Mats75

Medlem
 • Innehållsantal

  832
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Mats75

 1. Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 2. 198 dagar. Nästa år skippar vi Ao Nang som vi alltid haft som ort för sista natten för att vara nära flygplatsen.
 3. Har också varit på Kreta (Caldera Beach) och kom hem i söndags. Var riktigt härligt. Men nu ser man fram emot årliga thai-resan i mars.
 4. Hur gick det?
 5. Att mina stekta bamsekorvar inte blev alls lika mumsiga som om de vore grillade.. snyft. Men men.. har aldrig längtat så mycket till höst/vinter som i de senaste veckorna.
 6. Glad midsommar önskar jag er allihop!
 7. Verkar ligga i Honduras. Se punkt 5 i länken nedan. http://www.placesyoullsee.com/20-tropical-paradise-vacation-ideas/
 8. Mindre än en dag. Reskompisen har kommit hem ifrån sjukhuset.. blir operation om ca en månad, så resan är räddad. Men nu ställer snöovädret till det här nere i Skåne. Så jag hoppas vi kan komma fram imorgon till Kastrup i tid.
 9. 3 dagar 8 timmar .. fast, min reskamrat ligger på sjukhus med gallstenar.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att det inte blir operation!!! Gaaaaaaaaah!!
 10. 12 dagar tills man sitter på planet riktning sydöst. Så man sitter här i huset i ruggiga och blåsiga Skåne och myser av en härlig fredag och drömmer sig 0xc dagar framåt och ser sig själv med välkomstdrinken i näven i premiumklass (TUI).. säkert någon unge direkt bakom en som skriker o stojar.. men jag bryr mig inte.. för "nu" börjar semestern och baren är öppen.
 11. Mina tips på ställen som jag har varit på många gånger och återkommande varje år jag varit där. Ska dit i mars igen . Barer: Rasta Baby som ligger i svängen där strandvägen vänder bort emot 7-Eleven hållet. Horizon som ligger när Klong Nin Beach Resort. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d9715882-Reviews-Rasta_Baby_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g303905-d8783635-Reviews-Horizon_View_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html Restauranger: Richey´s som är en supertrevlig strandrestaurang. De grillar på kvällen och man kan sitta både i restaurangen och på stranden. God mat! Speciellt deras revben. Jai Dee Home är ett annat ställe som är mycket bra och verkligen kan rekommenderas. Gillar att äta lunch där. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d4795241-Reviews-Richey_Bar_Restaurant-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d1734082-Reviews-Jai_Dee_Home-Ko_Lanta_Krabi_Province.html
 12. Tack för det Phatthalung! Då ska det helt klart provsmakas i mars. Såg att de tog 160 THB i min bild i första inlägget ovan ifrån Ao Nang förra året. Får det vara värt .
 13. Vilka är era favoritfrukter i Thailand? För egen del gäller mango, mango mango .
 14. Tjena Phattthalung! Jag har aldrig provat Durian. Mest för att jag aldrig sett någon säljas när jag varit i Thailand (alltid där i mars). Iaf inte så att den såg aptitlig ut = inplastad och tråkig. När är det säsong för Durian?
 15. Trevlig helg allihopa! Dryckesstatus: Just nu smuttas på lite Drambuie. Mumsigt!
 16. Har bott på Lanta Riviera Resort ett par år och det ligger ganska lära ert hotell. Stranden är fin och badvänlig på dagen, men ju närmare kvällen man kommer desto mer lågvatten blir det. Då kommer stenar och klippor fram. Ser mysigt ut på kvällen.
 17. Nej, det är sant. Borde jag ju ha gjort . Ska tänka på det nästa gång. Jag trodde väl i sanningens namn att du tittade in här dagligen, men det är ju inte så lätt om man är sjuk. Hoppas du kryar på dig!
 18. Nu blev det bokat! Blev två veckor tidigare avresa. Så endast 57 dagar kvar .
 19. 75 dagar förhoppningsvis. Har inte bokat än, men man har ju alltid nåt datum i siktet.
 20. Synd att det där jävra spammandet med reklam för pass, id, körkort o sånt läggs in då och då. Och att det inte tas bort av admin fort som bara den.
 21. Så vitt jag kan se så ska det gå bra att fiska vid kusten i Khao lak. Tror inte det är marint nationalparksområde vid kusten där. Hittade denna sidan om fiske: https://www.angloinfo.com/how-to/thailand/lifestyle/sports-leisure/fishing
 22. Samma kort. Det finstilta (texten som jag hittade) visar att det ej är räntefritt vid kontantuttag som belastar kredit. Det nämner Coop inte direkt på sidan som Marie länkar till. Räntefria krediten är alltså endast för köp med kortet. Men det passar mig perfekt. Jag har detta kortet och sätter alltid in extra pengar så det är "plus" på kontot inför resor.
 23. Läser detta: " I de fall kontantuttag eller kontantuttag i samband med köp, i delar eller i sin helhet görs mot krediten, utgår skuldränta på hela kontantuttaget från uttagsdagen till dess att uttaget betalats in i sin helhet." https://www.coop.se/globalassets/1.-bank/villkor/2017-07-01/villkor-coop_mer_juli-2017.pdf Senaste versionen på villkorsdokumentet. Så, som Jimmieboy säger så gäller räntefri kredit ej på kontouttag som belastar kredit.