tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 777
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av tom_yam

 1. Kunde inte sagt det bättre själv!
 2. Allt bra här. Själv?
 3. Nä men dök ju en till "gamling" upp hehe.
 4. God Jul till det lilla fåtal som fortfarande finns kvar här.
 5. När jag var ung så visste man att vårt lands politiker ALLTID hade SVERIGES bästa för ögonen oavsett vilket parti man representerade. Idag är detta helt oväsentligt för våra politiker. Det är viktigare att våra politiskt korrekt än att se SVERIGES bästa. Importerade sjuksköterskor som saknar utbildning men ändå får jobba kvar just för att det kan bli politiskt Inkorrekt att sparka dom trots att dom kan vara gamla bilmeckar eller brevbärare i hemlandet. Detta hade ALDRIG fått ske på 60-90 talen. Nu är det regel i VÅRT land. Och det är en sak som irriterar mig utav helvete. Och för att det ska ha anknytning till Thailand så vill jag säga att thailändare ALDRIG i helvete skulle vara så korkade att dom tillät det i deras land. SKÄMS Sverige som tycker att det är viktigare att vara PK än att värna om våra medborgares säkerhet i vården!!!
 6. Ok. Kul att det funkar bra hursom.
 7. Man får väl följa husbygget här. Jonas är en polare härifrån Hägersten. Han är i Lamai nu sen nån vecka. Träffar du han så kan du väl skicka en hälsning från Torsdagsklubben hehe.
 8. Eftersom jag ändå är inloggad nu så kan jag väl rapportera att jag idag stannade vid den lokala thaikiosken och köpte en massaman som smakade riktigt bra.
 9. Men titta här, en till som återuppstått hehe. Allt bra CT? Kul med huset. Vilken del av Lamai? Och en till fråga, känner du nån som heter Jonas Bengtsson som äger några bungar söder om Lamai och som brukar vara där på vinterhalvåret?
 10. Låter ju inte jättekul. Börjar Thailand gå ner i popularitet?
 11. Härligt. Vart åker du?
 12. Ja vi får hålla tummarna och träna. Gjorde en artro igår så nu är åtminsyone menisken bra. Känns oförskämt bra just nu. Var tvungen att googla på din åkomma. Låter ju inte kul det där. Du håller på Ellos har jag för mig va? Dom håller sig kvar.
 13. Artros, trasig menisk med broskbildning. Exakt vad som orsakar problemen är oklart ännu men nu på torsdag efter 5,5 månaders sjukskrivning!!!!! så ska jag besöka Sofiahemmet för bedömning. Jag har åtminstone insett att värken inte kommer att försvinna av sig själv. Jävligt frustrerande. Hoppas det löser sig för dig.
 14. Mitt jävla knä som aldrig blir bra. Och lite grann vården också.
 15. Det blev en biff idag.
 16. Fast så blir det ju inte. Ni får nöja er med poängen ni fick mot oss
 17. Håller med. Fast jag hoppas alltid att sålna aik ska torska.
 18. Kan bara hålla med dig till 2 miljoner procent. Fast egentligen är det taskigt mot barnen att jämföra dom med politiker ........ JÄVLIGT TASKIGT.
 19. Viss statligt kontrollerad censur. Och ett jävla högerknä som spökat i flera månader nu.
 20. Håller med. Loggar in nån gång ibland och det är ju lite kul när det skrivs något.
 21. Tyvärr så blir det inte så. Hade varit roligt men funkar inte. Får nöja mig med hemmamatchen. FORZA DJURGÅRDEN
 22. Måste hålla med om detta. Ingen lätt uppgift.