Mats75

Medlem
 • Innehållsantal

  844
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Mats75

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1975-11-07

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sweden
 1. 17 timmar .. CPH -> KBV kl.16:40 med TOM374 i Premium-klass.
 2. 44 dagar kvar. Hoppas man slipper stormar/cykloner i februari/mars.
 3. https://thethaiger.com/pabuk-storm-watch-2019 http://weather.tmd.go.th/THA_loop.php
 4. Sjukt störigt när man hittat bra datum som passar med jobbet. Och sen hittat riktigt bra hotell till finfina priser. Jo, det är nog så. Storhetstiden för skandinaviska medborgare verkar ha passerat iaf. Däremot på topp för folket i Kina och Ryssland .
 5. Så blev det plötsligt bara 96 dagar kvar till avfärd p.g.a. tvingad ombokning.
 6. Ifrån TUI: "På grund av för få bokningar har TUI varit tvungna att förkorta säsongen. Detta innebär att sista lediga möjlighet för hemresa från Krabi med detta flyg är den 10 mars 2019. ". Och vi som hade bokat 23 mars till 7 april. Fick flytta resan fem veckor tidigare via telefon precis = apmycket dyrare hotell i februari ... grrrrrrrrr...
 7. ... att jag inte kan ladda upp några nya bilder i Galleriet. Får "Det uppstod ett problem vid uppladdning av filen.".
 8. 100 SEK = 364 THB .
 9. Att vi kommit in i november och att det börjar bli högsäsong för resor till Thailand. Hoppas att hotellet jag ska bo i april lägger ut rummen för den månaden snart så jag kan boka :).
 10. Vi har bott i Ao Nang de sista nätterna de senaste åren, men nu är vi trötta på den orten och ska prova att bo sista natten på hotell i Krabi Town. Det heter River Front Krabi Hotel.
 11. 198 dagar. Nästa år skippar vi Ao Nang som vi alltid haft som ort för sista natten för att vara nära flygplatsen.
 12. Har också varit på Kreta (Caldera Beach) och kom hem i söndags. Var riktigt härligt. Men nu ser man fram emot årliga thai-resan i mars.