tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 766
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av tom_yam

 1. Låter ju inte jättekul. Börjar Thailand gå ner i popularitet?
 2. Härligt. Vart åker du?
 3. Ja vi får hålla tummarna och träna. Gjorde en artro igår så nu är åtminsyone menisken bra. Känns oförskämt bra just nu. Var tvungen att googla på din åkomma. Låter ju inte kul det där. Du håller på Ellos har jag för mig va? Dom håller sig kvar.
 4. Artros, trasig menisk med broskbildning. Exakt vad som orsakar problemen är oklart ännu men nu på torsdag efter 5,5 månaders sjukskrivning!!!!! så ska jag besöka Sofiahemmet för bedömning. Jag har åtminstone insett att värken inte kommer att försvinna av sig själv. Jävligt frustrerande. Hoppas det löser sig för dig.
 5. Mitt jävla knä som aldrig blir bra. Och lite grann vården också.
 6. Det blev en biff idag.
 7. Fast så blir det ju inte. Ni får nöja er med poängen ni fick mot oss
 8. Håller med. Fast jag hoppas alltid att sålna aik ska torska.
 9. Kan bara hålla med dig till 2 miljoner procent. Fast egentligen är det taskigt mot barnen att jämföra dom med politiker ........ JÄVLIGT TASKIGT.
 10. Viss statligt kontrollerad censur. Och ett jävla högerknä som spökat i flera månader nu.
 11. Håller med. Loggar in nån gång ibland och det är ju lite kul när det skrivs något.
 12. Tyvärr så blir det inte så. Hade varit roligt men funkar inte. Får nöja mig med hemmamatchen. FORZA DJURGÅRDEN
 13. Måste hålla med om detta. Ingen lätt uppgift.
 14. Tyvärr så tror jag du har helt rätt. Så var det för mig. Under flera år bodde jag mer eller mindre på detta forum. Man "lärde känna" folk och stämningen var rätt familjär. Ruttnade också på att man fick glädjas och irritera sig på vad som helst utom vissa saker. Vilket gjorde att dessa ämnen togs upp ännu mer. Facit idag i dessa ämnen har numera visat sig även för en stor del av svenska folket. Men när nya forumet kom till så kändes allt fel. Man kände inte igen sig, hittade inte osv. Tyvärr Martin men det är nog den krassa verkligheten. Vilket är synd.
 15. Skrivsugen ikväll hehe. Kul att se att familjen fortsatt åka till Thailand. Minns när polaren 2009 sa att det var en snubbe med DIF-gaddning på hotellet på Karon och jag då kom ihåg att du skulle dit samtidigt och att vi snackade med varann. Ert första barn var på gång då. Har följt dig lite här efter det och sett att ni fått fler knoddar efter det. Må bra hela familjen och FORZA DJURGÅRDEN. Ta en bira före match nån gång?
 16. Äntligen måndag. Kul att se att HAWI som jag haft glädjen att träffa på Alsuns fest på Phuket och en hojträff på Gålö också tittar in här ibland.
 17. Var tvungen att logga in för att till fullo instämma. Och om man inte håller med om det är man inte ett uns bättre än nassarna.
 18. Finns mycket att irritera sig på men det mesta får man inte skriva om
 19. Verkar inte finnas något att glädjas åt längre ..............
 20. Nja. Men jag kan önska Gott Nytt År så att ni vet att jag lever
 21. Får väl irritera mig på att ni haft så roligt här inne med nyvaken utan mitt deltagande. Loggar ut och somnar om.
 22. Att det uppenbarligen gick att ha åsikter i irriterartråden utan censur. Ha det bra alla. Avgår igen. Glad hehe.
 23. Får i mitt första inlägg här på månader hålla med. Tyvärr. Under flera år så loggade jag in här stup i kvarten. Man "lärde känna folk" här och blev familjär. Nyss kom jag på att jag inte hade loggat in här på månader ........ Tråkigt på sitt sätt att det blivit så. Det finns nog många anledningar till det. En orsak som jag tror bidrar är det nya forumet som enligt mig inte ger samma känsla som det förra. Kul hursom att se några välkända namn i denna tråd.
 24. Ja du snowflakes, varför så spydig? Kan bero på att jag vet att frågeställaren varit i Thailand tidigare och då borde ha erfarenhet av klädsel och vad hon själv trivs med. Och med tanke på alla tidigare frågor så kanske så ............. Jungfrun. Mitt tips till dig är att ta dagen som den kommer, allt behöver inte alltid var planerat i minsta detalj innan. Koppla av på semestern och ta dagen som den kommer. Och, upptäckarglädje är kul.