tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 748
 • Gick med

 • Besökte senast

Om tom_yam

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

269 profilvisningar
 1. Finns mycket att irritera sig på men det mesta får man inte skriva om
 2. Verkar inte finnas något att glädjas åt längre ..............
 3. Nja. Men jag kan önska Gott Nytt År så att ni vet att jag lever
 4. Får väl irritera mig på att ni haft så roligt här inne med nyvaken utan mitt deltagande. Loggar ut och somnar om.
 5. Att det uppenbarligen gick att ha åsikter i irriterartråden utan censur. Ha det bra alla. Avgår igen. Glad hehe.
 6. Får i mitt första inlägg här på månader hålla med. Tyvärr. Under flera år så loggade jag in här stup i kvarten. Man "lärde känna folk" här och blev familjär. Nyss kom jag på att jag inte hade loggat in här på månader ........ Tråkigt på sitt sätt att det blivit så. Det finns nog många anledningar till det. En orsak som jag tror bidrar är det nya forumet som enligt mig inte ger samma känsla som det förra. Kul hursom att se några välkända namn i denna tråd.
 7. Ja du snowflakes, varför så spydig? Kan bero på att jag vet att frågeställaren varit i Thailand tidigare och då borde ha erfarenhet av klädsel och vad hon själv trivs med. Och med tanke på alla tidigare frågor så kanske så ............. Jungfrun. Mitt tips till dig är att ta dagen som den kommer, allt behöver inte alltid var planerat i minsta detalj innan. Koppla av på semestern och ta dagen som den kommer. Och, upptäckarglädje är kul.
 8. Första resan till Thailand eftersom du behöver svar på så enkla frågor?
 9. Anders G uppenbarligen. Sorry till er andra för ot.
 10. Idioter som kallar folk rasister utan fog för att dessa har en åsikt. Obs, har inga problem med att andra inte delar åsikter, problemet är att den med åsikterna stämplas som rasist Get the point G?
 11. Bra att du får det kanon efter Lanta, grattis.
 12. Jävligt böjd att hålla med Mimo. Ren skandal att det tog två dygn innan det reagerades inom Sthlms län. Men miljöpartisten som är ansvarig beklagade ju att bussar blev stående. Men alla tiotusentals privat och lastbilar som blev stående 2-14!!!!!!! timmar var inte viktiga. Och alla miljarderna som samhället förlorade. SKÄMS!
 13. Finns även låga landningar där. Kolla denna.
 14. Går väl att ringa dit och förklara?
 15. Vicky. Vi har funnits med båda två rätt länge. Ärligt, är du helt pantad? Du har själv skrivit här att vi ska prata om Thailand och inget annat. Om nu Thailändska ambassaden skriver som dom gör, hur får du det till att det inte handlar om Thailand????????????? Och vad menar du med invandrarfientliga? Vore oerhört intressant att läsa hur du definierar det. Du kan ta det via pm om du vill.