tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 756
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av tom_yam

 1. Viss statligt kontrollerad censur. Och ett jävla högerknä som spökat i flera månader nu.
 2. Håller med. Loggar in nån gång ibland och det är ju lite kul när det skrivs något.
 3. Tyvärr så blir det inte så. Hade varit roligt men funkar inte. Får nöja mig med hemmamatchen. FORZA DJURGÅRDEN
 4. Måste hålla med om detta. Ingen lätt uppgift.
 5. Tyvärr så tror jag du har helt rätt. Så var det för mig. Under flera år bodde jag mer eller mindre på detta forum. Man "lärde känna" folk och stämningen var rätt familjär. Ruttnade också på att man fick glädjas och irritera sig på vad som helst utom vissa saker. Vilket gjorde att dessa ämnen togs upp ännu mer. Facit idag i dessa ämnen har numera visat sig även för en stor del av svenska folket. Men när nya forumet kom till så kändes allt fel. Man kände inte igen sig, hittade inte osv. Tyvärr Martin men det är nog den krassa verkligheten. Vilket är synd.
 6. Skrivsugen ikväll hehe. Kul att se att familjen fortsatt åka till Thailand. Minns när polaren 2009 sa att det var en snubbe med DIF-gaddning på hotellet på Karon och jag då kom ihåg att du skulle dit samtidigt och att vi snackade med varann. Ert första barn var på gång då. Har följt dig lite här efter det och sett att ni fått fler knoddar efter det. Må bra hela familjen och FORZA DJURGÅRDEN. Ta en bira före match nån gång?
 7. Äntligen måndag. Kul att se att HAWI som jag haft glädjen att träffa på Alsuns fest på Phuket och en hojträff på Gålö också tittar in här ibland.
 8. Var tvungen att logga in för att till fullo instämma. Och om man inte håller med om det är man inte ett uns bättre än nassarna.
 9. Finns mycket att irritera sig på men det mesta får man inte skriva om
 10. Verkar inte finnas något att glädjas åt längre ..............
 11. Nja. Men jag kan önska Gott Nytt År så att ni vet att jag lever
 12. Får väl irritera mig på att ni haft så roligt här inne med nyvaken utan mitt deltagande. Loggar ut och somnar om.
 13. Att det uppenbarligen gick att ha åsikter i irriterartråden utan censur. Ha det bra alla. Avgår igen. Glad hehe.
 14. Får i mitt första inlägg här på månader hålla med. Tyvärr. Under flera år så loggade jag in här stup i kvarten. Man "lärde känna folk" här och blev familjär. Nyss kom jag på att jag inte hade loggat in här på månader ........ Tråkigt på sitt sätt att det blivit så. Det finns nog många anledningar till det. En orsak som jag tror bidrar är det nya forumet som enligt mig inte ger samma känsla som det förra. Kul hursom att se några välkända namn i denna tråd.
 15. Ja du snowflakes, varför så spydig? Kan bero på att jag vet att frågeställaren varit i Thailand tidigare och då borde ha erfarenhet av klädsel och vad hon själv trivs med. Och med tanke på alla tidigare frågor så kanske så ............. Jungfrun. Mitt tips till dig är att ta dagen som den kommer, allt behöver inte alltid var planerat i minsta detalj innan. Koppla av på semestern och ta dagen som den kommer. Och, upptäckarglädje är kul.
 16. Första resan till Thailand eftersom du behöver svar på så enkla frågor?
 17. Anders G uppenbarligen. Sorry till er andra för ot.
 18. Idioter som kallar folk rasister utan fog för att dessa har en åsikt. Obs, har inga problem med att andra inte delar åsikter, problemet är att den med åsikterna stämplas som rasist Get the point G?
 19. Bra att du får det kanon efter Lanta, grattis.
 20. Jävligt böjd att hålla med Mimo. Ren skandal att det tog två dygn innan det reagerades inom Sthlms län. Men miljöpartisten som är ansvarig beklagade ju att bussar blev stående. Men alla tiotusentals privat och lastbilar som blev stående 2-14!!!!!!! timmar var inte viktiga. Och alla miljarderna som samhället förlorade. SKÄMS!
 21. Finns även låga landningar där. Kolla denna.
 22. Går väl att ringa dit och förklara?
 23. Vicky. Vi har funnits med båda två rätt länge. Ärligt, är du helt pantad? Du har själv skrivit här att vi ska prata om Thailand och inget annat. Om nu Thailändska ambassaden skriver som dom gör, hur får du det till att det inte handlar om Thailand????????????? Och vad menar du med invandrarfientliga? Vore oerhört intressant att läsa hur du definierar det. Du kan ta det via pm om du vill.
 24. Du förstod inte att det handlade om vad THAILAND rekomenderar sina medborgare? Helt enligt forumets regler.
 25. Aha, visste inte att det var en tävling, då hade jag inte skrivit inlägget. Men va i helvete hade det jag länkade till med det du skrev? Ska vi ta med andra länder också?