tom_yam

Medlem
 • Innehållsantal

  6 777
 • Gick med

 • Besökte senast

Om tom_yam

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Senaste besökare till profilen

831 profilvisningar
 1. Kunde inte sagt det bättre själv!
 2. Allt bra här. Själv?
 3. Nä men dök ju en till "gamling" upp hehe.
 4. God Jul till det lilla fåtal som fortfarande finns kvar här.
 5. När jag var ung så visste man att vårt lands politiker ALLTID hade SVERIGES bästa för ögonen oavsett vilket parti man representerade. Idag är detta helt oväsentligt för våra politiker. Det är viktigare att våra politiskt korrekt än att se SVERIGES bästa. Importerade sjuksköterskor som saknar utbildning men ändå får jobba kvar just för att det kan bli politiskt Inkorrekt att sparka dom trots att dom kan vara gamla bilmeckar eller brevbärare i hemlandet. Detta hade ALDRIG fått ske på 60-90 talen. Nu är det regel i VÅRT land. Och det är en sak som irriterar mig utav helvete. Och för att det ska ha anknytning till Thailand så vill jag säga att thailändare ALDRIG i helvete skulle vara så korkade att dom tillät det i deras land. SKÄMS Sverige som tycker att det är viktigare att vara PK än att värna om våra medborgares säkerhet i vården!!!
 6. Ok. Kul att det funkar bra hursom.
 7. Man får väl följa husbygget här. Jonas är en polare härifrån Hägersten. Han är i Lamai nu sen nån vecka. Träffar du han så kan du väl skicka en hälsning från Torsdagsklubben hehe.
 8. Eftersom jag ändå är inloggad nu så kan jag väl rapportera att jag idag stannade vid den lokala thaikiosken och köpte en massaman som smakade riktigt bra.
 9. Men titta här, en till som återuppstått hehe. Allt bra CT? Kul med huset. Vilken del av Lamai? Och en till fråga, känner du nån som heter Jonas Bengtsson som äger några bungar söder om Lamai och som brukar vara där på vinterhalvåret?
 10. Låter ju inte jättekul. Börjar Thailand gå ner i popularitet?
 11. Härligt. Vart åker du?
 12. Ja vi får hålla tummarna och träna. Gjorde en artro igår så nu är åtminsyone menisken bra. Känns oförskämt bra just nu. Var tvungen att googla på din åkomma. Låter ju inte kul det där. Du håller på Ellos har jag för mig va? Dom håller sig kvar.