nathaliiie

Medlem
 • Innehållsantal

  193
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om nathaliiie

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Stockholm
 1. Vi är 3 nätter på mercure hideway men sen var det fullt, så vi behöver ett annat hotell 3 nätter och det blir över songkran. Det mesta verkar redan fullt om man kikar på nätet, men kanske finns om man chansar och åker dit?
 2. På onsdag bär det av mot Thailand! Funderar lite över vart man ska bo på Koh Chang? Då vi är där över songkran är mycket redan fullbokat. Har hittat ett hotell på Bangbao Bay Beach, något som känner till det området? Finns det något att göra på kvällarna eller är det bättre att försöka hitta något på WSB om man vill ha lite barer med trevlig musik på kvällarna?
 3. Bodde på Castaway förra året och tyckte det var toppen. Nya fräscha bungalows helt i trä mitt på stranden. En liten balkong och en uteplats med hängmatta där man kunde ligga och läsa och titta ut över stranden och dom vackra solnedgångarna. Väldigt enkla men på ett charmigt sätt. Stranden vid hotellet var toppen men väldigt lugn, finns inga restauranger i närheten utan vi fick gå till andra sidan ön varje kväll (tar typ 5 minuter...) Där skulle jag bo igen om jag åkte tillbaka till Lipe!
 4. Vi är två stycken! Men vi funderar på att ta Koh Samet först, sedan vidare mot Koh Chang (jag hade hoppats på att det gick direktbåt men verkar som det är taxi + båt som gäller?) och ev. någon av småöarna runt Koh Chang. Bör man boka hotell hemifrån över Songkran?
 5. Tack! Vet du ungefärlig restid dit? Kanske börja med Samet och sedan åka vidare?
 6. Eftersom vi inte lyckades hitta flygbiljetter till Koh Samui så har vi tänkt om och kommit fram till att ta flyget till Bangkok. Vilka öar kan man besöka därifrån som inte tar en dag i restid att ta sig till? Funderade på Koh Samet bla, men vad finns mer? Vi har ju bara ca 15 dagar så vi hinner inte åka runt så mycket.
 7. Nai Harn är helt underbart, klart min favoritstrand på Phuket. Brukar hålla till på "södra" delen av stranden där det bildas en liten lagun av tidvattnet man kan ligga och softa i. Annars håller jag med Pelle77 om att Nai Thon också är riktigt fin.
 8. Tack för svaren! Lipe låter helt underbart! Vi kommer bo på Castaway Resort, något ni känner till? Hoppas att vi hamnar "bra" till på ön, även om vi inte bor på Pattaya där det verkar hända mest på kvällen. Är det enkelt att gå mellan stränderna på kvällarna när det är mörkt? Den där ön där man sjönk ner i sanden lät mysig, vet du vad den hette? Vi kommer landa i Krabi, sova första natten och sen åka mot Koh Lipe... det verkar ta typ 8 timmar så det är många timmar som går bort åt resan. Någon ö ni kan rekommendera på "vägen upp" igen mot Krabi där man kan stanna och spendera någon natt?
 9. Om 14 dagar bär det av till thailand för sjätte gången, Koh Lipe för första. Vill gärna höra så många tips som möjligt om Koh Lipe. Resan dit, stränder, restauranger, saker värda att se i närheten, utflykter m.m så att man inte missar något. Bring it on, låt mig höra era bästa tips nu!
 10. Ni som säger att det är dyrt på Koh Lipe, vad är det som är dyrare än exempelvis Phuket eller Krabi? Åker dit om en månad så är nyfiken på att höra. Vad kostar exempelvis: - Phad thai - Fried rice - Massage
 11. Det blir min 5e resa när jag åker till Phuket om 10 dgr
 12. Jag skulle nog också säga norra Phuket, där det fortfarande är nära till shopping om man tröttnar på lugnet. Det är ju lätt att göra utflykter från Phuket också
 13. Stackars... men det var en ganska komisk annons tycker jag... hehe
 14. Myggen i thailand älskar mig och jag får myggbett stora som pingisbollar.. inte så snyggt! Sist köpte jag någon myggspray på supermarket som funkade OK.
 15. Det brukar alltid finnas adresslappar vid incheckingsdiskarna, så det är nog ingen fara.