Mats75

Medlem
 • Innehållsantal

  816
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Mats75

 1. Har bott på Lanta Riviera Resort ett par år och det ligger ganska lära ert hotell. Stranden är fin och badvänlig på dagen, men ju närmare kvällen man kommer desto mer lågvatten blir det. Då kommer stenar och klippor fram. Ser mysigt ut på kvällen.
 2. Vilka är era favoritfrukter i Thailand? För egen del gäller mango, mango mango .
 3. Nej, det är sant. Borde jag ju ha gjort . Ska tänka på det nästa gång. Jag trodde väl i sanningens namn att du tittade in här dagligen, men det är ju inte så lätt om man är sjuk. Hoppas du kryar på dig!
 4. Nu blev det bokat! Blev två veckor tidigare avresa. Så endast 57 dagar kvar .
 5. 75 dagar förhoppningsvis. Har inte bokat än, men man har ju alltid nåt datum i siktet.
 6. Synd att det där jävra spammandet med reklam för pass, id, körkort o sånt läggs in då och då. Och att det inte tas bort av admin fort som bara den.
 7. Så vitt jag kan se så ska det gå bra att fiska vid kusten i Khao lak. Tror inte det är marint nationalparksområde vid kusten där. Hittade denna sidan om fiske: https://www.angloinfo.com/how-to/thailand/lifestyle/sports-leisure/fishing
 8. Samma kort. Det finstilta (texten som jag hittade) visar att det ej är räntefritt vid kontantuttag som belastar kredit. Det nämner Coop inte direkt på sidan som Marie länkar till. Räntefria krediten är alltså endast för köp med kortet. Men det passar mig perfekt. Jag har detta kortet och sätter alltid in extra pengar så det är "plus" på kontot inför resor.
 9. Läser detta: " I de fall kontantuttag eller kontantuttag i samband med köp, i delar eller i sin helhet görs mot krediten, utgår skuldränta på hela kontantuttaget från uttagsdagen till dess att uttaget betalats in i sin helhet." https://www.coop.se/globalassets/1.-bank/villkor/2017-07-01/villkor-coop_mer_juli-2017.pdf Senaste versionen på villkorsdokumentet. Så, som Jimmieboy säger så gäller räntefri kredit ej på kontouttag som belastar kredit.
 10. Angående Coop Medmera Mer. Det man ska komma ihåg är att uttag som sker och som därmed belastar krediten inte är räntefria. Räntan räknas då från den dag som pengarna tas ut. För att komma runt detta bör man sätta in pengar på kortet innan avresa utomlands. Sedan kan de tas ut gratis.
 11. Ser ut att bli den 10:e eller 14:e mars 2018 med TUI. Så måååååååååååånga dagar kvar.
 12. Ett par Slots Guld.. passar så där till ett Marabou-choklad hehe.. men det är fredag och det får minsann duga :).
 13. Glad påsk!
 14. Sant.. tänk bara på att det ej gäller deras bankkort. Endast deras betal-/kreditkort. Men det är kanske sådana som folk har i allmänhet ändå.
 15. Arbetar på att kylen ska vara tömd på saker som inte håller sig i ett par veckor inför resan på onsdag.
 16. Surt när ICA införde valutaväxlingspåslag på 1,25% vid köp/uttag i utländsk valuta på betalkorten. Har själv slutat använda det kortet utomlands. Har istället mitt Coop Medmera Mer och Santander Mitt Kort Med Sparränta där detta påslag inte finns. Vilket fack tillhör du?
 17. För min egen del så beror det nog mest på att jag inte undrar så mycket själv längre.. åker för 9:e året i rad till Thailand. Sen så tipsar man kanske inte lika mycket längre eftersom man tror att alla snart har varit på alla platser där man själv varit. Så, tyvärr blir det mest inlägg i "X dagar kvar tills resa" och sådana allmänna trådar. Jag får bättra mig
 18. 10:15h låter som direktflyg. 14h låter som mellanlandning någonstans...
 19. Mat och dryck på Phra Nang beach

  Ännu mer mat och dryck på Phra Nang beach i april 2009
 20. 47.. Behöver värme o bad!!
 21. Kanske skillnad på deras villkor för Visa och MasterCard
 22. " Kontantuttag på bank- och växlingskontor (där uttag med kort är möjligt) kostar 35 kronor.Valutaväxlingspåslag vid köp/uttag i utländsk valuta 1,5%. " https://www.swedbank.se/privat/kort-och-betalningar/kort/vara-kort/bankkort-mastercard/