;)
 4. Jimmieboy är ingen turist. Han skall ju ha mantalskrivit sig i Thailand, enligt svenska regler som man skall ju följa. Eller hur J-boy. Det gäller la inte om man studerar? Eller ska man räkna med den tiden när man har studerat färdigt? Gäller även för studenter.
 5. Jimmieboy är ingen turist. Han skall ju ha mantalskrivit sig i Thailand, enligt svenska regler som man skall ju följa. Eller hur J-boy.
 6. Måste man alltid jobba? Själv har jag inte gjort något på 16 månader. Lever på kapitalinkomster,gamla utdelnigar av business och sparade medel. Om jag skall flytta till Thailand igen så är jag turist då, eftersom jag inte arbetar. Öppnar jag en rörelse där så är jag inte turist, eller..
 7. Vissa är det helt klart!
 8. Själv är jag sugen på Kambodja igen. Varit några dagar i Pnom Penh ett antal år sedan.Sihanoukville kanske nästa vinter kombinerad med Thailand.
 9. Blå taxi bokad och bekräftad igen.
 10. På din fråga så klart.Förklarade bara lite läget som det heter...
 11. Har du varit där, undantaget nån fylla på Hadrin?! Har du varit på norra delarna och nordvästra delarna? Exploaterad som fan??! I så fall är Pattaya och Hua Hin urbana betonggetthon i jämförelse. Dålig ö? För få "turistguider" för dig att välja mellan? Ps. Jag har en ganska välbesökt sajt om ön, annars ingen business. Du svarar ju på min fråga i din sista mening! Business rules.De flesta i forumet kan väl räkna ut syftet med ditt engagemang.Annars hänger man inte med. Hedersvärt att du kämpar för dessa öar/stränder! Frustration - hur är det med kärleken i Bangkok - menar "damen"
 12. Bor du i Thailand? E vi inte alla det som inte bor där? Token - bott ca 6 år på heltid och med sammanlagda resor så blir det väl totalt 8-9 år. Själv då,turisten? Väntar med spänning på ditt svar
 13. Heh heh, verkligen en dålig ö.Exploterad som fan. Har kaptenen business där möjligen?
 14. Toktobbe - är du en riktig turist?
 15. Åker man minst en gång per år och har gjort det under många så finns risken att det finns så mycket kläder i Svedala så att det är inte sant. Detta med att vad som känns viktigt - barer,solbrännan,stränder,shopping - förändras under tidens gång...