Mats75

Medlem
 • Innehållsantal

  839
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Mats75

 1. Sjukt störigt när man hittat bra datum som passar med jobbet. Och sen hittat riktigt bra hotell till finfina priser. Jo, det är nog så. Storhetstiden för skandinaviska medborgare verkar ha passerat iaf. Däremot på topp för folket i Kina och Ryssland .
 2. Så blev det plötsligt bara 96 dagar kvar till avfärd p.g.a. tvingad ombokning.
 3. Ifrån TUI: "På grund av för få bokningar har TUI varit tvungna att förkorta säsongen. Detta innebär att sista lediga möjlighet för hemresa från Krabi med detta flyg är den 10 mars 2019. ". Och vi som hade bokat 23 mars till 7 april. Fick flytta resan fem veckor tidigare via telefon precis = apmycket dyrare hotell i februari ... grrrrrrrrr...
 4. ... att jag inte kan ladda upp några nya bilder i Galleriet. Får "Det uppstod ett problem vid uppladdning av filen.".
 5. 100 SEK = 364 THB .
 6. Att vi kommit in i november och att det börjar bli högsäsong för resor till Thailand. Hoppas att hotellet jag ska bo i april lägger ut rummen för den månaden snart så jag kan boka :).
 7. Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 8. 198 dagar. Nästa år skippar vi Ao Nang som vi alltid haft som ort för sista natten för att vara nära flygplatsen.
 9. Har också varit på Kreta (Caldera Beach) och kom hem i söndags. Var riktigt härligt. Men nu ser man fram emot årliga thai-resan i mars.
 10. Hur gick det?
 11. Att mina stekta bamsekorvar inte blev alls lika mumsiga som om de vore grillade.. snyft. Men men.. har aldrig längtat så mycket till höst/vinter som i de senaste veckorna.
 12. Glad midsommar önskar jag er allihop!
 13. Verkar ligga i Honduras. Se punkt 5 i länken nedan. http://www.placesyoullsee.com/20-tropical-paradise-vacation-ideas/
 14. Mindre än en dag. Reskompisen har kommit hem ifrån sjukhuset.. blir operation om ca en månad, så resan är räddad. Men nu ställer snöovädret till det här nere i Skåne. Så jag hoppas vi kan komma fram imorgon till Kastrup i tid.
 15. 3 dagar 8 timmar .. fast, min reskamrat ligger på sjukhus med gallstenar.. HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att det inte blir operation!!! Gaaaaaaaaah!!
 16. 12 dagar tills man sitter på planet riktning sydöst. Så man sitter här i huset i ruggiga och blåsiga Skåne och myser av en härlig fredag och drömmer sig 0xc dagar framåt och ser sig själv med välkomstdrinken i näven i premiumklass (TUI).. säkert någon unge direkt bakom en som skriker o stojar.. men jag bryr mig inte.. för "nu" börjar semestern och baren är öppen.
 17. Mina tips på ställen som jag har varit på många gånger och återkommande varje år jag varit där. Ska dit i mars igen . Barer: Rasta Baby som ligger i svängen där strandvägen vänder bort emot 7-Eleven hållet. Horizon som ligger när Klong Nin Beach Resort. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d9715882-Reviews-Rasta_Baby_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g303905-d8783635-Reviews-Horizon_View_Bar-Ko_Lanta_Krabi_Province.html Restauranger: Richey´s som är en supertrevlig strandrestaurang. De grillar på kvällen och man kan sitta både i restaurangen och på stranden. God mat! Speciellt deras revben. Jai Dee Home är ett annat ställe som är mycket bra och verkligen kan rekommenderas. Gillar att äta lunch där. https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d4795241-Reviews-Richey_Bar_Restaurant-Ko_Lanta_Krabi_Province.html https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g303905-d1734082-Reviews-Jai_Dee_Home-Ko_Lanta_Krabi_Province.html
 18. Tack för det Phatthalung! Då ska det helt klart provsmakas i mars. Såg att de tog 160 THB i min bild i första inlägget ovan ifrån Ao Nang förra året. Får det vara värt .
 19. Vilka är era favoritfrukter i Thailand? För egen del gäller mango, mango mango .
 20. Tjena Phattthalung! Jag har aldrig provat Durian. Mest för att jag aldrig sett någon säljas när jag varit i Thailand (alltid där i mars). Iaf inte så att den såg aptitlig ut = inplastad och tråkig. När är det säsong för Durian?
 21. Trevlig helg allihopa! Dryckesstatus: Just nu smuttas på lite Drambuie. Mumsigt!
 22. Har bott på Lanta Riviera Resort ett par år och det ligger ganska lära ert hotell. Stranden är fin och badvänlig på dagen, men ju närmare kvällen man kommer desto mer lågvatten blir det. Då kommer stenar och klippor fram. Ser mysigt ut på kvällen.