tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 748
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av tom_yam

 1. Finns mycket att irritera sig på men det mesta får man inte skriva om
 2. Verkar inte finnas något att glädjas åt längre ..............
 3. Nja. Men jag kan önska Gott Nytt År så att ni vet att jag lever
 4. Får väl irritera mig på att ni haft så roligt här inne med nyvaken utan mitt deltagande. Loggar ut och somnar om.
 5. Att det uppenbarligen gick att ha åsikter i irriterartråden utan censur. Ha det bra alla. Avgår igen. Glad hehe.
 6. Får i mitt första inlägg här på månader hålla med. Tyvärr. Under flera år så loggade jag in här stup i kvarten. Man "lärde känna folk" här och blev familjär. Nyss kom jag på att jag inte hade loggat in här på månader ........ Tråkigt på sitt sätt att det blivit så. Det finns nog många anledningar till det. En orsak som jag tror bidrar är det nya forumet som enligt mig inte ger samma känsla som det förra. Kul hursom att se några välkända namn i denna tråd.
 7. Ja du snowflakes, varför så spydig? Kan bero på att jag vet att frågeställaren varit i Thailand tidigare och då borde ha erfarenhet av klädsel och vad hon själv trivs med. Och med tanke på alla tidigare frågor så kanske så ............. Jungfrun. Mitt tips till dig är att ta dagen som den kommer, allt behöver inte alltid var planerat i minsta detalj innan. Koppla av på semestern och ta dagen som den kommer. Och, upptäckarglädje är kul.
 8. Första resan till Thailand eftersom du behöver svar på så enkla frågor?
 9. Anders G uppenbarligen. Sorry till er andra för ot.
 10. Idioter som kallar folk rasister utan fog för att dessa har en åsikt. Obs, har inga problem med att andra inte delar åsikter, problemet är att den med åsikterna stämplas som rasist Get the point G?
 11. Bra att du får det kanon efter Lanta, grattis.
 12. Jävligt böjd att hålla med Mimo. Ren skandal att det tog två dygn innan det reagerades inom Sthlms län. Men miljöpartisten som är ansvarig beklagade ju att bussar blev stående. Men alla tiotusentals privat och lastbilar som blev stående 2-14!!!!!!! timmar var inte viktiga. Och alla miljarderna som samhället förlorade. SKÄMS!
 13. Finns även låga landningar där. Kolla denna.
 14. Går väl att ringa dit och förklara?
 15. Vicky. Vi har funnits med båda två rätt länge. Ärligt, är du helt pantad? Du har själv skrivit här att vi ska prata om Thailand och inget annat. Om nu Thailändska ambassaden skriver som dom gör, hur får du det till att det inte handlar om Thailand????????????? Och vad menar du med invandrarfientliga? Vore oerhört intressant att läsa hur du definierar det. Du kan ta det via pm om du vill.
 16. Du förstod inte att det handlade om vad THAILAND rekomenderar sina medborgare? Helt enligt forumets regler.
 17. Aha, visste inte att det var en tävling, då hade jag inte skrivit inlägget. Men va i helvete hade det jag länkade till med det du skrev? Ska vi ta med andra länder också?
 18. Detta måste väl ändå röra Thailand och vara tillåtet här. http://www.friatider.se/thailandare-oroas-over-sveriges-snabba-forfall
 19. Tack Martin. Finns nog kanske risk att man behöver använda det nån gång hehe. Edit. Du kan väl fortsätta att ignorera mig så kan jag skriva vad jag vill Skojar skojar hehe.
 20. Snoken. Visst har de båda städerna problem. Men även Malmö och Helsingborg har firmor så problemen finns på fler ställen än de du nämner.
 21. Håller med Jimmie, MEN, det är nog bara ovana. Man får väl starta datorn och kolla på riktigt.
 22. Snabb fråga på forumaktivitet. Kan man filtrera bort inlägg från vissa personer om man vill det? Frågan är seriös.
 23. Klockrent +1 på det. Sannolikheten att de enstaka exempel som vissa anger här händer är nog väldigt liten. Men å andra sidan kan man ju få en tegelpanna i huvudet när man lämnar huset ........... Ni hittar ställen som tvättar överallt i Thailand.
 24. kanske såhär då: Pattaya och fest första dagarna. Flyg till phuket och katabeach där man vilar och åker till någon ö. Därefter kanske flyg till koh samui (beroende på vädret där då) och sedan till Bangkok. Eller direkt till bangkok. Varför Phuket alls? vad föreslår du istället ? Du har ju själv ett antal förslag. Vad jag menar är att mycket måste vara bättre än Phuket och Kata. Varför inte åka från Phattis till Samui och kombinera det med Phangan? Tre destinationer med lite restid och sen Bangkok?